Hundeseler fra Dog Copenhagen – Testfamilien
Hundefoder fra Orijen

Hundeseler fra Dog Copenhagen

Vores tester Heidi har sammen med Balou og Bastian (2 coton de tulear) testet hundeseler fra Dog Copenhagen.

IMG_1521
Heidi fortæller:
“Vi modtog 2 comfort walk-seler str. S til vores hunde. Et super godt dansk design og en særdeles god sele. Selen har en god komfort for hundenes bevægelse, da den er polstret de sensitive steder som armhulen og omkring halsen.
Den er polstret med en fin, blød neoprenpolstring, som tillige med er smudsafvisende og forhindrer slid i pelsen og huden.
For vores hunde, som er langhårede, har de været rigtig gode, da vi ikke har haft de store sammenfiltringer i pelsen ved brug af comfort walk-selerne. De kan indstilles i omfang, hvilket er en fordel for vores hunde, som bliver klippet indimellem. Det gør også, at de altid sidder, som de skal.
(null) 2
De har også en god, solid D-ring, som giver en god tryghed, og man ved, at den bliver siddende og ikke pludselig falder af.
De har et et godt, ergonomisk design, som er skånsomt for hundens ryg og nakke. Især hvis hunden trækker meget er det en fordel. Det har det været for vores den ene, som trækker en del.
Et stort plus er, at den er syet med reflekstråde, så man altid er synlig i mørket.”
 (null) 3

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – giver en god støtte til hunden. Den sidder, hvor den skal. En sele, som kan bruges til enhver hund.
Holdbarhed: MEGET GOD – den holder til en del, er nem at rengøre og holde fri for hundehår.
Pris: GOD – for  315,- får man en god sele hos http://www.dogcopenhagen.com
Kvalitet: GOD – godt, kraftigt materiale og gode D-ringe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundefoder fra Orijen