FannyMia – Testfamilien
Loullou aktivitetsstativ

FannyMia

To af vores testere har testet babytøj fra mærket Fannymia.dk. Fannymia producerer dansk designet børnetøj i alderen 0-6 år og kollektionen tager afsæt i ?ønsket om at skabe et univers af farver, glæde og unikke designs?.

IMG_7722

Camilla fortæller:

?Fleur har været så heldig at få lov at teste noget af det lækre kvalitetsbabytøj fra Fannymia.dk. Tøjpakken bestod af en heldragt, et par tights, en body og en uldanorak. Tøjet bliver udsat for lidt af hvert, når det skal bæres af en baby, så jeg var spændt på at se, hvordan det håndterede at blive vasket ofte, og hvordan pasformen var på Fleur, da jeg synes, det er noget af det vigtigste ved babytøj.

Pakken fra Fannymia.dk blev sendt med posten, og der var ikke lang ventetid. Derudover kom tøjet i en flot indpakning med et lille personligt kort ved. (Derfor er nethandel en kende mere hyggelig, end når man handler i de fysiske butikker).

Tøjet, vi fik tilsendt, levede helt op til de billeder, vi havde set på Fannymia.dk, både ift. farver og størrelse.

Tøjet kom i vaskemaskinen som noget af det første og blev vasket efter vaskeanvisningerne. Tøjet havde stadig samme pasform og farver efter vask.

IMG_7825

Prisen på tøjet var meget lig andre mærker, som også er økotex.

Pasformen var meget alderssvarende til den angivne størrelse og passes utrolig godt af smalle børn. Det kan være svært at finde noget, som ikke poser for meget, men samtidig ikke er for stramt.

Der er elastik i bukserne, hvilket gør, at de sidder godt uden at stramme og gnave. Bodyen og heldragten har trykknapper i bunden, som ikke generer, og som er nemme at lukke og åbne.

Farverne på tøjet er dejligt afdæmpede, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er ikke den store tilhænger af alt for spraglet tøj. Derudover har de deres genkendelige print, som både går igen på både tights og heldragt – hvilket er flot og enkelt.

IMG_7840

Jeg har kun fået brugt uldanorakken et par få gange, da den stadig er lidt stor til Fleur, men den føles lækker i kvaliteten ? dog lidt mere grov i uldet end andre uldprodukter, jeg har været vant til. Men Fleur virker ikke irriteret af ulden, så det lader ikke til at kradse.

Det var første gang, jeg stødte på mærket Fannymia, men bestemt ikke sidste. Prisen er god, designet er lækkert og derudover har det en fantastisk pasform. Kvaliteten har også levet op til mine forventninger, så alt i alt har det været en rigtig skøn test. Udvalget på Fannymia.dk er rigtig godt, og man kan sagtens få købt en superlækker garderobe for få penge. Er man tilhænger af de lidt dyrere mærker, kan man bl.a. også købe Marmar på www.fannymia.dk.

IMG_7913IMG_7914

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD – tøjet har indtil nu ikke vist nogen former for slid eller farvetab på trods af flere ganges vask.

Kvalitet: MEGET GOD – tøjet er i en lækker og blød kvalitet, og det er derudover også økotex.

Pris:  ALT tøj 1 stk. 200,- og 2 stk. eller flere 150,- pr. del. Så prisen er meget rimelig i forhold til den gode kvalitet.


Maria har testet sammen med sin søn Konrad på 5 måneder.

Maria fortæller:

“Vores søn Konrad har testet et udvalg af Fannymias lækre økotex tøjserie, hvilket inkluderer en langærmet body, en natdragt/heldragt og to par baggybuks.

Fannymia billede 0

Vi kendte ikke til Fannymias børnetøjsserie på forhånd og var derfor spændte på at se hvilken stil, der var tale om. Vores førstehåndsindtryk af tøjet var, at designet var stilfuldt og simpelt, og at det virkede blødt og behageligt. Personligt er vi ikke til tøj, hvor der sker alt for meget, men det må heller ikke gå hen og blive for kedeligt. Fannymias designs imødekommer begge dele. Det har været en fornøjelse at teste Fannymias økotex tøjserie – tøjet er af god kvalitet, designet skiller sig ikke ud fra Konrads øvrige garderobe og han får den lækreste lille blemås i de superfede baggybukser.

Fannymia billede 1

Vi vil afgjort fortsætte med at bruge tøjet efter testperioden, og vi håber, at Konrad ikke skyder for hurtigt i vejret, så vi kan få fornøjelse af tøjet lidt endnu. Vores personlige favorit er blevet den fine og utrolig bløde natdragt, og vi har derfor allerede undersøgt, hvorvidt den findes i større størrelser – det gør den!

Fannymias økotex børnetøj får de varmeste anbefalinger fra os og er særligt lækkert til de helt små pus, som fremfor alt altid bør iklædes blødt og behageligt tøj.

Fannymias økotex tøjserie er kendetegnet ved at være utroligt blødt og lækkert uden at det bliver kedeligt og for afslappet i udseendet. Med Fannymias økotex tøjserie er det muligt klæde sin baby fint på til festlige lejligheder, uden at det bliver på bekostning af deres trivsel og komfort.

Fannymia billede 4

Konrad er en slank baby, og vi har ind imellem oplevet, at hans tøj snoede sig rundt om kroppen, når han bevægede sig, og dermed kom til at genere ham. Dette er ikke tilfældet med tøjet, som vi har testet for Fannymia. Syninger og knaplukninger er placeret, så de ikke generer, og selvom tøjet sidder tæt til kroppen oplevede vi fortsat, at Konrad frit kunne bevæge sig og udfolde sig motorisk.

Prisen på Fannymias børnetøj er hverken i den helt billige eller dyre kategori, og hvis man ser på, hvad man får for sine penge, mener vi, at prisniveauet er rimeligt, og at kvalitet og pris stemmer overens.

ALT tøj 1 stk. 200,- og 2 stk. eller flere 150,- pr. del. Så prisen er meget rimelig i forhold til den gode kvalitet.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – tøjet er blødt og komfortabelt.

Holdbarhed: GOD – tøjet er blevet vasket flere gange, men fremstår stadig fint og flot i farverne.

Pris: GOD – man får virkelig fint kvalitetstøj for pengene. Prisniveauet stemmer overens med kvalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – både materialer (stof) og design er superlækkert og i god kvalitet.

 

.

Næste indlæg

Loullou aktivitetsstativ