By Rünitz – Testfamilien
Ronaldo boxershorts og strømper

By Rünitz

Vores tester Helene har testet og indrettet med seks forskellige By Rünitz plakater til børneværelset:

123-ABC, 2 stk. A4 blå plakater i sampak til 199,- kr.

?Helt? fødselstavle, A4 blå ? tilpasset dit barn á 199,- kr.

(eller i pakke med navneplakat, W ? Wilbert, tilpasset dit barn, og ?Helt? til 349,- kr. for 3 plakater, som er del af testen.)

?Helt?, A4 blå plakat á 149,- kr.

Luftballon, A3 plakat á 179,- kr. (fås i to farver)

Se mange flere plakater på http://www.byrunitz.dk/

Helene fortæller:

“Jeg har testet 6 forskellige plakater fra By Rünitz plakater. Firmaet er nyt (2015), men har allerede et stort udvalg af plakater til både børn og voksne.

Jeg fik lov at vælge nogle børneplakater ud, som efter min mening passer ind hos os. Vi har tre sønner på hhv. 3, 9 og 12 år, og der er ingen tvivl om, at By Rünitz plakaterne primært er rettet mod de mindre børn (0-6 år), så det var naturligt at vælge plakater til Wilberts værelse. Siden er der dog kommet nye plakater til, hvor jeg synes, at plakaten ?Take Off? egner sig fint til vores store drenge også. Det gælder også den anden plakat med ?rum-tema? og ?madplakaterne?.

Plakaterne blev leveret hurtigt og var fint pakket med beskyttende papir og en lille hilsen med visitkort og chokolade. Det er rigtig rart at se, at der passes på varen og samtidig gøres det lille ekstra, som gør, at man husker firmaet. Forud for levering fik jeg en mail med en fil med fødselsplakaten og W-plakaten til godkendelse. Det fungerede rigtig godt, og jeg kunne be? om at få rettet nogle detaljer til, samt tjekke at alle fødselsdata på mit barn var korrekte.

11 ByR

De 5 A4-plakater er varieret over samme tema med ?Helt? og de personlige W og fødselstavle. Dog er fødselstavle, W og Helt mere afdæmpet mint-farvede end de klare blå plakater ?123? og ?ABC?. Selv om disse plakater er pakket i sæt med hhv. 2 og 3 plakater, synes jeg, at de meget gerne må blandes med ?andre plakater?, så udtrykket ikke bliver for ?ens?. De fungerer godt som sæt, men bestemt også blandet, så man kan variere udtrykket på børneværelset. På det ene billede har jeg kombineret W-navneplakaten med et ?Bob Noon-kort? med en kanin og en LIVINK Bambi Boy plakat. Det fungerer godt med forskellige udtryk, der drager øjet. W-plakaten er også den plakat, der har ?længst levetid? på børneværelset, da den er knapt så ?naiv? i udtrykket som de fine figurer, som superheltebjørnen, fugle osv. har på By Rünitz plakaterne.

Jeg er ret ?pjattet? med fuglen med det store øje, som går igen på flere af plakaterne og bliver en slags ?logo-fugl? for firmaet. Den ses også øverst på hjemmesiden. Den er enkel og fin og giver et legende udtryk.

På A3-plakaten Luftballon flyver en løve, en giraf og en kat afsted, mens et par fugle flyver rundt i luften sammen med skyer og små hvide hjerter. Jeg valgte den ?røde luftballon?, da jeg synes, at den er mest glad og levende i farverne. Jeg synes ikke, at drengeuniverset behøver at understreges af et blåt interiør, selv om jeg godt kan li? at lege med nuancer og former af diverse blå ting for at skabe ro. På billederne vises derfor også et ?rent blåt? univers, men også det liv, som farver gerne må skabe på børneværelset. Med mange farver kan man skabe ro gennem tilbehør, hylder, skabe mv. i rolige farver eller hvid som base. By Rünitz plakaterne er enkle, tydelige og appellerer rigtig godt til de mindre børn, fordi udtrykket er nemt for dem at fortolke og et kendt univers med dyr, superhelte, mad og balloner, mens de personlige plakater mest er til glæde for forældrene i første omgang og senere kan forklares for børnene ? dit navn, din fødselsdag osv. Mange små børn er også glade for tal og bogstaver, som de møder via bøger, sange og legetøj, så ?123? og ?ABC? har fint sin berettigelse, selv om de er lavet til børn, der endnu ikke går i skole (efter min mening). ”

2 ByR

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Som et interiørprodukt til forskønnelse af hjemmet og i dette tilfælde børneværelset er By Rünitz et rigtig fint bud til de mindre børn. Jeg rater dem som MEGET GOD, da man også kan få lavet personlige plakater, og der er mange motiver at vælge imellem.

Holdbarhed: MEGET GOD ? både papir og tryk er af god kvalitet, og det er nemt at sætte i ramme, uden at man skal være bange for at skade plakaten.

Pris: GOD ? der er god overensstemmelse mellem produkt og pris i forhold til tilsvarende produkter på markedet. A4 størrelsen ligger måske i den dyre ende til 199,-, men så er plakaten lavet specielt til ens eget barn, og det koster jo producenten ekstra arbejde.

Kvalitet: MEGET GOD ? både hvad angår service, produkt og motiv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ronaldo boxershorts og strømper