Bæresele ErgoBaby Four Position 360 Baby Carrier. – Testfamilien
Italtrike La cosa 3 hjulet cykel

Bæresele ErgoBaby Four Position 360 Baby Carrier.

Vores tester Camilla, som er nybagt mor, har testet og anmeldt en ergonomisk bæresele fra mammashop.dk ved navn ErgoBaby Four Position 360 Baby Carrier.

Camilla fortæller:

?Jeg har i en periode på ca. 5 uger testet bæreselen fra Ergobaby, som er en ergonomisk bæresele, man kan bruge til børn fra 0-36 måneder. Bæreselen giver forskellige muligheder for at bære sit barn ergonomisk og konfortabelt med forskellige stillingsvariationer, såsom:
– På maven med ansigtet ind mod dig med babyindsats (front ind) 0-4 måneder
– På maven med ansigtet ind mod dig uden babyindsats 4-24 måneder
– På maven med ansigtet væk fra dig (front ud) 5-12 måneder
– På hoften med ansigtet ind mod dig 6-24 måneder
– På ryggen med ansigtet ind mod dig 6-36 måneder

Jeg har kun testet den første mulighed, da Fleur stadig er inden for de første 4 måneder. For at kunne bruge bæreselen fra spæd, skal man investere i en Ergobaby/bæreseleindsats til original.

Bæreselen har et bredt og støttende bælte, som man spænder rundt i taljen med velcrobånd samt polstrede skulderstropper, der fordeler barnets vægt jævnt. Det betyder, at du ikke får ondt i skuldrene eller ryggen ved at bære barnet på denne måde. Bæreselen er lavet med funktionen ?bucket seat?, hvilket betyder, at barnet altid vil sidde optimalt.
Sædet kan justeres alt efter barnets størrelse og hvilken position, du ønsker, dit barn skal sidde i.

Når barnet er spæd, bruges den forlængede bagstøtte, således at barnets nakke og hoved holdes i stilling. Det kan også bruges, når barnet bliver større og selv kan holde hovedet, da det derved skaber ekstra varme og støtte til barnets nakke og ryg.

I bæreselen findes der en sovehætte, som kan give støtte til barnet, hvis det falder i søvn. Desuden beskytter hætten mod sol og tilføjer privatsfære, når barnet skal ammes. På den måde føler du dig ikke blottet.

ergo3

Jeg har indtil videre brugt selen herhjemme og når vi er ude at handle. Jeg synes ikke, temperaturen er lun nok til at tage en lille nyfødt med ud i bæresele alene. Jeg har dog planer om at bruge bæreselen en del, når Fleur bliver større ? både til gåture og shoppeture 😉 Bæreselen er utrolig praktisk, hvis du skal ordne ting derhjemme som f.eks. vasketøj, rengøring og lignende, men har en baby, som ønsker tryghed og nærvær. ?Jeg har endvidere også bruge bæreselen på motionscyklen en aften, hvor Fleur kun kunne finde tryghed hos mig, hvilket fungerede overraskende godt.

Heldigvis er bæreselen produceret i 100 % bomuld og kan derfor maskinvaskes. Bæreselen har ikke båret præg af, at den er blevet maskinvasket – den holder fint dens farve og form. Det samme gælder for babyindsatsen.

Det er vigtigt for mig at vide, at Fleur ikke tager skade af at benytte en bæresele. Derfor gik jeg meget op i at læse en del om brugen af en bæresele inden brug. ErgoBaby Four Position 360 Baby Carrier er udarbejdet i samarbejde med jordemødre, babybærekonsulenter og forældre for at skabe den mest komfortable og ergonomisk korrekte bæresele, hvilket giver mig en god tryghed for dens sikkerhed.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – jeg har brugt den en del til de hjemlige gøremål, når Fleur ønskede tryghed og nærvær

Holdbarhed: MEGET GOD – det er lavet af materialer, som ikke bliver hurtig slidt. Stoffet ser ikke nusset ud på trods af gentagne maskinvaske

Kvalitet: MEGET GOD – materialet er i en god kvalitet

Pris: GOD – bæreselen alene koster 1198 kr. og babyindsatsen koster 198 kr. Jeg synes, prisen er rimelig, da jeg ønsker at give mit barn det mest ergonomiske korrekte samt at bæreselen kan bruges fra 0-36 måneder. I skrivende stund er bæreselen på tilbud til 945 kr. og kan købes her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italtrike La cosa 3 hjulet cykel