2ingredienser – brød, lune retter og salater – Testfamilien
Naturativ - Family Sweet

2ingredienser – brød, lune retter og salater

Vores tester Heidi har testet bogen “2 ingredienser opskrifter” – brød, lune retter og salater.

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 17.07.42

Heidi fortæller:

“Jeg modtog en meget fin bog, hvori der lå en håndskrevet personlig hilsen- Så bliver man bare så glad!

Har man stiftet bekendtskab med den første bog, som jeg også har, så er den her helt sikkert også et kig værd.

Det er en bog, som er fyldt med sunde, nemme og billige retter, som kan indgå i en hver dagligdagskost med KUN 2 ingredienser. Opskrifterne er simple og overskuelige og kræver ingen specialingredienser – bare det, man som udgangspunkt altid har i sit køkkenskab. Den er perfekt til madlavning i en travl hverdag og indeholder stadig sund, velsmagende og nærende kost – en bred vifte af kolde og varme retter, salater, brød og chips.
(null)

Opskrifterne er meget udførligt vist i billeder, som også appellerer til børn og kan laves på få minutter.
Jeg har brugt mange af opskrifterne i min hverdag med sund kost. Det er svært at vælge en favorit, da jeg har mange, men en af dem er tomatsuppen, som er supernem at lave. Den kan man supplere med lige, hvad man synes, hvilket man for øvrigt også kan de andre opskrifter i bogen.
Vi er også store tilhængere af æggekagen. Vi bruger den tit til frokost eller på weekendens morgenbord – den er meget nem at lave.
IMG_1550
Lavet med børnebørnene: Pisk 4 æg med 1 dl mælk, steges på en pande i lidt olie, og så kan man tilsætte eller komme på, hvad man synes.
Uha, jeg kunne komme med mange superlækre eksempler og kan kun varmt anbefale bogen – jeg har kun rosende ord til den! Så er man til nem og lækker mad på kort tid, så er det helt sikkert bogen “2 ingredienser”, man skal købe.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – en bog, som henvender sig til alle, der ønsker en sund madlavning på kort tid. Mindsker også madspild.
Holdbarhed: MEGET GOD – kan holde til at blive tørt af med en våd klud.
Kvalitet: MEGET GOD – pæn bog af en kraftigt materiale.
Pris: GOD – for 249 kr. får man mange supergode opskrifter. Kan købes på www.2ingredienser.dk.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturativ - Family Sweet