Gåvogn – Testfamilien
Sengerand

Gåvogn

Vores tester Tine har sammen med sin søn Oliver på 1 år testet en gåvogn fra PlanToys for Filur.dk

Tine fortæller:

Midt i Horsens ligger en kæmpe børnebutik, som med 25 års erfaring inden for baby- og børneprodukter står klar til at dele ud af deres mangeårige erfaringer, så du får den bedst mulige service og hjælp. Som noget nyt har de åbnet Filur.dk ? en virkelig lækker webshop, nem og overskuelig, og med en ALT, simpelthen ALT inden for baby og børn.

Billede01De sælger blandt andet produkter fra PlanToys. En dansk startet virksomhed, som sætter helt nye standarder for fremstilling af trælegetøj der både bidrager til børns udvikling og læring, samt har en skarp holdning til bæredygtighed. Du finder et stort udvalg af PlanToys hos Filur.dk.

Vi har testet den fineste blå gåvogn. Vognen er bygget som en bus og fås i blå, gul og pink. Farverne er moderigtige og afdæmpet ? præcis som jeg kan lide det. Foran har vognen det rareste søde ansigt og designet er i det hele taget virkelig kært. Fra første føling med produktet er det klart at produktet er fremstillet med sans for både leg, holdbarhed og design.

Billede02Oliver så lynhurtigt muligheden for at bruge vognen til at transportere legetøj i og den har været flittigt brugt. Selv nu hvor han selv kan gå, er der masser af timers leg i vognen.

Håndtaget har forskellige indstillingshøjder, der er med til at give det enkelte barn den bedste støtte og selvfølgelig bidrage til at vognen kan bruges i længere tid. Hjulene kan indstilles således at de enten sidder godt fast, eller mere løst, så de tilpasses det enkelte barns motoriske færdigheder. Det gøres i øvrigt nemt og helt uden værktøj.

Billede03Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Alle børn kan lære at gå uden at benytte gåvogn. Men den bidrager til så meget god leg og lærende gåtræning.

Holdbarhed: MEGET GOD. Vognen er robust og Oliver har selv kørt flere ture, siddende i vognen. Hjulene sidder godt fast om selve kassen og den bliver derfor ikke ?slap? med tiden.

Pris: MEGET GOD. 499,- for bæredygtighed, motorrisk udvikling og lækkert design er prisen absolut meget god.

Kvalitet: MEGET GOD. Jeg er meget imponeret over kvaliteten og designet og der er toppoint over hele linjen.

Næste indlæg

Sengerand