Lego-display og Brick 1 – Testfamilien
Dukkehuset.dk

Lego-display og Brick 1

Vores tester Anette har sammen med sønnen Willas på 4 år testet Lego-display til 16 minifigurer samt Brick 1 fra Trendybox.dk.

Anette fortæller:

“Både Willas og jeg elsker, når vi skal på posthuset for at hente post, og vi åbnede naturligvis pakken fra Trendybox.dk så snart, vi kom ud i bilen, og her var Willas svært godt tilfreds med, at der var lagt en lille pose Haribo med, som han kunne nyde på turen hjemad.

Billede nr. 1

Da vi kom hjem, fandt Willas straks alverdens Lego-figurer frem. Jeg mente, displayet var til de Monsters Minifigurer, som han og mormor vedholdent har samlet og brugt en mindre formue på… og stadig mangler to 🙁 Men det var ikke afgørende for Willas, og han fandt både julemand, brandmand, politimand osv. frem, og de skulle bo dør om dør i deres nye lejlighed.

Hvis man kun tror, displayet er til pynt, så tager man fejl, for Willas har virkelig leget meget med det. Hver aften tager han troligt displayet frem og tager hatte og kasketter af figurerne, for nu skal de sove 😉

Lågerne/dørene til displayet er heldigvis lette for Willas selv at åbne og lukke. Fordi han leger så meget med selve displayet, har vi valgt ikke at hænge det op endnu, så det står til pynt på skrivebordet… og vi har tilføjet yderligere to displays på ønskesedlen til jul.

Samtidig er jeg glad for at få styr på stumperne og synes, displayet og Brick 1 er praktisk og pynter på værelset på samme tid. Det passer perfekt ind på Willas? værelse.

Displayet kan hænges op på væggen eller stables med andre displays – ten fås til hhv. 8 og 16 figurer og med rød eller sort top.

Billede nr. 4 Billede nr. 5

Brick 1 kan stables med Brick 4 og 6 og med de kendte Lego-hoveder.

Billede nr. 6

Ligeledes er Brick genialt til alle de små stumper, en lille mand på 4-5 år render og samler – pt. bruges den til Olafs ekstraudstyr, men vi ønsker os også en til hans tuscher og til ?legetøj? fra Kinderæg og lignende.”

Billede nr. 7 Billede nr. 8

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er praktisk og underholdende på samme tid, og der kommer styr på stumperne. Samtidig er den god at lege med.

Holdbarhed: GOD. Brick 1 holder til det hele  – den hverken ridser let og kan holde til at falde på gulvet. Displayet kan tåle at blive leget med, og dørene/lågerne kan let åbnes og lukkes for et barn uden man skal være bange for, de knækker af. Jeg havde troet, de ville ridse let, når Lego-figurerne kommer ind og ud hele tiden, men det er ikke tilfældet.

Pris: MEGET GOD. Jeg synes, det er meget fornuftige priser. Kr. 79,- for Brick 1 og kr. 199,- for displayet.

Kvalitet: GOD. Som nævnt tidligere kan Brick 1 holde til det meste. I forhold til displayet har vi lært Willas, at det ikke må ligge på gulvet, når der ikke leges med det, da plasticen lettere kan knække, hvis man træder på den. Men kvaliteten fejler intet!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dukkehuset.dk