Molo Vinterjakke – Testfamilien
Italtrike La Cosa Panda

Molo Vinterjakke

Vores tester Mie har sammen med datteren Anna Sofie på 7 år testet en lækker vinterfrakke af mærket Molo fra Kids-world.dk.

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 18.14.25

Mie fortæller:

?Jeg havde en meget begejstret pige, da hun så den fine vinterjakke, som hun skulle til at teste. Den lignede nemlig ikke de jakker, hun har haft tidligere – den lignede næsten en jakke som mors – og så er man pludselig en meget stor pige.

image1

Jakken er udført i flot koksgrå farve med en brun Molo-stjerne på venstre arm. Jakken har en gennemgående lynlås i sort, som stopper et stykke før frakkens bund, så det øger bevægelsesfriheden. Det samme med splitenden på bagsiden, hvor frakken har et længere rygstykke, således at der er mere at sidde på, men der er også mere bevægelsesfrihed med dette split. Lynlåsen er beskyttet med en flap, der lukkes tæt med trykknapper.

image4

På fronten har frakken også to nylonforede lommer, der lukkes til med to trykknapper samt en lodret lynlåslomme på brystet.

Frakken har en lækker fleeceforet hætte i sort fleece med en pelskant, der omkranser hovedet. Hætten kan tages af med trykknapper hele vejen omkring halsåbningen. Det er muligt at fjerne pelskanten med trykknapper, som gemmer sig mellem det yderste lag af hætten.

Vi har brugt jakken både med og uden hætte. Hætten er vildt praktisk og faktisk superflot at se på – og hvis man ikke lige har en ekstra hue ved hånden, så er det jo dejligt, at man lige kan tage hætten op omkring ørerne og holde varmen på den måde.

image3

Der er vindfang i ærmerne med blød ribkant, så de sidder til omkring håndleddet for at lukke vinden ude.

image2

I ryggen har vinterjakken en bred elastikkant, som sørger for en god pasform og masser af bevægelsesfrihed.

image15-6

Indvendigt har vinterfrakken blødt fleecefor i sort og et mellemlag af lækker thinsulateisolering mellem de to lag, så jakken holder kroppen dejlig varm.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Nytteværdi: MEGET GOD – godt vinterovertøj er en nødvendighed i et land som Danmark.

Holdbarhed: MEGET GOD – vi har testet jakken i snart 3-4 måneder nu, og den er blevet vasket en enkelt gang. Den er stadig som ny.

Kvalitet: MEGET GOD – det er en vinterjakke i absolut TOPkvalitet. Jakken er fuldt åndbar med en åndbarhed på 8.000, hvor fugten transporteres ud gennem fleeceforet, membranen og helt væk fra kroppen, således at jakken altid er komfortabel at have på. Alle sømmene er tapede, hvilket betyder, at jakken er 100 % vind- og vandtæt. Den er endda testet ved et vandsøjletryk på 10.000 mm, så barnet er klar til alt slags vejr.  Som en ekstra bonusdetalje har Molo garanteret, at vinterjakken er helt fri for flour, hvilket betyder, at Molo har brugt et andet vandafvisende materiale til overfladen, så man fortsat kan lege trygt og tørt.  Fremstillet af ydre: 100% polyamid og indre: 100 % polyester.

Pris: GOD. Normalprisen er 1299,95 kr., hvilket er i den høje ende. Dog hænger prisen sammen med kvaliteten. TILBUD netop NU til 896,96.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italtrike La Cosa Panda