Ziaja – Natural Olive Lip Balm og Hand & Nail Cream – Testfamilien
Tyttebær syltetøj fra Søbogaard.

Ziaja – Natural Olive Lip Balm og Hand & Nail Cream

Ziaja brandet blev udviklet i 1989 af to apotekere. Firmaet blev oprettet med passionen og ønsket om at lave hudplejeprodukter indenfor kosmetik med de simpleste formler, så produkterne bliver så naturlige som muligt, baseret på farmaceutisk erfaring og inspireret af det barske kystklima bl.a. i Norden.

På grund af den høje kvalitet, de rimelige priser, de originale dufte, de enkle og elegante pakker og den klare og ærlige information, og frem for alt, effektiviteten af ??forberedelserne, har Ziaja produkter fået enormt meget popularitet blandt deres kunder.

Ziaja har flere forskellige linjer, som alle forhandles her.

Baby Line

Cocoa Butter Line

Goat’s Milk Line

Kids Line

Manuka Tree Line

Massage Oil Line

Men Line

De produkter vi har testet er fra Ziaja er: Ziaja natural olive hand & nail cream samt Ziaja natural olive lip balm –  Nærende vinterpleje til læber og hænder.

 Skærmbillede 2015-11-26 kl. 00.09.06Skærmbillede 2015-11-26 kl. 00.10.03

I serien er Natural Olive, findes hårprodukter, læbebalsam og håndcreme baseret på koldpresset olivenolie. Ziaja Natural Olive Lip Balm og Hand & Nail Cream er det perfekte kit til håndtasken gennem vinteren, hvor de udsatte hænder og læber har brug for ekstra fugt og beskyttelse.

IMG_4139

Produkterne er særligt egnede til normal og tør hud grundet de intensivt plejende og regenererende egenskaber. Olivenolie er rig på E-vitamin og essentielle fedtsyrer, som blødgør samt beskytter hudens naturlige barriere og øger dens elasticitet. Desuden indeholder produkterne A-vitamin, pro-vitamin B5 og sheasmør. 

Ziaja Natural Olive Hand & Nail Cream Håndcreme baseret på koldpresset olivenolie. Beskytter, nærer og blødgør tør og udpint hud. Bidrager til at styrke neglenes struktur for at forebygge skøre eller udtørrede negle. Håndcremens styrkende silicium-formulering hjælper også til hurtig absorbering af cremen, så hænderne efterlades silkebløde. Det bedste af det hele er næsten prisen – nemlig 80 ml. for kun 25 kr.

Ziaja Natural Olive Lip Balm. Nærende læbebalsam baseret på koldpresset olivenolie, som fugter, beskytter og blødgør tørre og sprukne læber. Uden parabener. Her er prisen for 10 ml. 19 kr.

Ziaja forhandles bl.a. i Normalbutikker og på  www.ziajashop.dk.

Det er super budgetvenlige produkter med naturligt indhold, som virker efter hensigten – vi kan kun anbefale at man prøver disse produkter.

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. Her bliver virderingen.

Nytteværdi: MEGET GOD. Plejeprodukter er nødvendige i dagligdagen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Produkterne er drøje i brug.

Pris: MEGET GOD. Prisen er SUPER god, alle kan være med, og får et super produkt.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er i top og super god mod din hud.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyttebær syltetøj fra Søbogaard.