Celavi regntøj – Testfamilien
Cortados og Cupcakes på La Cabra Aarhus

Celavi regntøj

Vores tester Sara har sammen med Ali på 2,5 år testet CelaVi regntøj fra www.kids-world.dk, og det samme har Michela med Alexander på 3 år.

Sara fortæller:

“Vi har været inde på børnetøjswebshoppen www.kids-world.dk for at bestille det lækre regntøj fra mærket CelaVi.

Kids-world har et stort udvalg af alt, hvad man skal bruge til sit barn. På den måde kan alt købes samme sted, og endda altid med fri fragt.

Jeg har personligt selv brugt webshoppen en del, da det tiltaler mig, at man altid kan spare fragten.
Vi modtog pakken dagen efter, vi bestilte, så der er superhurtig ekspedition og levering.

Vores første umiddelbare indtryk var, at regntøjet var superblødt og lækkert. Når det kommer til børnetøj synes jeg, at det er meget vigtigt, at det er blødt og nemt at bevæge sig i, hvilket jeg synes, dette sæt er.

Billede 1

Regnjakken har en aftagelig hætte, som man kan tage af og på ved hjælp af trykknapper. Jeg synes, det er rigtig rart, at man kan tage hætten af og på alt afhængigt af hvilken leg, børnene leger. Nogle institutioner foretrækker også overtøj uden hætte.

Billede 2

På både jakken og bukserne er der reflekser, så børnene kan blive set i mørket. Det er meget vigtigt for os, da vores vej op til institutionen er uden lygtepæle. Så i de tidlige morgentimer og sene eftermiddage her i efteråret/vinteren er det et must med reflekser.

Bukserne har seler med klikspænder. Når de er så små, er det rigtig rart med seler på bukserne, så børnene ikke fryser om maven, når de leger. Ali kan selv trække i bukserne og klikke selerne på.

Billede 3

Med hensyn til egenskaberne på regntøjet, så kan det holde til al slags vind og vejr, da det har et vandsøjletryk på 5000 mm og en åndbarhed på 5000. Disse egenskaber er mere end rigeligt til det vejr, vi har her i Danmark.

Regntøj er en del af garderoben året rundt, selv om sommeren på de regnfulde dage. Sådan som vejret er i løbet af efteråret og foråret, nemlig både koldt og vådt, synes jeg det er rigtig smart med fleece indeni regntøjet. Det er første gang, vi har brugt regntøj med fleece, men det er absolut ikke sidste gang!

Det har været så praktisk at kunne give ham dette sæt på i stedet for termotøj med almindeligt regntøj over. På denne måde er bevægeligheden meget bedre. Selv pædagogerne i vuggestuen har givet udtryk for, at det er et praktisk og dejligt sæt, Ali har fået – meget passende til efterårets vejr.”

BIllede 4 Billede 5

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det har været yderst praktisk og brugbart. Vi har brugt regntøjet næsten dagligt de sidste 4 uger. Med det vejr, vi har i Danmark, kan regntøj ikke undværes.

Holdbarhed: MEGET GOD. Vi har som sagt brugt sættet de sidste 4 uger, og det er stadig som nyt. Hvis det er blevet beskidt, har vi tørret det af med en våd klud, og sættet var som nyt igen.

Pris: GOD. Prisen for sådan et regnsæt med fleece er 399,95,- Prisen synes jeg er god for sådan et sæt med så god kvalitet og holdbarhed. Hos www.kids-world.dk skal man endda ikke betale for fragt oveni.

Kvalitet: MEGET GOD. Med to børn har vi efterhånden haft flere forskellige regnsæt i hænderne. Dette sæt er det lækreste, vi har haft. Det er blødt, i pæne farver, i gode materialer og har en god funktionalitet og holdbarhed.

Michela fortsætter:

“Vi har testet det super ækre CelaVi regntøj med fleecefor fra Kids-world. Regntøjet havde Alexander selv valgt på deres hjemmeside. Han valgte det petroleumsblå med biler på jakken, og han havde glædet sig meget til, at pakken skulle komme.

Da vi modtog regntøjet, var vejret både lunt og uden regn. Alexander var meget skuffet, da han var helt vild efter at få det smarte regntøj på. Han endte med at have jakken på i stedet for sin almindelige jakke både i børnehaven og når vi skulle udenfor. Selv på en lang køretur ville han ikke have den af, og han sov med den på.

billede 1 regntøj

Da regnen (endelig) kom, gik vi en tur i skoven og brugte et par timer med vandpyttehopning og mudderløb. Alexander kunne sagtens have brugt meget længere tid der, og blev ret mopset over, at vi skulle hjem.

billede 2 regntøj

Alexander var stadig tør og varm, da vi kom hjem. Jeg var dyngvåd, kold og ville ønske, jeg havde haft et sæt magen til hans. Samtidig med, at det holdt ham tør, var jeg imponeret over hvor god bevægelighed, han havde i det. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at han skal have sådan et sæt!

billede 3 regntøj

Jeg synes også, designet er superfint, men som mor jeg er endnu mere glad for regntøjets egenskaber. Regntøjet er både vind- og vandtæt og åndbart. Det har reflekser både på jakken og bukserne, så han kan ses her i den mørke tid.

Regnbukserne er med seler og klikspænder, hvilket er en god ting for os. Alexander er meget aktiv og kan derfor hurtigt ?skille på midten?. Med dette regnsæt sidder bukserne højere oppe på kroppen, og derfor bliver han ikke kold eller våd nogen steder.”

billede 4 regntøj

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD-MEGET GOD. Med det danske vejr er sådan et sæt fantastisk at have. Vi kan i hvert fald ikke undvære sådan et regnsæt; især ikke så længe, vi er så meget udenfor, og Alexanders børnehave bruger også meget tid udenfor.

Holdbarhed: MEGET GOD.  I den tid, vi har testet det, har vi brugt det både i børnehaven og herhjemme, og det er stadig som nyt. Alexander har på intet tidspunkt været kold eller våd.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 399, 95,- hvilket jeg synes, er en rigtig god pris i forhold til kvalitet og design. Sættet kan også nemt erstatte termotøj i den kolde tid.

Kvalitet: MEGET GOD. Man kan med det samme mærke, hvor lækkert regntøjet er. Det er tykt gummi, men uden at være for tungt. Det er testet ved et vandsøjletryk på 5.000 mm og har en åndbarhed på 5.000.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cortados og Cupcakes på La Cabra Aarhus