Dukkehuset.dk – Testfamilien
Instahjem

Dukkehuset.dk

Vores tester Karina har sammen med datteren Ella på 2,5 år testet en dukkeseng fra dukkehuset.dk.

Karina fortæller:
“Jeg blev rigtig glad, da min datter Ella fik lov til at teste en håndlavet dukkeseng. Jeg kendte nemlig godt til webshoppen i forvejen og er dybt imponeret over det fine udvalg, de har, og det, de selv laver.
Men endnu bedre, så blev jeg meget positivt overrasket over at modtage dukkesengen, for den er virkelig flot lavet med SÅ mange fine detaljer! Og den er meget professionelt udført.
IMG_1701
Dukkesengen fås i flere forskellige modeller og to forskellige størrelser. Jeg valgte den lille af dem, som er 40 cm. Det er en rigtig passende størrelse til små dukker og bamser. Ella har nemlig en mani med at løfte rundt på dukkesengen, og denne her kan hun nemt håndtere selv.
IMG_1689
Man vælger selv farve og motiver på sengen, og der er et meget stort udvalg, så det kan godt være lidt svært at beslutte sig.
Vi valgte en hvid med guldkroner; endda med glimmer på, og så har vi valgt at få hendes navn skrevet på sengen. En rigtig lækker detalje, og så kan hun have dukkesengen i rigtig mange år som et minde.
Der var hurtig levering, og dukkesengen var pakket fint og forsvarligt ind. Derudover var sengen pakket rigtig flot ind i cellofan med gavebånd omkring.
IMG_1686
Ella blev ret begejrstret, da hun så pakken, og gik straks i gang med at lege med den. Jeg selv blev lidt nostalgisk, for der fulgte nemlig et rigtig fint dynesæt  med, som er en rigtig “dukke”/prinsesse værdig.
Når jeg kigger på dukkesengen, tænker jeg tilbage på min egen barndom, hvor jeg selv brugte mange timer på at lege med dukker, og det er jeg sikker på, Ella også kommer til med den fine dukkeseng.
IMG_1794 IMG_1783
Jeg er især vild med, at sengen er 100% hjemmelavet, og at man selv kan være med til at designe, så den passer ind i enhver piges værelse, ønsker og drømme.”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD. Enhver pige/dreng leger med dukker/bamser og vil have meget glæde af en dukkeseng.
Holdbarhed: GOD. Kan bruges i mange år såfremt man passer godt på den.
Pris: GOD. 349 kr. (dukkeseng) 89 kr. (dynesæt).
Kvalitet: MEGET GOD. Er positivt overrasket over kvaliteten – SÅ flot et stykke arbejde med fine og gennemførte detaljer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instahjem