Parcellet – Love Mae wallstickers – Testfamilien
Helenes sunde køkken - app

Parcellet – Love Mae wallstickers

Vores tester Christina har sammen med sønnen Julius Luca på 1,5 år testet Love Mae wallstickers fra Parcellet.dk.

Christina fortæller:

?Vi var så heldige at få lov at teste de utrolig lækre Love Mae wallstickers fra www.Parcellet.dk?

Levering var hurtig og emballagen var praktisk samtidig med den var smuk og indbydende. Den søde ejer Mia havde skrevet en lille personlig hilsen på kortet som hun havde sendt med. Jeg bliver altid glad når der er sendt en lille hilsen med, da det viser utrolig meget om virksomheden og de mennesker som står bag.

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 23.39.26

Inden jeg fik mine wallstickers tilsendt, kiggede jeg parcellets hjemmeside igennem for at finde ny inspiration til Julius? værelse. Jeg havde aldrig tidligere stødt på mærket Love Mae, men blev straks forelsket i de fine produkter og de flotte produktbilleder, som er at finde på Parcellets hjemmeside.

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 23.39.36

Jeg blev positivt overrasket da jeg læste at disse wallstickers i forhold til mange andre wallstickers kan genbruges. Jeg laver tit om i min indretning både hos de voksne såvel som på børneværelserne så dette var et stort plus i min bog. Alle Love Mae?s wallstickers er lavet af tekstil, hvilket gør dem noget mere hårdføre end almindelig plastik wallstickers. Julius elsker at stå op i sengen og pille ved både rammer og nu også skyer, så de modstandsdygtige skyer sætter vi stor pris på herhjemme.

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 23.39.45

Hos Parcellet kan man købe Love Mae?s smukke wallstickers i flere forskellige motiver og det er helt sikkert ikke den sidste pakke wallstickers derfra som skal herhjem og bo! Jeg valgte skyerne ind til Julius? værelse, da vi manglede noget enkelt men smukt til hans sovekrog.

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 23.39.55At skulle hænge skyerne op var let som en leg. De var nemme at få til at sidde fast på væggen uden buler eller bobler. Jeg pillede skyerne ned flere gange hvis de ikke sad helt lige og de klistrede lige så godt 2. og 3. gang.

Ofte finder jeg wallstickers til børneværelset alt for farverige og ?billige? af udseende, men disse skyer er af den lækreste kvalitet og passer lige ind i den kræsne mors smag.

Skyerne hænger så fint i sovekrogen og har gjort den del af Julius? værelse meget mere hyggelig at være i.
Det eneste disse smukke wallstickers ikke har formået er at få barnet til at sove igennem ? og det kan man vidst ikke forlange.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Love Mae?s wallstickers fra parcellet.dk er:

Nytteværdi: GOD ? i de fleste hjem hænger der efterhånden wallstickers og folk med børn vil elske disse.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD ? Skyerne er robuste og går ikke i stykker selvom en lille pilfinger kommer til at rive lidt i dem.

Pris: GOD ? Skyerne koster 449 kr. for et ark med 27 skyer. Prisen vil for nogle være dyr, men taget holdbarhed og kvalitet i betragtning er de helt sikkert pengene værd.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helenes sunde køkken - app