Jessie kanin Teddykompaniet – Testfamilien
Enfant Evolution kørepose

Jessie kanin Teddykompaniet

Vores tester Bianca har sammen med sønnen Zander på 14 måneder testet kaninen Jessie fra Teddykompaniet, som forhandles hos www.mammashop.dk.

Bianca fortæller:

“Zander har testet kaninen Jessie på 55 cm. Jesse er en dejlig blød kanin, som – hvis man lægger ørernes længde oveni – næsten er lige så lang som Zander. Jessie er mest blevet båret netop i ørerne, da de er nemme at gribe for små hænder. Samtidig er Jessie dejlig blød og kan både bruges til at putte, men også til at lege de lidt vildere lege.

Billede 1

Jessie kan tåle at blive vasket i maskine, hvilket helt sikkert er et must, når det er så små fingre, der har fat i kaninen. Bamsen er uden kemikalier, så når Zander også bed den lidt i ørerne, havde mor ikke noget at være bekymret for.

Billede 2

En sød kanin, som er rigtig god til især de små, da de kan have svært ved at forholde sig til bamser, der er lidt hårdere at røre ved.”

Alle vores tests på testfamilien.dk vil blive bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Og vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde vil vi rate:

Nytteværdi: GOD – god at putte med.

Holdbarhed: MEGET GOD – kan tåle vild leg og maskinvask.

Pris: GOD – prisen er passende til produktet.

Kvalitet: MEGET GOD – dejlig blød bamse, som beholder sin blødhed.

 

Vejledende pris 249 kr. For tiden på tilbud til 199,20 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enfant Evolution kørepose