Naturativ – Home Spa-serien – Testfamilien
Naturativ - Hypoallergenic

Naturativ – Home Spa-serien

Vores tester Marie har anmeldt Home Spa-serien fra Naturativ.

Marie fortæller:

“Mit førstehåndsindtryk af Home Spa-serien var egentlig supergodt. Jeg havde ikke haft nogen forventninger til nogle af produkterne, da jeg aldrig havde hørt om Naturativ før. Men jeg må da helt klart indrømme, at hvis man dømte ud fra emballagen, så virkede det meget lovende. Emballagen er meget eksklusiv – olien er i en glasflaske, som i øvrigt gør det nemt at dosere.

IMG_5054

For at danne mig et lidt bedre indtryk af Naturativ og deres produkter, gik jeg straks ind på nettet og læste nærmere om serien Home Spa, og også de andre serier.

Home Spa-serien er en kropsplejeserie med ene af økologiske ingredienser, som skulle indeholde al den fugt og pleje, som ens hud har brug for – og så er produkterne i øvrigt Ecocert Certifieret.

Jeg har anmeldt produkterne:

Naturativ – Home Spa Draining Oil (Virker mod appelsinhud/cellulite) – 149 kr.

Naturativ – Home Spa Body Butter (Virker fugtgivende, beroligende, tilfører næring og virker regenererende på huden) – 139 kr.

Naturativ – Home Spa Fod Salt Scrub (Afhjælper tør, ru og hård hud på fødderne) – 129 kr.

Naturativ – Home Spa Fodcreme (Indeholder naturlige reparerende egenskaber på fodens hud) – 99 kr.

Naturativ – Home Spa Hånd Peeling (Fjerner skånsomt døde hudceller og renser og fugter hænderne) – 99 kr.

Naturativ – Home Spa Håndcreme (Tilfører fugt og næring til tørre og ru hænder, som trænger til ekstra pleje) – 99 kr.

IMG_5822

Inde på deres hjemmeside http://www.beauty-supply.dk/naturativ kan man i øvrigt læse ALT om deres produkter og om, hvad de indeholder. Jeg kan rigtig godt lide, at de oplyser om samtlige ingredienser og deres virkning! Og så er de 100% fri for parabener og ingen hormonforstyrrende stoffer.

Som nævnt ovenfor synes jeg, at emballagen er utrolig smuk, ren og enkel. Og navnet Home Spa får på en eller anden måde en til at have ret høje forventninger til produktet. Men det må jeg ærligt talt også indrømme, at man roligt kan have.

Jeg tog produkterne i brug med det samme – tog et dejligt, langt karbad med et par dråber af olien i vandet, og efter karbadet tog jeg de resterende produkter i brug. Og selvom det var allerførste gang, jeg anvendte produkterne, kunne jeg tydeligt mærke en effekt. Især fodsalten og håndpeelingen var fantastiske! Fodsalten drysser slet ikke af, når man gnider den på fødderne. Saltet bliver mærkeligt nok på huden, indtil man skyller den af, hvilket kun er utrolig smart.

Når man så afslutter med de lækre cremer, så træder den fulde effekt for alvor i gang. Ens hud absorberer cremerne med det samme, og man kan virkelig mærke, at cremerne trænger dybt ind og ikke bare lægger sig som en overfladisk hinde, der nemt kan skylles væk.

Derudover dufter man jo bare så vidunderligt af alle de naturlige ingredienser, der er i produkterne – ingen kunstig eller kemisk duft overhovedet, men tværtimod KUN af ?rene råvarer?. Jeg er egentlig ikke så stor fan af plejeprodukter med nogen former for duft, men denne duft, der er i Naturativs Home Spa-serie, er altså godt nok lækker og beroligende. Derfor får man også følelsen af, at man har været i et spa-center, da ens hud er blevet rigtig godt gennemfugtet, men samtidig også dufter fantastisk. Så det er helt sikkert kombinationen af effekten af produkterne og de skønne dufte, der får en til at føle, at man har fået en lækker spabehandling. Og så koster det endda ikke ret meget. Så det er helt klart noget, jeg vil anbefale ALLE at prøve!

IMG_5447

Produkterne er utroligt drøje i brug, hvilket overraskede mig den første gang, jeg brugte dem. Især bodybutteren er utroligt drøj, så man skal endelig nøjes med en lille smule creme ad gangen.

IMG_5456

Kan jeg anbefale produkterne, og ville jeg kunne finde på at købe dem igen? Ja, helt sikkert! Jeg vil sende mine varmeste anbefalinger af sted – især, hvis man har lidt vintertør og træt hud. Og når man nu som mig har en lidt småtravl hverdag med en lille bandit på 2 år derhjemme, så er der bestemt ikke så meget tid til at tage af sted til lækre og dyre spabehandlinger. Men så er Naturativs Home Spa-serie helt klart et supergodt alternativ! Efter at have prøvet produkterne i 2-3 uger har jeg fået en lækker og gennemfugtet hud, og mine hænder, der plejer at være tørre og sprukne om vinteren, er for første gang blevet fine og bløde. Så jeg skal helt sikkert have købt serien igen, når jeg engang løber tør. Og jeg vil også prøve nogle af de andre serie ud over Home Spa-serien. Magnus skal uden tvivl have Naturativ Family Sweet-serien, som er udviklet specielt til at reducere muligheden for allergiske reaktioner, og som er særligt god til små børn og selvfølgelig også resten af familien.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er helt klart en kropsplejeserie, som man vil indføre i sin dagligdag. Det er ikke alle produkter, der er behov for at bruge dagligt, men man vil helt sikkert få alle produkterne i Home Spa-serien til at indgå i ens daglige hudplejerutiner. Jeg vil nok endda mene, at man kan gå hen og blive afhængig af flere af produkterne, for han man først prøvet et lækkert bad og efterfølgende brugt de lækre salte og cremer, så får man svært ved at skulle undvære dem igen!

Holdbarhed: GOD – cremerne er meget drøje, så de kommer helt sikkert til at kunne holde længe. Jeg kan næsten ikke se på min bodybutter, at jeg har brugt den i næsten 3 uger dagligt. Men man skal naturligvis huske, at der er tale om økologiske produkter uden parabener, så der er en kortere holdbarhed, end hvis det havde været en almindelig hudplejeserie med parabener. Så kan man diskutere, om det er dårligt eller godt, at holdbarheden ikke er så lang, men jeg vil personligt helt klart hellere anvende rene, økologiske produkter, der ikke kan holde til at stå i ens skab i to år.

Pris: MEGET GOD – ved Naturativs hudplejeserier er der virkelig tale om priser, hvor alle kan være med. Og så får man utrolig meget for pengene, især når man tænker over indholdet.

Kvalitet: MEGET GOD – allerede efter første gang kunne jeg mærke, at Home Spa-serien havde effekt. Men når man læser om indholdet i hver enkelt produkt, er man heller ikke i tvivl om, at Naturativ i den grad har sørget for, at det skal være de bedste ingredienser.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturativ - Hypoallergenic