Naturativ – Family Sweet – Testfamilien
Naturativ - 30+ faceserie

Naturativ – Family Sweet

Vores tester Julie har sammen med datteren Carla på 16 mdr. testet Family Sweet-serien fra Naturativ.

Julie fortæller:

? Vi har testet Family Sweet-serien fra Naturativ og har været meget glade for produkterne.

Vi modtog en masse lækre produkter i en flot indpakket kasse. Kassen indeholdte følgende:

Naturativ billede 1

Vi har været meget tilfredse og glade for alle produkterne, vi har testet på Carla. De har været brugt flittigt. Produkterne er virkelig gode, og så er det dejligt, at man kan bruge dem med god samvittighed.

Alle produkterne er økologiske samt dermatologisk testet. De er 100 % fri for parabener og indeholder ingen homonforstyrrende stoffer eller kunstige farver. Produkterne er beregnet til alle hudtyper, og så er de Vegan- og Ecocert-certificeret.

All-Weather Protective Cream har vi brugt til Carla hver dag, når vi skulle være udenfor og i dagpleje. Den er nem at smøre i ansigtet og trænger hurtigt ind i huden, og så fedter den ikke. Den giver god beskyttelse og gør huden blød og fin.

Naturativ Billede 2 na

Nappy Rash Cream har vi stort set brugt hver dag. Vi har været meget glade for produktet, og den har haft sin faste plads inde på Carlas puslebord eller i pusletasken. Cremen kan bruges til at behandle irritationer på barnet eller babyens krop. Vi har brugt cremen både forebyggende og hvis Carla har kradset sig eller haft rød numse. Cremen kan nemlig både bruges beskyttende og til at forbedre helingen af huden ved det irriterede område. Vi vil på ingen måder undvære den efter vi har testet den!

Naturativ billede 4

I produktpakken var der ikke kun produkter til Carla. Der var også nogle lækre produkter til de voksne. Cremen forhindrer dannelse af strækmærker og appelsinhud, og derudover indeholder den vild rosenolie, som afhjælper de allerede eksisterende strækmærker og reducerer deres synlighed.

Naturativ billede 5

Jeg har været meget tilfreds med produktet og vil klart foresætte med at bruge det. Selvom jeg kun har testet det et par uger, synes jeg allerede, jeg har kunnet se fremskridt.

Alt i alt har vi været meget glade for alle produkterne, og vil klart anbefale dem!”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle har brug for produkter, der kan anvendes til babys sarte hud, og som virker.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne holde længe.

Pris: MEGET GOD – gode priser i forhold til, at produkterne er supergode.

Kvalitet: MEGET GOD – alle produkterne er økologiske, dermatologisk testet og 100 % fri for parabener. De har ingen hormonforstyrrende stoffer og indeholder ingen kunstige farver. De er beregnet til alle hudtyper, og så er de Vegan- og Ecocert-certificeret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturativ - 30+ faceserie