Beemoo duovogn – Testfamilien
Jollyroom.dk

Beemoo duovogn

Vores testfamilie fra Hasselager har sammen med datteren Nova på 7 uger testet en Beemoo duovogn fra Jollyroom.dk.

Maria fortæller:

?Vi var spændte på at modtage vognen og se, hvad det var for en. Vi havde aldrig hørt om eller set mærket før, hvilket gjorde det hele lidt mere spændende. Vognen kom i to store kasser, én til klapvognen og én til liftkassen. Begge dele var pakket rigtig forsvarligt ind.

Duovognen leveres med klapvognssæde, men man kan også montere en barnevognskasse, så man har mulighed for at bruge vognen til et nyfødt barn.

Klapvognssædet kan vendes, så man selv bestemmer barnets køreretning, og ryglænet kan hældes bagud i fuld hvilestilling. Hele sædet er betrukket med ventilerende Airfill-stof.

billede1

Duovogn fra Beemoo er bygget på et stabilt barnevognsstel, som er fremstillet i aluminium. Vognen har to støddæmpende lufthjul og drejelige, punkteringsfri forhjul. Beemoos duovogn bliver dejlig kompakt, når man folder den sammen, og det lette aluminiumsstel er nemt at bære.

billede2

Vi har kun brugt barnevognskassen, idet Nova kun er 7 uger gammel. Barnevognskassen er trods det mindre mål på 81 cm. rigtig rummelig.

Vi er meget positive over vognen, som har mange lækre detaljer. Vognen er supernem at køre pga. de drejelige forhjul. Da den er så lille, som den er, er den nem at komme rundt med over alt. For mig var det vigtigt, at vognen var nem at komme rundt med i byen. Jeg var træt af vores Emmaljunga barnevogn, som vi havde til Olivia, da den var ALT for besværlig at komme rundt med inde i byen.

Styret kan indstilles i flere højder; dog skal du ikke være vanvittig høj, førend vognen bliver for lille til dig. Mick har styret helt oppe for at vognen passer til ham, og han er ikke en høj mand.

Når først du lærer vognen at kende, er den supernem at slå sammen samt samle igen. For os var det vigtigt, at hele vognen kunne være i bagagerummet. Vi har førhen været vant til at have vores Emmaljunga barnevognskasse på passagersædet, hvilket slet ikke et optimalt. Tager man hjulene af, fylder vognen ganske lidt. Og faktisk kan barnevognskassen også slås endnu mere sammen, end det ses her. Dette har dog ikke være nødvendigt for os.

billede 5

Barnevognen er stabil at gå med og har kørt uden problemer i det terræn, vi har benyttet den i. For mig har vognen været super at have med ind til byen og på diverse ture. Både pga. størrelsen samt de drejelige forhjul som gør, at vognen kan vende på meget lidt plads. Samtidig har den en utrolig rummelig varekurv, som jeg flittigt har benyttet på diverse shopping- og indkøbsture.

billede 6

Jeg er positivt overrasket over kvaliteten af vognen. Med prisen i mente kunne man godt frygte, at det var noget skrammel. Men jeg synes klart, at vognen lever op til prisen, og også mere til. Selvfølgelig får du ikke en fantastisk kvalitetsvogn, men denne vogn er mere end fin til mit behov, og det tror jeg, den ville være til de flestes. Så er du på udkig efter en duovogn, kan denne klart anbefales.

Billede 7

Klapvognen er som sagt ikke rigtig blevet testet. Vi har forsøgt at teste den med Olivia på 3 år, men hun er for stor til den. Dog virker den superlækker og rigtig praktisk, og det er positivt, at man kan ligge ryggen helt ned. Det gør det muligt, at man kan bruge klapvognen som soveplads, når barnevognskassen bliver for lille.”

billede 8

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – superfunktionel og praktisk duovogn

Holdbarhed: MEGET GOD – indtil nu med daglig brug er der intet negativt at sige om holdbarheden

Pris: MEGET GOD – prisen for denne vogn er virkelig god. Specielt når man både får klapvogn og barnevogn i én. Samtidig er prisniveauet, så alle kan være med. Normalprisen er 4.598 kr. men lige nu er den på tilbud til 2.389 kr. 

Kvalitet: GOD ? kvaliteten er god. Jeg har enkelte gange undret mig lidt over en raslen ved forhjulene, men ikke noget, der har haft nogen betydning for vognen, som kører rigtigt godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jollyroom.dk