Goma i Odense – Testfamilien
Pude fra bbhugme

Goma i Odense

Vores tester Camilla har i fællesskab med hendes mand testet app’en mademyday.
Billede_1 Billede_2
Camilla fortæller:
“Vi har testet app’en mademyday, som er en helt ny måde at modtage og ikke mindst at give lækre oplevelser på. Mademydays koncept er, at vi skal kunne forkæle hinanden også med de små oplevelser. Man kan via deres app købe en oplevelse bestående af lækre drinks, skøn kaffe, indbydende brunch og fantastisk aftensmad – mulighederne er mange. Lige nu dækker madmyday Odense, Aalborg, København og Århus og i skrivende stund tilbyder de hele 200 oplevelser.
 
Det gode ved mademydays koncept synes vi personligt er momentet i overraskelsen – det at man nemt og bekvemt kan købe en oplevelse, og efter få sekunder lander der en sms hos modtager med et gavekort. Modtager behøver ikke i forvejen at have appen, så der er ingen risiko ved det. Det praktiske herefter er, at man gemmer sit gavekort og således har man det altid ved hånden – så skulle man have modtaget en oplevelse til ynglings kaffeshoppen, og man tilfældigvis skulle komme forbi der en dag med ekstra tid, så skal man ikke bekymre sig om, om man nu har husket gavekortet – for det har man altid lige ved hånden i form af sin smartphone.
 Billede_4 Billede_5
 
Vi valgte at tage en kærestetur uden børnene og samtidig havde vi lyst til at prøve noget nyt, så valget landede derfor på Goma i Odense. Vi indløste nemt vores gavebevis og fik straks den bedste service af ikke én men flere søde tjenere. Og gavebeviset til Goma indeholder mange lækre sager – her fik vi serveret edamame bønner med spicy miso, laks med wasabiærter, vindruer og birkesauce. Saltet torsk med pata negra, tempurarejer med to forskellige dressinger og til slut 20 lækre omakase sushi.
Vi var meget mætte og tilfredse da vi var færdige.
Billede_6 Billede_7
 
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – App’en er virkelig god og utroligt bruger venlig. Den kan bruges til forkælelse af dem man holder af, og som et hurtigt tak i en travl hverdag.
Holdbarhed: GOD – Oplevelserne er fra den dag de bliver købt gyldige i 1 år.
Pris: MEGET GOD – Oplevelserne i den gratis app spænder i øjeblikket fra 50,- og op til 500,-, så alle har mulighed for at forkæle.
Kvalitet: MEGET GOD – Mit indtryk efter dagens besøg på Goma, er klart at mademyday sætter en stor ære i at fin plukke de oplevelser de har, og jeg synes bestemt at kvaliteten lyser klart igennem her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pude fra bbhugme