C9 – Forever Living Malene Hesseldal – Testfamilien
ByStroom clutch

C9 – Forever Living Malene Hesseldal

Vores testere Mick og Mie har begge testet C9 i samarbejde med Forever Living Malene Hesseldal.

CHANGE 9 – også kaldet C9 – er fundamentet i Forever F.I.T.-programmet, og det vil hjælpe dig med at opnå varig vægtkontrol. Samtidig vil 9-dages programmet give dig det bedst mulige udgangspunkt for at opnå et nyt, slankere jeg.

Mick fortæller:

?C9-pakken blev modtaget med stor spænding og forventning. Hvem vil ikke gerne opnå vægttab, mere energi og mindre trang til søde sager? Efter at have læst den medfølgende vejledning, blev det hurtig klart for mig, at de to første dage på 9-dages forløbet ville være de sværeste. Heldigvis er det typisk også her, at motivationen var størst, og jeg var i den grad motiveret. De to første dage var hårde, men jeg kom igennem, og shaken reddede mig begge dage. De sidste 7 dage var mindre svære, og her havde jeg heller ikke problemer med at undgå at ?falde i?. Jeg dyrkede den anviste motion de første 3 dage, og de sidste 6 dage skruede jeg både op for tempoet og varigheden.

FullSizeRender

Min lyst til søde sager faldt i takt med, at dagene gik, og det var til stor tilfredshed. Jeg har drukket meget Cola Zero, men heller ikke her lod jeg mig friste. Jeg blev derimod vild med de shakes, man skulle lave, og den indeholdt produktet Forever Ultra, som jeg havde valgt med vaniljesmag.

IMG_7867

Status efter de 9 dage var et samlet vægttab på 4,3 kg og 12 cm. Det skal hertil tilføjes, at jeg dyrkede en del styrketræning igennem de 9 dage, hvorfor vægttabet højst sandsynligt kunne have været endnu større. Jeg fik en lethed i maven og følte mig mere frisk, så humøret steg helt naturligt som følge heraf.

IMG_7894 IMG_7898

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Rigtig god, hvis du har et ønske om et hurtigt vægttab samt kickstart til en sundere livsstil.

Holdbarhed MEGET GOD. Man skal være opmærksom på, at dette kun er en start, og at man selv skal være indstillet på at spise sundt og fornuftigt efterfølgende.

Pris: GOD. Man får mange lækre produkter til prisen.

Kvalitet: MEGET GOD. Produkterne virker til at være af høj kvalitet.

Mie har også gennemført C9 progammet og fortsætter:

“Alle snakker om det der “C9″ og jeg kunne se, at det havde gode resultater rundt omkring – så tænkte, at det da kunne være sjovt at prøve. 9 dage – det kan ALLE vel klare tænkte jeg. Må bare erkende, at jeg ikke er til længerevarende slankekure, så det kunne være fedt at se et hurtigt resultat og måske få lidt motivation til at fortsætte”.

Jeg valgte C9 pakken fra Foreverliving med Chokoladesmag, som indeholder:

Forever Gel Original x 2
Forever Ultra® Chocolate x 1
Forever Fiber? x 1
Forever Therm? x 1
Håndbog x1
Målebånd x1

Altså alt hvad du skal bruge til dit 9-dages forløb. Jeg vil anbefale også at have friskpresset juice, en masse frugt og grøntsager i huset – så er det noget nemmere at komme igennem.

image3

Fuld af motivitation kastede jeg mig over det lille hæfte der medfølger, så jeg vidste hvad jeg havde i vente. Det er RIGTIG nemt at følge, det er bare at overfolde planen og krydse af.

“De første 2 dage er klart de værste – der renser du nemlig ud – og må ikke få rigtig mad – kun frugt og grøntsager fra den frie liste. Jeg synes egentlig at det gik rigtig godt – på dag 2 fik jeg dog RIGTIG meget hovedpine, hvilket sikkert også skyldes, at jeg ikke havde fået cola zero, som jeg desværre nok er en smule afhængig af. En lur på sofaen og jeg klarede den. DAG 3 – første veje dag. Jeg havde sgu tabt mig 1,5 kg og 8 cm på kun 2 dage? SÅ motivationen var i top og jeg glædede mig vildt til at måtte få mine 600 kcal. senere samme dag. Menuen så således ud”:

image8

“Og smagte fantastisk. Jeg blev faktisk også helt vild med mine shakes bestående af frosne jordbær, isterninger og Forever Ultra® Chocolate. Synes at dag 3-9 kørte som en leg – følte ikke sult – måtte gerne spise et lækkert måltid om dagen inkl. frugt og grønt – og efter 9 dage havde jeg tabt mig 3 kg. og 14 cm.”

Tiden efter C9

Nu er der gået et par uger efter C9.

Mie udtaler:

“Det var virkelig fedt at gennemgøre – og jeg fik mange kommentarer omkring, at jeg havde tabt mig osv. Det er jo altid rart. Det er nu 5 uger siden – jeg har desværre ikke været SÅ standhaftig og fuldt de gode vaner til punkt og prikke. Derfor er der faktisk også kommet 2 kg på igen af de 3 kg jeg tabte. Jeg føler mig dog stadig lettere og har det super godt. Jeg overvejer at tage et forløb i det nye år og så både følge C9 + F.I.T 1+2 som er nogle længere programmer. Det er vigtigt at understrege, at man skal have lysten og motivationen til også at fortsætte den gode livsstil efter forløbet med C9, så er jeg til gengæld også sikker på, at det holder. Jeg kan KUN anbefale at prøve det – har flere venner og bekendte der efterfølgende har prøvet det, og de er alle meget begejstrede for de hurtige resultater.”

Mick udtaler:

“Jeg kan varmt anbefale C9 til dem, som vil kickstarte en sundere livsstil, og her et par uger efter den 9. dag har jeg ikke taget på i vægt, men jeg er også fortsat med den sunde livsstil.?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ByStroom clutch