Sun Lolly – Testfamilien
FannyMia

Sun Lolly

Vores testfamilie fra Thisted har testet de nye cola- og frugtdrikbrikker fra Sun Lolly. Det er primært sønnen Sebastian på 4 år, som i forvejen er stor fan af Sun Lollys velkendte is, der har testet de små drikkebrikker.

Praktisk information:

Sun Lolly frugtdrikkene indeholder: Vand, hindbær- og vindruesaft fra koncentrat, sukker, surhedsregulerende midler, farve og aroma.

Colavarianten indeholder: Vand, sukker, aroma, surhedsregulerende midler, antioxidanter, farve og koffein.

Kalorieindhold: De indeholder alle 39 kcal/100 ml. Appelsinjuice indeholder til sammenligning 43 kcal/100 ml.

Brikkerne sælges i pakker af 6 stk., som hver indeholder 125 ml. til en vejledende udsalgspris på 15,95,-

Sophie fortæller:

“Sebastian var ellevild, da pakken med de tre Sun Lolly varianter samt merchandise blev åbnet

billede 1

Sebastian er storforbruger af de klassiske trekantis året rundt. Derfor var det meget sjovt at skulle teste disse nye drikkebrikker med den velkendte smag. Sidste sommer var Sebastian vild med at gå at drikke de trekantede is, så han klippede hul i hjørnerne og drak dem, der ikke var nået i fryseren. Det svinede altid lidt, da den enten blev lagt ned, hvor der var lidt tilbage, eller tømt lidt for hurtigt, så der rendte lidt ved siden af munden, så drikkebrikkerne er kommet som kaldte hjemme hos os!

Et helt andet perspektiv er det praktiske i de små brikker. De er dejligt små og nemme at have med. Vi kender alle de almindelige juicebrikker med sugerør, som vores søn og venners børn nærmest  ALDRIG får tømt. Så går man der i sommerland med en juicebrik i den ene hånd og en taske og et barn i den anden plus alt det andet. Sun Lolly brikkerne har en perfekt størrelse; de indeholder nemlig hver blot 125 ml., hvilket er cirka det halve af en almindelig juicebrik. For os er det et kæmpe plus at kunne have to at tage hul på i løbet af dagen, og der kan drikkes lidt vand indimellem.

Vi har været på tur i parken, hvor vi har haft dem med til at slukke tørsten, og de har været med på en heldagstur til Jesperhus Blomsterpark – begge gange med stor succes.

billede 2

Sebastian elsker smagen og mor og far elsker det praktiske i størrelsen. Det er skønt at kunne tilbyde lidt læskende lækkerier flere gang i løbet af en tur, så alt det andet, der sælges, ikke frister helt så meget. Derfor får de høje karakterer fra os alle. Vi voksne er dog ikke så vilde med smagen, men det må man sige, Sebastian er, og det samme var de to kammerater, der også fik lov at smage et par stykker hjemme hos os en dag.

Alt i alt et produkt; vi kan anbefale andre at købe!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – de slukker tørsten.

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: GOD – prisen hænger fint sammen med produktet.

Kvalitet: GOD

 

Næste indlæg

FannyMia