Italtrike La cosa 3 hjulet cykel – Testfamilien
Specialdesignet tæppe fra Madeinnepal

Italtrike La cosa 3 hjulet cykel

Vores tester Nanna har testet en Italtrike trehjulet cykel fra Mammashop.dk.
cykel1
Nanna fortæller:
“Vi har testet Italtrike-cyklen, som er en rigtig smart trehjulet cykel. Det er en kombination af en løbecykel og en almindelig pedalcykel. Vi har valgt at starte med løbecykeludgaven og har derfor ikke monteret pedalerne. De opbevares i et lille rum på cyklen – supersmart, så bliver de ikke væk. At pedalerne opbevares på cyklen gør det også let for søskende at dele cykel. Pedalerne er hurtigt monteret, hvis et større barn vil cykle. Cyklen er i kraftig kvalitet og virker meget solid.
cykel2
Det var meningen, at vi ville teste cyklen med Johanne på 15 måneder. Der står i beskrivelsen, at den kan bruges fra 1 år. Men Johanne er desværre for kortbenet, så hun kan ikke nå gulvet så meget, at hun kan skubbe sig frem. I stedet har storesøster på 4 fået lov til at teste den, og det har hun nydt. Cyklen er udstyret med gummibelægning på hjulene, hvilket er rigtig fint, da vi på den måde har undgået ridser på stuegulvet.
cykel3
Vi vil klart anbefale Italtrike til andre forældre. Ideen med at lade cyklen vokse med barnet er rigtig god. Cyklen har en god størrelse, så den sagtens bruges som trehjulet, inden barnet flyttes op på en rigtig cykel. Designet er rigtig lækkert og falder både i børn og forældres smag.”
cykel4
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – alle børn elsker cykler!
Holdbarhed: MEGET GOD – vokser med barnet.
Pris: GOD (995,-) kan købes her.
Kvalitet: MEGET GOD – gode materialer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Specialdesignet tæppe fra Madeinnepal