Instahjem – Testfamilien
Bronx Burger XL Feast fra Bronx Burger i København

Instahjem

Tre af vores testere har testet produkter fra Instahjem.dk.

Vores tester Tine har sammen med sin søn Oliver på 6 måneder testet en personlig navnemaske.

Tine fortæller:

“Jeg havde fulgt Instahjem på Instagram lidt tid, og var ret betaget af deres fine produkter. Jeg var derfor spændt på at få masken hjem og mærke kvaliteten af produktet ordenligt. Jeg var meget imponeret!

instahjem02

Af tekniske detaljer kan nævnes, at masken skæres i 3-4 mm. tykt (eller tyndt, om man vil 😉 ) træ. En tykkelse, der gør, at produktet både er holdbart, men samtidigt tilpas tyndt til at give et fint og eksklusivt nordisk look, der passer ind i de fleste hjem. Masken er en ny udgave af deres populære Hero-maske og leveres med valgfrit navn (max. 15 bogstaver) og valgfri farve.

instahjem04 instahjem01

Oliver er 6 måneder, så hans begejstring for og udbytte af navnemasken er så som så 😉 Især taget i betragtning af, at InstaHjem på deres hjemmeside husker køberen på, at produktet er til dekoration og ikke til leg. Oliver har dog leget lidt med den; hans rebelmor ikke er så sart, og hverken maske eller barn har indtil nu taget skade. Masken er så sej – og jeg er ikke i tvivl om, at den vil vække STOR glæde hos større børn. Ideen med superheltetemaet kombineret med barnets navn er ikke til at tage fejl af.

instahjem03

Besøgende har næsten alle spurgt ind til masken, og den har vakt stor beundring hos alle for den fine idé og smukke udførelse.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. Det er lidt fejt for en dekorationsgenstand at skulle vurderes ud fra nytteværdi, for selvfølgelig kan den undværes – dog er den så kær, at den klart har fået fast plads hos os. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Den er testet både som vægdekoration og som ?legetøj? og er stadig intakt og som ny!

Pris: MEGET GOD. 199,- Pris og kvalitet følges næsten ikke ad her – det er, som om kvaliteten overstiger prisen!

Kvalitet: MEGET GOD. Udskæringerne er flotte, detaljeret og professionelt udskåret, og der er ingen tvivl om, at kvaliteten er i top.

Helene fortsætter:

Vi har testet følgende produkter:

1)      Monstera Deliciosa Blad i bambus, 249,- kr. Stort blad udskåret i bambus. Hvert blad måler ca: 19,5 x 24 cm og er 1 cm tykt.
2)      Fyrretræ, 99,- kr. Dekorationsfyrretræ i nøddebejdset træ. Træet måler ca. 6 x 27,5 cm
3)      Pil, 69,- kr.  Pil til dekoration i hjemmet. Fås i 5 forskellige farver og måler ca. 27 cm. Pilene er udskåret i lyst 3-4 mm træ.

Jeg har testet og indrettet med Instahjem.dks træfigurer, som primært fungerer som dekoration til hjemmet. Det store Monstera-blad kan dog bruges som serveringsfad, hvis blot det ikke er direkte i kontakt med fødevarer.

 

2 insta

Jeg modtog hurtigt pakken fra Instahjem.dk. Jeg opdagede først webshoppen via Instagram, hvor der ligger mange fine billeder af produkterne (hvilket butikkens navn også hentyder kraftigt til).

Hjemmesiden er indbydende og overskuelig, og varerne kommer fint indpakket, så de kan gives som gave, som de er, eller pakkes yderligere ind i gavepapir.

5 insta

Jeg havde med vilje ønsket at teste tre meget forskellige produkter i forhold til udtryk og anvendelse, da jeg elsker at variere vores indretning og skabe liv og karakter til indretningen med små og store ting.

Under testen viste det sig, at jeg mod min forventning havde nemmest ved at finde en god plads til pilen.

6 insta

Den er finurlig, giver et pudsigt udtryk og er samtidig et meget konkret ?samfundssymbol? som retningsgiver. Den havnede under navnebogstaverne på døren til vores yngste søns værelse, og det gav supergod mening at understrege det selvfølgelige i, at man her kan finde både Wilberts værelse og ofte også Wilbert. Samtidig giver det et ordspil til Wilbert om at ?gå denne vej? eller os andre om at finde ham der. Det er ret hyggeligt, at tilføjelsen af en pil kan have så fin symbolbetydning, og så synes jeg, at den matcher Design Letters bogstaverne rigtig fint til trods for, at den slet ikke er samme tykkelse eller helt så stringente udtryk.

Monstera-bladet fandt ret hurtig sin plads i køkkenet. Størrelse og udtryk giver spil til vores andre skærebrætter, og samtidig er den rigtig fin dekoration; enkel og tydelig i sit udtryk. Jeg havde svært ved at bruge den som serveringsfad, da maden ikke skulle placeres direkte på, som jeg ellers ville gøre med f.eks. ost og vindruer mv., og størrelsen begrænsede sig til én stor ost og måske en smøreost i glas ved siden af. For andre ville det måske fungere, men ikke hos os. Til gengæld er jeg ret så glad for dekorationseffekten. Jeg vil rigtig gerne skifte snoren ud med en grov lædersnor i naturfarve, som Instahjem.dk også foreslog, men jeg har ikke gjort det endnu. Jeg synes, at bladets udtryk ville blive rigtig lækkert med blot denne lille ændring, så det vil jeg anbefale Instahjem.dk at gøre fremover, da den sorte snor har et noget billigere udtryk og sikkert også er det (?)

3 insta

Fyrretræet har jeg brugt på to måder; jeg har henholdsvis sat det i mine krus på skrivebordet og sat ?elefantsnot? på bagsiden og sat det op på væggen. Begge dele fungerer godt. Træet buer dog en anelse pga. det levende materiale, som træ er, og vi har et meget ?tørt indemiljø? pga. Genvex-udluftning og -varmepumpe, så træ arbejder ofte meget, når det kommer indenfor hos os. Derfor synes jeg, at træet er finest, når det sidder på væggen, hvor man ikke kan se, at det buer en smule. Det er smag og behag, hvor man synes, det passer ind, men hos os har det passet godt til andet nips i mit skrivebordshjørne.

Alle tre figurer er udskåret rigtig skarpt og fint, og malingen på pilen og Monstera-bladet er også malet med sans for detaljen. Det er jeg rigtig glad for, for jeg bliver nemt irriteret, hvis der ikke er kælet for detaljer eller ?gået hele vejen? med et produkt. De forskellige træsorter fungerer også godt og understøtter fint de tre forskellige figurers udtryk; f.eks opfatter jeg et Monstera-blad som stort og frodigt grønt, og det passer rigtig fint sammen med, at det er lavet i bæredygtigt bambus. Alt i alt er Instahjem.dks produkter rigtig fint fundet på og udført. Produkterne fungerer også rigtig fint som f.eks. værtindegaver.”

IMG_9364

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan man vil dekorere sit hjem med produkterne. Især pilene er sjove at bruge på børneværelser også, da de har et legende udtryk.

Holdbarhed: GOD. De kan i princippet holde ?uendeligt?, hvis de blot bruges til pynt, men træet arbejder samtidig, så de tynde figurer kan godt komme lidt ud af form; derfor ikke ?meget god?.

Pris: GOD. Det er en meget fair pris for dekoration til hjemmet, som kan varieres efter temperament og samtidig skaber et nyt og karakterfuldt look.

Kvalitet: GOD. Se holdbarhed; samtidig skåret og malet flot. (Jeg håber sådan, at Monstera-bladet fremover får en lædersnor i?ellers kan man jo selv sætte én i).

Sara afslutter:
“Vi fik selv lov til at vælge hvilket produkt fra Instahjem, vi ville teste, og i samarbejde med Jasmina faldt valget på den fine navneuro. Jasmina har flere ting på sit soveværelse med skyer, så netop denne uro passede perfekt ind.
Jeg er fuldstændig vild med Instahjems kreative univers. Kvinden bag Instahjem er enorm kreativ og bliver ved med at finde på det ene kreative produkt efter det andet. Hvert produkt er unikt og specielt på hver sin måde. Jeg er vild med hver og et!
Vi fik den tilsendt, og den var pakket forsvarligt ind, så der ikke var risiko for, at den gik i stykker med posten.
Uroen skæres i 3-4 mm tykkelse i lyst træ og måler ca. 27,5 x 40 cm. Den er håndlavet, og man bestemmer selv, hvilket navn og hvilken farve, man vil have. På vores står der selvfølgelig Jasmina og med farven lyserød.
1
Uroen var lige så pæn i virkeligheden som på billedet. Vi valgte, at den skulle hænge oven over sengen. Her passede den perfekt sammen med de andre lyserøde skyer omkring sengen.
2
Hvis man kigger rundt omkring på forskellige blogs, Instagram-profiler og i butikkerne, kan man ikke undgå at se, at skyer er stort inden for børneværelsesuniverset. Denne navneuro passer derfor perfekt ind i det moderne børneværelse. At den kan gøres personlig med tekst og farve er et plus, der sætter et personligt præg.
Den er lavet i lækre materialer, og udførelsen er super god. Selvom den er håndlavet og skæres til efter hver kundes behov, er produktet udført professionelt og præcist. Herhjemme er både mor og datter vild med uroen! Den kommer til at hænge på Jasminas værelse længe.”
3

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Ethvert børneværelse har brug for fine detaljer for at gøre værelset hyggeligt og personligt. Dette gør denne uro perfekt !

Holdbarhed: MEGET GOD. Den har hængt samme sted, siden vi fik den, og den er stadig som ny. Jasmina har haft den mellem hænderne, og materialerne, den er lavet af; både træ og snor, er slidstærke.

Pris: GOD. Prisen for navneuroen er 329 kr., hvilket jeg synes er en rimelig pris. Uroen er alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er supergod, lækkert lyst træ og god udførelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bronx Burger XL Feast fra Bronx Burger i København