Mamamilla.dk – Testfamilien
Parcellet - Love Mae wallstickers

Mamamilla.dk

Vores tester Karina har testet en babynest fra mamamilla.dk til sin nyfødte søn.

Karina fortæller:
“Jeg blev rigtig glad, da jeg fik tilbuddet om at teste en babynest, for det var nemlig en ting, jeg havde hørt meget godt om, men endnu ikke selv har afprøvet før nu, hvor jeg har fået mit 3. barn.
Udvalget hos mamamilla.dk er rigtig fint. Jeg besluttede mig for en forholdsvis neutral udgave, da den så passer til det meste sengetøj.
Jeg blev meget positivt overrasket, da jeg modtog produktet. Det er nemlig tydeligt at se og mærke, at det er en babynest af en virkelig god luksuskvalitet. Babynesten har en lækker, tyk skumgummimadras, hvilket gør det nemt at flytte rundt på nesten, selvom der ligger et barn i den. Derudover kan jeg med god samvittighed putte min baby i den, som for øvrigt ligger trygt og rart, uden at få dårlig samvittighed over, om baby ligger godt, for det kan der nemlig ikke herske nogen tvivl om, at det gør han. Babynesten er i øvrigt lavet i 100% oeko-tex certificerede materialer.
Babynesten kan nemt og hurtigt vaskes i maskinen på 40-60 grader. Man skal bare lige sørge for at tage skumgummimadrassen ud inden vask. Den kan endda kommes en tur i tørretumbleren ved lav varme. Det er et stort plus, da vi allerede har haft brug for at vaske den et par gange og har manglet den de få timer, det har stået på. Jeg har valgt at komme en stofble i bunden af babynesten, så den kan fungere som et lille lagen, og jeg kan skåne nesten for at blive vasket alt for ofte. Men jeg kunne godt have ønsket en lidt nemmere måde at gøre det på, evt. hvor man kunne komme et lagen i bunden, da jeg synes, det er synd, at man er nødt til at vaske hele nesten hver gang, der sker et uheld/den bliver beskidt.
IMG_2324
Babynesten har stort set erstattet vores brug af lift på en smartere og lettere måde. Den bliver brugt flittigt i sofaen, sengen, når vi skal besøge venner/familie og i barnevognen.
Min baby elsker at putte i nesten, som skaber en masse hygge og tryghed for ham, da nesten kan justeres alt efter hvor lille/stor, man gerne vil have, den skal være.
Jeg kan på det varmeste anbefale en babynest og ville sådan have ønsket mig, at jeg havde haft den til vores første barn også. Det er med til at gøre hverdagen med en lille baby meget nemmere!”
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – den bliver brugt flere timer hver dag i de første 0-4 måneder af babys liv.
Holdbarhed: GOD – kan bruges fra 0-6 måneder.
Pris: GOD –  899 kr. Det er en lidt høj pris, men køber man i en neutral farve, kan den jo bruges til flere børn.
Kvalitet: MEGET GOD – her er tale om et luksusprodukt af virkelig gode materialer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parcellet - Love Mae wallstickers