Naturativ – 30+ faceserie – Testfamilien
Naturativ - Herreplejeserie

Naturativ – 30+ faceserie

Vores tester Tine har testet en +30 faceserie fra Naturativ.

1

Tine fortæller:

?Når det kommer til hudpleje, er jeg ikke ret mærkeloyal men vælger det, der virker. Jeg har nemlig en kombineret hud, som bliver meget tør, hvis den ikke får den rette fugt, eller som skinner, hvis den bliver overfugtet. Jeg kan derfor med det samme mærke, hvis en creme ikke duer til mig.

Naturativs hudplejeprodukter er opbygget således, at ansigtscremen passer til alle hudtyper fra +30 og +40. Man bruger så serum for at tilpasse systemet til ens hudtype. F.eks. kan man vælge en serum, som tilfører fugt; en, der modvirker rødmen, en, der udjævner osv. Naturativ serierne er med naturlige og økocertificerede (Ecocert) ingredienser. Produkterne er uden parabener, hormonforstyrrende stoffer og indeholder ikke kunstig farve og er ikke testet på dyr.

2

Jeg har afprøvet følgende produkter:

Dagcreme +30: Cremen kommer i en flaske med airless dosering. Jeg elsker, at man ikke skal fedte med det, og man får en fin mængde creme ud med et enkelt pump. Dog virker doseringen ikke efter 5 gange, men jeg kan bare have været uheldig. Det er desværre nærmest umuligt at få cremen ud af flasken uden doseringen, så det må anses som tabt.

Cremen indeholder UV-beskyttelse, men mangler lidt fugt til min hud. Jeg begynder at skalle så snart, makeuppen kommer på. Cremen dufter mildt af rosmarin, hvilket man lige skal vænne sig til.

Natcreme +30: Også denne creme har den smarte doseringstud. Denne virker 100 % efter hensigten, og fugter min hud fint i løbet af natten.

Serum: Serum kommer i en lille flaske med glaspipette. Det gør det supernemt og hygiejniske at smøre på huden. Serum efterlader min hud dejligt blød og opvejer fugtmanglen fra dagcremen.

Renselotion: Den har en fin blød konsistens og fedter ikke. Dog kan den ikke tage min vandfaste mascara.

Skin tonic: Dufter mildt af rosenvand og lavendler. Udtørrer ikke min hud. Kommer med en smart tud, hvor man skal hælde et par dråber ud i siden.”

3

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – serien indeholder alle nødvendige produkter til en normal hudplejerutine.

Holdbarhed: GOD – dagcremens doseringstud gik hurtigt i stykker, men det må have været en mandagsmodel. De andre virker fint.

Pris: GOD – en creme koster 300 kr., mens f.eks. rensemælk koster 129 kr. Jeg synes dermed, det er rimeligt.

Kvalitet: GOD – alle produkterne er lækre at se på, og man kan se, at der er kælet for emballagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturativ - Herreplejeserie