Minbedstebog.dk – Testfamilien
Fred's World by green cotton overtøj

Minbedstebog.dk

Divaenogdenlille har sammen med sine to piger testet/anmeldt personlige børnebøger fra minbedstebog.dk.

Karina fortæller:
“Jeg har sammen med mine to piger, Amanda (4 år) og Ella (2 år) testet fire julebøger.
IMG_1335
Min bedste bog er en hjemmeside, hvor man kan bestille en eller flere børnebøger, hvor dit barn er hovedperson.
Jeg kan starte med at fortælle, at hjemmesiden er supernem at finde rundt på. Når man bestiller en bog, foregår det således, at man vælger den bog, man godt kunne tænke sig. På den første side i bogen har man mulighed for at skrive en lille, personlig hilsen til det barnet, som skal modtage bogen.
IMG_1485
Derudover skal man udfylde felter med barnets navn og hud/hårfarve. Alle bøgerne handler om barnet selv samt en øvrig karakter såsom bedstefar, onkel eller andet. Her skal man også vælge hår og hudfarve.
IMG_1487
Det er altså supernemt at gå til og gør bogen meget personlig. Bøgerne er let læselige, og hver bog har omkring 30 sider.
Barnet i bogen kommer ud for en let genkendelig juleoplevelse, og her vil jeg specielt fremhæve julebogen: (Amanda) …… laver juleoverraskelser. Bogen handler om, at barnet skal bage juleknas sammen med en person, som i dette tilfælde er mig. Amanda vil putte noget af det i en kagedåse og give det til bedstefar (man kan selv vælge, hvilken person det skal være), og herudover sker der en masse andre søde ting.
Dagen inden, vi modtog bogen, stod Amanda og jeg netop og lavede havregrynskugler, og dagen efter skulle vi på besøg hos bedstefar, så det er bestemt en situation, børn kan relatere til.
Vi tog bogen med op til bedstefar, så han kunne få lov til at læse højt for sit barnebarn.
IMG_1441
Jeg er meget begejstret for bøgerne, og vi har allerede brugt mange timer på at læse højt fra dem. Amanda er begyndt at læse dem for lillesøster Ella, da hun næsten kan historierne udenad nu.
IMG_1423 IMG_1429
Det er bøger, som vil egne sig godt til bl.a. adventsgaver. Hvad ville være mere hyggeligt end at læse en sød historie omhandlende jul for sit barn i december måned?
Det er bøger, børn kan få glæde af i mange år – det kunne også være den perfekte dåbsgave, fødselsdagsgave eller andet. Der er mange forskellige bøger at vælge imellem.”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD. Ethvert barn vil elske at få læst en historie højt.
Holdbarhed: MEGET GOD. Barnet har glæde af sådan en bog i mange år.
Pris: GOD. Fra 199,00- 249,00 kr. Rimelige priser, da bøgerne er personlige.
Kvalitet: MEGET GOD. Superlækre kvalitetsbøger, hvor der er kræset for detaljerne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fred's World by green cotton overtøj