Naturativ – Herreplejeserie – Testfamilien
Naturativ - Home Spa-serien

Naturativ – Herreplejeserie

Mohamed fra testfamilien fra Ry har testet en økologisk herreplejeserie fra Naturativ.

Mohamed fortæller:

“Jeg har de sidste 5 uger testet en Eco Certificeret produktserie til herrer fra mærket Naturativ. Jeg har testet en shampoo, shower gel, shaving creme, after shave balm, face creme og hand balm.

Serien er økologisk, Vegan- og Ecocert-certificeret og udviklet specielt til mænds hud. Den tilfører huden den mængde fugt og pleje, den har brug for.

Billede 1

Produkterne er noget, som jeg helt klart kan anbefale. Duften er naturlig og mild, så det passede perfekt til min smag. Alt i alt en rigtig god oplevelse med disse produkter. Nedenstående er mine oplevelser med hvert enkelt produkt:

Shampooen virkede godt på mit hår, da den ikke skummede for meget, og håret føltes fint blødt efter brug. Hvis man er typen, der bruger hårvoks, er shampooen fin til at rense dette af i badet.

Shower gel’en var en særdeles god oplevelse. Den skummer godt under bad, og der er derfor ingen grund til at bruge for meget ad gangen. Den fungerede også godt på min hud, da jeg ikke oplevede udtørret hud efter brug.

Shaving Creme havde også den velkendte milde duft under brug. Min oplevelse af produktet var, at den ikke var nem at bruge, da det var svært at få cremen til at skumme. Jeg er vant til og foretrækker, at en shaving creme skummer under brug.

After Shave Balm er et særdeles godt produkt. Efter brug var der ingen klistrede kinder eller fedtede områder. Balmen trængte hurtigt ind i huden, og den føltes naturlig efter brug.

Face Creme er et produkt, som jeg helt sikkert vil købe igen, når jeg løbet tør. Den er blød og nem at påføre ansigtet. Denne trænger også godt ind i huden, og der går ikke længe, før ansigtet føles naturligt blødt. Denne creme er hverken for fedtet eller vandet – den er lige tilpas. Jeg havde også en god oplevelse med Hand Balmen, som ikke er for fedtet, og derfor attraktiv for mig som bruger. Min kone Sara prøvede også denne håndcreme, og hun syntes også, at den trængte hurtigt ind og efterlod hænderne dejligt bløde uden at fedte.

Billede 2

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – stort set alle produkter bliver brugt dagligt, så for mig har de god nytteværdi. Især her om vinteren er det vigtigt for mig at bruge ansigtscreme og håndcreme, så min hud ikke føles tør.

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne holder godt og er drøje i brug. Selvfølgelig skal shampoo og shower gel udskiftet oftere, da disse to produkter bruges mest, men de er også større i indpakningen.

Pris: MEGET GOD

Shampoo: 79 kr. for 250 ml.

Showergel: 79 kr. for 280 ml.

Shaving Creme: 99 kr. for 200 ml.

After shave balm: 129 kr. for 50 ml.

Face creme: 149 kr. for 50 ml.

Hand balm: 99 kr. for 100 ml.

Disse priser finder jeg meget gode og fair for plejeprodukter, der er naturlige og økologiske.

Kvalitet: MEGET GOD.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturativ - Home Spa-serien