Kattefoder fra Orijin – Testfamilien
Hundeseler fra Dog Copenhagen

Kattefoder fra Orijin

To af vores testere har testet kattefoder fra Orijin fra Porcani.dk.

Camilla med katten Tolouse fortæller:

“Vores kat Tolouse er en legesyg hankat med egen mening om tingene, og her tænker jeg bestemt på maden! Han er en rigtig kræsen kat, og det er endnu ikke lykkedes mig at finde noget tørkostfoder, som han gladeligt spiser. Så jeg var selvfølgelig rigtig spændt på at modtage foderet fra Porcani.dk.

IMG_8702

Da vi modtog pakken, var Tolouse heldigvis hjemme, og jeg kunne ret hurtigt få introduceret ham for det. Jeg valgte at sætte en skål frem med det tørkostfoder, han spiste der, og så satte jeg en skål ved siden af med det nye foder. Til min store overraskelse hoppede han med hovedet direkte ned i skålen kun efter et snus, og så tømte han ellers skålen med det nye foder fra Orijen på ganske kort tid.
IMG_8704
Normalt plejer tørkostfoder ikke at sige ham så meget, og jeg har indtryk af, at han kun spiser det, hvis jeg virkelig ikke kan lokkes til at give ham noget vådmad. I de her uger, hvor han har fået det nye foder, har han slet ikke fået vådmad, og han har ikke “brokket” sig en eneste gang. Han kommer springende så snart, han hører posen med foder rasle, og det er virkelig et kæmpe fremskridt!
IMG_8674
Mit indtryk af foderet fra Orijen er rigtig, rigtig godt! Foderet er baseret på højt kødindhold og sunde ingredienser, hvoraf de 80 % består af kød, og de resterende 20 % består af frugt og grønt. Derfor har foderet et højt indhold af frisk protein og færre kulhydrater. Jeg synes også, foderet dufter meget mere naturligt end andre mærker, vi har haft stiftet bekendtskab med.
IMG_9002
Så ingen tvivl om, at herhjemme er BÅDE kat og ejer virkelig tilfredse med foderet fra Orijen!”
Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier;
Lege/nytteværdi, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD; MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – virkelig lækkert foder, som vores kat tydeligvis elsker. Den mætter ham mere, og hans pels er synligt blevet mere lækker.
Pris: MEGET GOD – Ffderet fra Orijen fås i tre størrelser hos Porcani.dk. 340 g for 50,- 2,27 kg. for 239,95,- og 6,8 kg. for 469,95,- Jeg synes, det er rigtig gode priser i forhold til mængde og kvalitet af foderet!
Kvalitet: MEGET GOD – virkelig noget lækkert foder i en naturlig og god kvalitet, som katten uden tvivl vil elske!
Michela med katten Bella på 2 år fortsætter:

“Vi modtog en lækker pakke med to små poser kattemad og et stykke kattelegetøj.

kattemad billede 1

Vores kat Bella er på alle måder en skøn blanding af bølle og diva. Hun er superkræsen og vil helst kun have vådkost, så hun kan slippe for at tygge mere end højst nødvendigt. Hun går ikke af vejen for at stjæle fra bordet, når man kigger væk – yndlingstyvekosterne er rejer og kylling, men i mangel af bedre snupper hun gerne en rosinbolle ud af hænderne på børnene.

Jeg var lidt spændt på, hvordan vi skulle lave en fair test på tørfoder med hendes nykker, men det blev ikke noget problem.

Tørfoderet har en lækker duft og er i meget små stykker.

kattemad billede 2

Det er en stor fordel, at det er små sprøde stykker og ikke store kugler, især med en kat som Bella.

Hun syntes tydeligvis også, at det smagte lige så godt, som jeg syntes, det duftede, for hun har aldrig spist tørfoder så hurtigt før.

kattemad billede 3

Jeg er kæmpefan, fordi jeg ud over at have en kat, der er pjattet med det, kan servere det med god samvittighed. Foderet er nemlig spækket med kød fra fritgående høns, kalkuner og med friskfangede fisk.

Det er bestemt ikke sidste gang, Bella skal have tørfoder herfra – jeg er virkelig stor fan, og så ligger priserne en del under dyrlægens priser.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – legetøjet var enormt populært, og man skal jo have mad til sine dyr. Dette er bare ekstra lækkert og kan gives med god samvittighed. Foderet passer derudover til alle racer og størrelser kat.

Holdbarhed: Ikke særlig lang – ha ha 😉 Bella spiste som aldrig før!

Pris: GOD/MEGET GOD – når man tænker på, hvad produktet indeholder, er dette en virkelig god pris, og der er fri fragt ved køb for 499,- eller derover.

Kvalitet: MEGET GOD – kattefoder baseret på højt kødindhold og sunde ingredienser: 80% kød, 20% frugt og grønt og 0% korn. Fra fritgående dyr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundeseler fra Dog Copenhagen