Doppler fra E-invasion/billigeteste.dk – Testfamilien
LÉHOF

Doppler fra E-invasion/billigeteste.dk

Simone og Jukas har testet en babydoppler fra E-invasion.
billede1
Produktet kan købes hos billige-teste.dk.
Simone fortæller:
“Jeg har virkelig glædet mig til denne test. Vi overvejede at købe en babydoppler i min sidste graviditet, men nåede det aldrig. Jeg har altid syntes, det var så fascinerende, at man kan lytte til barnets lille hjerte lige, når man har lyst.
Babydoppleren fra E-invasion kom i en æske med to forskellige apparater: En lille smart en uden ledning fra Clearblue og en doppler, som viser barnets hjerteslag på display.
billede 4
Der medfølger desuden en lille tube gel til doppleren fra Clearblue og en stor tube til doppleren fra E-invasion. Det var svært at vente med at komme i gang, men jeg ved også, at det kan være nødvendigt for bl.a. ikke at skabe unødig bekymring. Derfor er der angivet en anbefaling på produktet som fraråder, at man anvender doppleren før 16. graviditetsuge. På det tidspunkt vil det lille foster være stort nok til, at man ubesværet kan finde tydelig hjertelyd. Vi har prøvet dem begge og kan konstatere, at de begge virker upåklageligt! Jeg er meget begejstret. Den lille trådløse model har en forholdsvis stor “flade”, som man benytter på maveskindet, og man finder meget nemt det lille tøffende hjerte med den.
billede 5
Det eneste lille bitte minus ved det lille apparat er, at den ikke kan anvendes uden de medfølgende høretelefoner. Men det gør den bestemt ikke mindre værd! Doppleren fra E-invasion har en mindre “flade” som gør, at man skal lede lidt længere  i og med, at den dækker et mindre område af maveskindet.
billede 6
Dette har dog ingen betydning for kvaliteten af lyden eller produktet som helhed. Og jo længere hen i graviditeten, man kommer, jo mindre skal man lede. Alt i alt er vi meget begejstrede, og den er klart anbefalelsesværdig!”
billede 7
Alle vores tests og anmeldelser hos testfamilien.dk bliver vurderet ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.
Vi bruger 5 ratinger som spænder fra: MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD. Man kommer nok ikke udenom, at til det at blive forældre hører bekymringer, og de starter tit allerede i graviditeten. Derfor er en babydoppler en genial investering, fordi du kan lytte til din ufødte babys hjerte, når du har lyst.
Holdbarhed: MEGET GOD. Der medfølger batteri til den lille doppler, der dog ikke kan skiftes ud, og derfor er den god at have som “reserve”. Doppleren fra E-invasion bruger to almindelige AA-batterier, som til enhver tid kan skiftes ud, dvs. den holder for evigt.
Pris: MEGET GOD. Prisen for de to er 900 kr., hvilket er godt givet ud for en babydoppler både med og uden ledning inkl. en stor og en lille tube gel.
Kvalitet: MEGET GOD. Begge apparater er gode og solide! Ledningen til E-invasions doppler er ligeledes meget solid og lader ikke til at gå så nemt i stykker. Den kan godt tåle, at man strækker lidt i den. Det eneste, man skal være lidt forsigtig med, er høretelefonerne til den lille doppler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÉHOF