Wheat – Merinould – Testfamilien
ZOO-design

Wheat – Merinould

Vores tester Lalani har sammen med sine to piger testet merinould fra Wheat.

Lalani fortæller:

“Jeg har modtaget det lækreste merinouldtøj fra Wheat. Tøjet var pakket ind i smukt silkepapir med teksten ?WHEAT? – en meget indbydende måde at modtage det på.

1 2

Det er efterår, og vejret er derefter, så uldtøjet er perfekt at teste – og dét er tøjet blevet. Pigerne har haft en del på næsten hver dag.

3 4

Jeg var i tvivl om det var nattøj, almindeligt tøj eller undertøj. Så jeg sendte en mail og modtog svar samme dag med besked om, at det kan bruges, som man vil. Nogle dage har det været brugt som helt sæt (bukser & t-shirt/langærmet) og med en cardigan over – og evt. en nederdel. Andre dage som almindelige leggings og en længere trøje. De feminine, klassiske farver kan mikses på kryds og tværs og passer nemt ind i garderoben.

5

Info: Uldtøjet er 100 % uld. Tøjet er lidt til den store side, men ikke for stort. Jeg har vasket det på uldprogram ved 40 grader, og det fnuldrer lidt, men ikke noget af betydning. Jeg tænker, at Emma f.eks. sagtens kan bruge det igen næste år, for det er kun meget lidt fnuldret. Pigerne var vilde efter at prøve det på – faktisk har de haft det på næsten hver dag.

6

Jeg må indrømme, at jeg ikke vidste, at Wheat havde SÅ lækkert uldtøj. Da pigerne var små, købte jeg nogle kjoler derfra, men jeg anede ikke, at deres uld var så fint. Jeg har tidligere brugt andre mærker, men pasformen her er perfekt, og mine piger vælger selv at tage det på. Farverne på tøjet spiller også en rolle, når man er 5 år. Ida fortæller, at det er blødt og dejligt, og det kradser ikke. Sådan skal det være!

Jeg har læst om tøjet på www.wheat.dk af ren interesse, og jeg må sige, at Charlotte, som er chefdesigner, har ramt helt rigtigt. Tøjet er tilpasset børnenes præmisser: Elastik, vidde og i det lækreste uld, så barnet har bevægelsesfrihed. Wheat-tøjet er til børn i alderen 3 mdr. til 12 år og både til piger og drenge. Wheat har stor fokus på bæredygtighed.

7

Det har været en fornøjelse af at teste merinouldtøjet fra Wheat. 100 % uld og 100% lækkert!”

8

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinge fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Tøjet kan bruges som alm. hverdags tøj og som nattøj. Pasformen er super. Og mine piger fortæller, at det er rart at have på.

Holdbarhedhed: MEGET GOD. Har vasket det 2 gange, og det fnuldrer lidt – måske er det almindeligt med uld, men det skal siges, at tøjet har været brugt meget på de 14 dage. Det krymper ikke og er fortsat dejligt blødt. Det bliver gemt til næste år!

Kvalitet: GOD. Lidt fnulder, men er det ikke sådan med uld.

Pris: MEGET GOD. Pris og kvalitet hænger sammen. Priserne ligger på:

  • 129,- hipsters
  • 149,- undertøje
  • 179,- t-shirt
  • 249,- bluse
  • 199,- bukser

9

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOO-design