Palmolive – Testfamilien
Barnets bog

Palmolive

Vores tester Sara har testet tre forskellige shower gels fra Palmolive.

Sara fortæller:

IMG_0628

“Jeg har fået lov til at teste tre forskellige varianter fra Palmolives Aroma Sensation serie. En Feel Good Oil sensation med essential oil, en Gently Exfoliating shower gel og en Glossy Touch shower gel med essential oil.

Palmolives produkter er i forvejen en personlig favorit, da de altid er velduftende, og disse produkter er ingen undtagelse!

Alle tre varianter dufter dejligt og frisk. Hvem elsker ikke at træde ud af badet velduftende og med en følelse af friskhed?

Feel Good og Glossy Touch shower gels dufter af henholdsvis appelsin og friske blomster.

Begge produkter indeholder forskellige olier, men jeg har ikke bemærket en forskel på min huds fugtighed.

Det tredje produkt er en Gently Exfoliating shower gel, der dufter dejlig frisk af milde blomster og fungerer som en mild skrub. Den er rigtig fin at bruge et par gange om ugen til at fjerne de døde hudceller, der sidder på kroppen. Ellers har jeg brugt den til at skrubbe kroppen inden brug af selvbruner, og det fungerer den helt fin til.”

IMG_0628

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.  Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Vi har vist alle brug for en shower gel til badet som supplement til shampooen. At den så oven i købet dufter dejligt, er jo kun godt.

Holdbarhed: GOD. Flaskerne rækker helt fint, og man bruger almindelige mængder gel.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 19,95 kr., og flaskerne indeholder 250 ml. En meget god pris, hvor alle kan være med.

Kvalitet: GOD. Alle tre vasker kroppen ren og er velduftende, men den friske duft varer ikke ved hele dagen. Gently Exfoliating shower gel fungerer fint som både en shower gel og en skrub.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets bog