Creative Cave – Testfamilien
Kidsavenue - tøj af mærket Mingo

Creative Cave

Vores testfamilie fra Nykøbing Falster har testet en fin børnetaburet fra Creative Cave.

Creative Cave henvender sig til den kreative familie, der gerne vil have noget anderledes og mere personligt. De gør sig både i f.eks. fotos og wallstickers, men i denne omgang har Testfamilien fået lov til at stifte bekendtskab med en af deres meget dekorative taburetter. Taburetterne fås med eget navn og findes med farverige print til både børn og voksne. Hos Quentin var glæden stor, da pakken blev modtaget.

Foto 1 taburet Foto 2 taburet

Medina fortæller:

?Vi fik selv lov at vælge design og var ikke i tvivl om, at den med piratprint og skattekort var den helt rigtige til Quentin på 4 år, som elsker pirater. Creative Cave har dog yderligere 8 forskellige designs til børn på nuværende tidspunkt. De har f.eks. også en rigtig prinsessetaburet, så man lynhurtigt kan transformere børneværelset til et paradis for pirater eller til et drømmeagtigt prinsesseslot. Taburetten skulle selvfølgelig samles straks efter modtagelsen.

Før vi fik taburetten leveret til døren, var vi forbi www.creativecave.dk . Hjemmesiden er logisk opbygget, hvor priserne (og ligeledes porto) er tydeligt angivet, hvilket er et stort plus, når man sidder og navigerer rundt. Der fremgår mål på skamlen, og billedet er meget retvisende, så man føler på ingen måde, at der var photoshoppet til et fedt resultat. Vi havde absolut ingen problemer ved bestilling, da det er meget ?trin-for-trin?. Det er også en ret fed detalje, at der linkes til wallstickers og plakater med samme piratdesign. Vi kunne sagtens være blevet fristet til at købe mere.

Hjemme hos os har vi primært brug taburetten i køkkenet, når vi har haft en lille medhjælper med, eller på badeværelset til at vaske fingre fra eller til at sidde på, når der skal børstes tænder. Som I kan se på billederne, har den også ad flere omgange været brugt til et minibørnebord, når der er lavet diverse ting klar til aftensmaden.

Foto 6 taburet Foto 7 taburet

Der er ikke det store at knytte til selve taburetten – den er sikker at stå på for børnene, og den har en god højde. Den vejer ikke særlig meget og har greb i øverste trin, så den er nem at flytte (også for børn). Den var hurtig at samle, og taburetten kender mange børnefamilier måske allerede fra IKEA. Den løftes dog helt sikkert til et højere niveau med et fint og personligt børneprint. Under pandekagebagning fik den lidt mel på sig, men der er ingen problemer med printet, når den aftørres med en fugtig klud.

Foto 8 taburet Foto 9 taburet

Vi kan klart anbefale jer at tage et kig forbi deres hjemmeside. Prøv f.eks. at se deres fine voksenskamler med mussel-lignende print eller deres børneborde med bilbane, som også kan afprøves hos ?Børn på Glasværket?.

11228033_178793865785253_7068923115274710537_n

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. En taburet, som man tør lade sit barn tumle rundt på uden nervøsitet for sikkerheden, og oven i købet med et fint design, tænker vi er et must i alle hjem.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: MIDDEL. Man betaler en del ekstra for et personligt design. Taburetten koster kr. 319,- + forsendelse, men der er dog ingen tvivl om, at de er rigtig fine.

Kvalitet: GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kidsavenue - tøj af mærket Mingo