Hust & Claire uld – Testfamilien
En Fant tøj

Hust & Claire uld

Vores tester Camilla har sammen med datteren Simone på 5 år testet uldtøj fra Hust&Claire igennem Kidsworld.dk.

Camilla fortæller:
“Da det var første gang, vi nogensinde skulle afprøve uldtøj herhjemme, havde jeg selvfølgelig et behov for at få information omkring de forskellige typer uld, og heldigvis var der nogle gode vejledninger inde på Kids-world.dk. Herefter faldt valget derfor på en bluse fra Hust&Claire i uld/silke og et par bukser i uld/bomuld. Ros til Kids-world.dk for superhurtig levering og ikke mindst den fine indpakning!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mit førstehåndsindtryk af tøjet var meget positivt. Jeg har selv meget følsom hud, og der skal ikke være meget uld i tøjet, før mine hænder begynder at klø. Den fornemmelse fik jeg overhovedet ikke, da jeg første gang fik tøjet i hænderne. Dog var jeg stadig spændt på, hvad Simone ville sige til at få det på, også fordi hun aldrig har haft noget i uld før.

Efter vi fik åbnet pakken, havde Simone straks fat i tøjet, og selvom det ikke lige var ?pigefarver? var hun vild med det på grund af de fine detaljer med stjernerne. Og ifølge hende kunne det kun gå for langsomt med at få tøjet vasket, så hun fik hurtigt sat sin far i gang!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Simone har brugt sættet både i børnehaven, herhjemme til søndagshygge og ude i mange timer i det fine efterårsvejr. Hun synes det har været SÅ dejligt at have på; det har holdt hende helt perfekt tempereret, og ikke mindst har det været behageligt at lege i. Og så synes hun, det var superfedt med ?hængenumsen? i bukserne. Sættet har en rigtig fin pasform til hende, og hun har kunne lege frit, som hun plejer. Simone er alt i alt meget glad for sit nye, bløde sæt tøj og tager gerne det ellers neutrale sæt på frem for en tøset kjole, og så ved man, at det er et sikkert hit!”

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Virkelig praktisk sæt tøj, som er helt perfekt til årstiden.

Holdbarhed: MEGET GOD. Efter flere vaske og brug holder pasformen og farven stadig superflot.

Pris: GOD. Sættet kan købes for en samlet pris á 430 kr., som nok er lidt i den høje ende, MEN jeg synes klart, prisen hænger sammen med den gode kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er helt i top, og som skrevet er sættet dejlig blødt og har en kanon pasform.

Serien fra Hust&Claire kan købes hos kids-world.dk – en hjemmeside, det klart kan anbefales at handle fra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Fant tøj