Longo Børn – Multivitamin – Testfamilien
Panduro dough factory

Longo Børn – Multivitamin

Vores tester Tina har testet Longo Børn ? Multivitamin sammen med sin søn Silas på 4½ år.

BILLEDE 1

Tina fortæller:

?Longo Børn er et nyt produkt fra LongoVital. Multivitamin-pillen henvender sig til børn i alderen 3-10 år og skal som lignende produkter tygges ? gerne i forbindelse med et måltid. Ud fra emballagen synes jeg, at det er tydeligt at se, at produktet henvender sig til børn med fine små tegninger og farver. Låget er selvfølgelig udstyret med børnesikring. Umiddelbart var min tanke, at børnesikringen ikke var særlig sikker, da jeg oplevede, at jeg let kunne åbne emballagen. Jeg fik derfor Silas til at teste, om han kunne åbne glasset. Det var ikke muligt for ham, og det er jo det vigtigste.

Longo Børn er udviklet og tilpasset efter børns særlige behov. Særligt fremhæves indholdet af Vitamin D, der er nødvendig for barnets vækst og knogleudvikling samt Jern, der bidrager til en normal kognitiv udvikling hos barnet. Når jeg sammenligner ingredienslisten med et lignende produkt, er indholdet af vitaminer og mineraler det samme ? også i forhold til dosering. Det overraskede mig faktisk lidt, men omvendt set må man jo forvente, at barnet har brug for det samme, uanset hvilket produkt, man vælger og uanset hvilken producent, der står bag.

Billede 3

Men lidt forskel var der nu alligevel på indholdet. Longo Børn er nemlig sødet med ekstrakt fra Stevia, hvilket jo er en klar fordel, hvis man ønsker at undgå for meget skjult sukker til sit barn. Longo Børn har en naturlig smag af jordbær/solbær. Personligt oplever jeg, at smagen og duften af vitaminer/mineraler er lidt gennemtrængende. Det har ligeledes været tydeligt, at Silas ikke har været lige så begejstret for disse multivitaminpiller, som dem, han plejer at få ? sikkert fordi at smagen ikke er lige så sød. Jeg synes dog ikke, at smagen er dårlig, og jeg er derfor overbevist om, at mange børn sagtens vil kunne lide dem.

Hvorvidt Multivitaminerne har nogen effekt, er svært at vide ? enten tror man vel på det eller også gør man ikke.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD ? Hvis man går ind for, at ens børn, skal have multivitaminpiller, så er dette et fint produkt.

Holdbarhed: GOD ? Pakken indeholder 150 tabeletter ? altså ca. 5 måneders brug.

Pris: GOD ? Prisen er 79,95 kr. Jeg vurderer, at prisen er svarende til lignende produkter.

Kvalitet: GOD ? På højde med lignende produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panduro dough factory