bObles løve – Testfamilien
Matas til herrer

bObles løve

I forbindelse med bObles’ 10-års fødselsdag introduceres relanceringer af tidligere tumlemøbler i ny størrelse og nyt design. Flere af familierne fra testfamilien har testet løven i str. 16x16x16, altså en lille løve, som er super til baby, der kan øve sig i at rejse sig op, eller det større barn, som kan udfordre sig selv og balancere på den lille flade.

Her er et udpluk af, hvad testfamilierne udtaler om den lille løve.

Karina siger:

“Endnu et fint tumledyr fra bObles. Vi har rigtig mange bObles herhjemme, men jeg er faktisk størst fan af de små tumledyr, da de har utallige anvendelsesmuligheder, og den lille løve her er bestemt ingen undtagelse.

Mine piger elsker at bygge en stor tumlebane i stuen, og her har løven også været med, da den er supernem at få til at passe ind. Især Ella på 2,5 år har brugt den meget til at styrke balancen på. Hun har øvet at stå oven på den uden at holde ved noget, og har hoppet over den et utal af gange.

Den farlige løve har en rigtig god størrelse, og jeg er sikker på, at når lillebror Aske på 3 måneder bliver en smule større, så vil han også kunne få meget glæde af den.

IMG_4301Nadja siger:

“Herhjemme har især Buster på 3 år haft stor glæde af den lille løve, som han elsker at udfordre sig selv ved at balancere på. Han stabler den gerne oven på nogle af vores større bObles og træder så øverst på det tårn, han får lavet, men han bruger den også alene til at balancere på. Den bliver også nogle gange kastet rundt med og grebet af hans brødre, så en slags firkantet bold har den også fungeret som herhjemme 😉 ”

IMG_8769Tine siger: 

“Løven er en lille bObles figur, men den har alligevel rigtig meget at byde på. Vores Alba på snart 3 år har allerede haft god brug af den på mange forskellige måder.

Løven har flittigt været brugt i forbindelse med ?baner? på gulvet; hun har kastet til måls med den, og den har også ofte været brugt som stol i forbindelse med en lille hyggestund foran tv’et.

Holdbarheden er god, farven neutral og rolig og legemulighederne uendelige med den rette fantasi.”

BoblesJelena siger:

“Da vi fik lov at teste den lille løve, var vores første indskydelse, at løven henvender sig til baby/lille tumling, enten som støtte til at rejse sig op ad eller som legetøj, der kan udforskes med små fingre. Vi har dog haft glæde af løven selv med to store drenge på hhv. 3,5 og 5 år. Løven er let at flytte, så drengene har transporteret den rundt i lejligheden og prøvet sig frem. De har brugt den som skammel til at sidde på eller til at stille sig på for at nå håndvasken, og de har brugt den som et lille plateau til andet legetøj, f.eks. byggeklodser, som de gerne vil have op i højden. Alt i alt er løven et dejligt produkt med mange anvendelsesmuligheder – og vi er glade for, at den ikke indeholder ftalater eller lignende.”

testløveBianca fortæller: 

“Herhjemme har vi testet den nye jubilæumsløve, som er en miniudgave af den oprindelige model. Vi har den store i forvejen og bruger den alle steder som skammel, da den har en rigtig fin højde. Jeg var derfor spændt på at se, om den lille ville blive for lille.”

Den blev hurtigt “adopteret” af vores søn på 1,5 år. Han kan nemt få fat om løven og bærer den med sig rundt. Som skammel ved bordet er den for lav, men han henter den meget gerne og sidder på den, når han skal se fjernsyn eller bare gerne vil sidde i nærheden, mens vi laver noget andet. Vores store pige på 3,5 år har også haft rigtig god glæden af den. Den er god at øve balancen på og sørge for, at fødderne bliver rigtigt placeret, når man står på den. Derfor kan der godt blive lidt ballade over, hvem der legede med den sidst, men de har heldigvis fundet ud af at have både en stor og en lille løve fremme samtidig. Så skiftes de til at stå på den lille og kravle op på den store. ”

2016040328725207

Bianca har også skrevet et rigtig fint indlæg om bObles’ 10 års fødselsdag, som havde valgt at holde et særligt fødselsdagsevent i samarbejde med Testfamilien. Læs indlægget her.

Skærmbillede 2016-06-10 kl. 23.53.31Camilla siger: 

“Både forældrene og ungerne herhjemme var vilde med den lille fine løve fra bObles allerede ved første øjekast. Det tog derfor heller ikke særlig lang tid førend den lille løve blev præsenteret for den lille samling bObles, vi i forvejen ejer herhjemme.

Løven er, ligesom de andre modeller fra bObles, virkelig anvendelig på mange områder. Her bliver den brugt dagligt af både store og små. Ungerne bruger den enten som en del af legen “Jorden er giftig”, som en lille stol/skammel eller som opsats, hvis der er noget, de ikke lige kan nå.

Jeg bruger den faktisk også selv som en del af min hjemmetræning. Den har nemlig en rigtig fin størrelse i forhold til balancetræning, så herhjemme blev den lille løve hurtigt en del af vores familie, og vi anbefaler den gerne til andre.”

bObles_løve_1Mie afslutter:

“Vi havde den store fornøjelse at fejre fødselsdag for og i selskab med bObles i anledningen af deres 10-års fødselsdag. Vi fik besøg af de to dejlige kvinder fra bObles – Bolette, som har stiftet bObles med sin søster for 10 år siden og Julie, som er ansvarlig for alle bObles’ pr-aktiviteter.

Bolette og Julie med den fine kage, vi havde fået lavet i dagens anledning.

Til fødselsdagen læste Julie op af en særlig pixibog, som alle børnene fik udleveret, som omhandler alle de dyr, der bliver relanceret i forbindelse med bObles’ fødselsdag i 2016.

 

Alle vores tests på testfamilien.dk  bedømmes ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Samlet ud fra ovenstående vil vi vurdere den lille løve fra bObles således:

Nytteværdi: GOD – den kan bruges til børn i alle aldre. Fra ca. 0 – 6 år vil vi dog mene, at den er mest brugbar.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – kan nemt vaskes med en klud. Dejligt materiale, som holder til børnenes leg.

Pris: GOD – prisen er passende til produktet. Vejledende pris er 249 kr. og den kan købes her.

 

 

Næste indlæg

Matas til herrer