My Smart Baby Blanket – Testfamilien
My Teddy

My Smart Baby Blanket

To af vores testfamilier har testet My SMART Baby blanket fra My Teddy sammen med deres døtre.

Størrelsen på køreposen er 45 x 87 cm og kan bruges til børn i alderen 0-3 år.

Julie fortæller:

?Det er lige, hvad vi mangler – en kørepose, der er nem at integrere i autostolen. Vi kan være sikre på, at Carla er spændt tilstrækkeligt fast, når vi er ude at køre. Samtidig kan hun holdes varm, og så kan den også bruges i barnevogn og klapvogn.

image1

Vi har været glade for at teste SMARTblanket fra My Teddy. Det monteres nemt og hurtig fast til autostolen med velcro, og kan også bruges i barnevogn eller klapvogn. Flere og flere anbefaler, at barnet ikke sidder med overtøj på i autostolen, når man kører bil. Barnet kan ikke spændes sikkert fast og få selen tæt til kroppen, hvis det har for meget tøj på.

image2

Her er denne kørepose et godt køb. Køreposen går højt op om barnet, så det holdes varmt over hele kroppen. Køreposen har lynlås foran. Det gør det nemt for forældrene at åbne og lukke. I toppen er der elastik, der giver mulighed for, at posen kan lukke helt tæt omkring barnets hoved. I bunden af køreposen er der trykknapper, så der er mulighed for, at posen kan gøres længere i takt med, at barnet vokser. Det er superpraktisk, og køreposen passer både til 3- og 5-punkts autostol.

image1-11

Vi har været meget glade for denne lækre kørepose. Carla kan sidde i sin autostol uden alt for meget tøj på, og samtidig spændes hun sikkert fast, selv hvis hun har vinterjakke eller flyverdragt på. Det er rigtig brugbart, at der er trykknapper i bunden, da vi har en pige med meget lange ben, så vi har mulighed for at justere den.

Køreposen er indvendigt lavet af polarfleece og udvendigt coralfleece i 100 % polyester. Det er superdejligt for Carla at sidde i. Sker det, at barnet bliver køresyg eller dårlig under turen, og det kommer på køreposen, er den nem at fjerne fra autostolen. Køreposen kan vaskes på 30 grader og mister hverken form eller facon og er stadig også flot i farverne. Så alt i alt har vi været meget glade for køreposen fra My Teddy, og kan klart anbefale den til andre!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege-/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Superpraktisk i det kolde vejr, og stadig sikrer man sig, at ens barn er spændt tilstrækkeligt fast.

Holdbarhed: GOD.

Pris: GOD. En fornuftig pris i forhold til kvalitet og nytteværdi.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er god, og den er dejlig for barnet at sidde i.

Nanna har ligeledes testet SMARTblanket fra My Teddy.
Nanna fortsætter:
“Vi glædede os rigtig meget til at modtage tæppet fra My Teddy. Vi havde set billeder og læst om tæppets funktioner inden modtagelsen, så vi glædede os til at se, om det levede op til vores forventninger.
billede1Tæppet er superlækkert og virkelig blødt. Det føles skønt mod huden og er rigtig puttevenligt. Vi har testet det sammen med Johanne på 15 måneder, og det var en succes. Hun elsker at sidde i tæppet. Det er ikke hver gang, vi lukker helt til, men hun vil gerne have, at fødderne puttes ind i tæppet – og det gerne hver gang, også selvom turen er kort. Når vi ikke lukker tæppet tæt om hende, kan hun selv putte fødderne ned og tage dem op igen.billede2My Smart Baby Blanket er utrolig let at bruge. Der er huller, som passer med autostolens seler, og dermed er sikkerheden helt i top. Tæppet er så varmt, at barnet sagtens kan transportes uden jakke, hvilket vi altid gør på længere bilture. Tæppet kan vaskes ved 30 grader og kan derfor let vaskes, hvis barnet kommer til at grise lidt, vilket er rigtig smart og praktisk med små børn.billede3Vi er blevet utrolig glade for tæppet. Det er lækkert at bruge, og det er dejligt at vide, at Johanne sidder varmt samtidig med, at hun sidder korrekt i stolen i forhold til sikkerheden. Tæppet er dejlig stort (45×87 cm), så der er stadig vokseplads til mange flere kilometer på de danske landeveje, og jeg ved allerede nu, at tæppet har fast plads i bilen fremover.”
I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MEGET GOD (399,-)

Kvalitet: MEGET GOD

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Teddy