Smallfashion.com – Testfamilien
Mamalicious ventetøj

Smallfashion.com

Vores tester Nadja har sammen med Arthur på 6 år testet tøj fra mærket Mallow i samarbejde med SmallFashion.com.

Om SmallFashion:

SmallFashion er en unik børnetøjswebshop, hvor du tilbydes et af Danmarks største udvalg af lækkert mærkevaretøj fra Nike, PeakPerformance, Diesel, Levis, Tommy Hilfiger, Carite, Mini a ture, Billie Blush, Stella McCartney, FUB, CR7, DKNY & Danefæ.

Deres målsætning er at kunne levere unikt og lækkert børnetøj til børn i alderen 0 – 16 år

Hos SmallFashion har de valgt at specialisere sig i nogle få internationale mærker frem for at føre en masse mere eller mindre kendte mærker. Det sikrer, at du som kunde hos dem altid er garanteret de nyeste kollektioner og et bredere udvalg, end du finder andre steder i Danmark. Desuden gør det, at de altid har de nyeste varer på lager.

SmallFashion er startet og har hovedkontor i tekstilbyen Herning, men til trods for en god portion jysk beskedenhed er deres målsætning at blive en af Europas førende modetøjsbutikker på nettet.

De vil gerne give dig den bedst mulige oplevelse i deres butik, og derfor står de altid klar til at hjælpe dig via både chat, mail og telefon ? og de garanterer et svar inden for 24 timer. Du kan desuden tilmelde dig deres kundeklub, hvor du får en masse fordele – jo mere, du køber, jo flere fordele får du!

 Om Mallow:

Leder du efter et sted at købe moderne drengetøj? Mallow er et nyt brand, som laver smart og moderigtigt tøj til drenge i alderen 4-14 år. Mallow-tøj er kendetegnet ved at være cool og trendy, men på samme tid også rigtig komfortabelt. Hos SmallFashion finder du et stort udvalg af Mallow-tøj til en god pris. 

Nadja fortæller:

“Arthur har testet et sæt med hættetrøje og bukser samt en bluse fra Mallow. Han er en høj 6-årig på 128 cm., og han har derfor fået str. 8 år (128/134). Det passer ham helt perfekt!

Arthur har ikke rigtig en holdning til, hvad han synes er flot eller grimt af tøj – eller også er det bare, fordi han er tilfreds med det, jeg finder til ham 😉 Han er dog begyndt at være meget kritisk med, om tøjet kradser (og der skal ikke meget til, før han synes det!) Han hoppede glad i sættet med hættetrøje og poserede velvilligt – og jeg lyver ikke, når jeg siger, at han har storelsket det lige siden! Han er VILD med sættet, som han siger er dejlig blødt at have på, og så elsker han hættetrøjen, fordi han synes, det er dejligt at kunne tage en hætte på, og fordi der er en lomme foran, hvor hænderne kan mødes på midten. Normalt vasker jeg drengenes tøj efter en enkelt dags brug herhjemme, men Arthur fik tøjet på to dage i træk, og da jeg nægtede på dage 3, blev han sur og spurgte de efterfølgende dage hver.eneste.dag om det NU var færdigt med at blive vasket og tørret?

IMG_6044

Han nyder virkelig at have det på, og man kan tydeligt mærke på ham, at han synes, det er dejligt blødt og afslappende at hoppe i.

Blusen er også virkelig lækker, omend det ikke er helt den samme kærlighedshistorie som sættet – men mor her er vild med den fordi den er enkel, men samtidig har lidt spræl og kant med den fine robot på maven. I øvrigt findes der også mange seje t-shirts i samme stil, som jeg allerede har skrevet på indkøbssedlen til næste sommer!

IMG_6149 IMG_6151

Arthur er faktisk så vild med sættet, at et af juleønskerne nu er flere sæt i samme stil. Jeg er ret sikker på, at det ikke er sidste gang, vi har tøj fra Mallow herhjemme!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Tøj har alle børn brug for – og blødt og lækkert tøj er bare endnu bedre!

Holdbarhed: GOD. Man kan godt svagt ane, at sættet allerede har været vasket en del gange, men ikke, så det er grimt – det ser bare ikke længere heeeelt ud, som da jeg pakkede det ud af pakken. Men jeg er helt overbevist om, at det har MANGE brug og vaske i sig endnu!

Pris: MIDDEL. Hættetrøje 400,-, bukser og trøje 350,-/stk. Man kan jo sagtens finde tøj, der er billigere, men samtidig er det her også i en kvalitet, der er betydeligt bedre end meget andet tøj på markedet, og så er det heller ikke noget, der ligner alt andet, man ser rundt omkring.

Kvalitet: GOD. Tøjet er i en god, tyk kvalitet og ikke noget, der lige sådan får huller. Man kan svagt ane, at det har været vasket en del gange allerede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mamalicious ventetøj