Speedbåd og aktivitetsbåd – Testfamilien
Gåvogn

Speedbåd og aktivitetsbåd

Vores tester Camilla har i fællesskab med børnene, Simone på 6 år og Magnus på 2 år, testet vandlegetøj fra Plantoys for Filur.dk

Plantoys har i mere end 30 år produceret bæredygtigt legetøj med omtanke for miljøet. Plantoys grønne hjerte er gennemgående i hele virksomheden, og deres produkter er baseret på bæredygtig leg, hvor børn får muligheden for at udvikle deres kreativitet, samtidig med at de får et tættere forhold til naturen.

Plantoys kollektion består af bæredygtigt kvalitetslegetøj til mindre børn, blandet andet deres unikke vandlegetøj, der har vundet en Red Dot Design Award for mest bæredygtige og innovative idé. Alle produkter i kollektionen er produceret i 100 % træ og fri for skadelige kemikalier, da farverne i produkterne stammer fra frugtfarver. Med Plantoys er man derfor sikret økovenlige produkter, hvor kvaliteten er i højeste fokus.

Plantoys_1
Camilla fortæller:
Det var med store forventninger at vi pakkede produkterne fra Plantoys op herhjemme. Allerede da kasserne med legetøjet i stod fremme, var begge børn meget interesseret i at få fingrene i det. Så der blev hurtigt lavet en leg med den lille speedbåd og ikke mindst den større fiskebåd.
Herhjemme fik fantasien hos begge børn frit løb, og der blev både lavet redningsaktioner med de to små mænd, fanget store fisk og ikke mindst de figurer som hører med fiskebåden. Bådene er både blevet brugt på land og i vand – i dette tilfælde både i badekarret, i badebassinet i haven og ikke mindst på de varme dage nede ved stranden. Og jeg er meget imponeret over træets holdbarhed. Man kan ikke se at det nærmest har været i brug dagligt, og jeg er vildt imponeret over at det har kunne holde til saltvand også, ungerne elsker det og jeg kan med tryghed lade ungerne lege med det. Selv min lille nevø på under 1 år har haft stor glæde af det en dag ved stranden.
Plantoys_4
Jeg og ungerne er hvertfald imponeret over det fine kvalitetslegetøj, som virkelig har lagt grundlag for mange gode timers leg.
Plantoys_5
Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier;
Lege/Nytteværdi, Holdbarhed,  Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Lege/Nytteværdi: – MEGET GOD: Det er fantastisk legetøj som indbyder til mange timers leg, især i badesituationen er det helt kanon.
Holdbarhed – MEGET GOD: Selvom det er lavet af træ, holder det til mange timers leg – i vores tilfælde både i saltvand og sæbevand.
Pris – MEGET GOD: Badelegetøjet ligger ikke i den billige ende sammenlignet med andet, MEN til den kvalitet er det klart pengene værd.
Kvalitet – MEGET GOD: Her er der ingen tvivl om at det er kvalitets produkter man har fat i, god kvalitet og super fint håndværk.

Næste indlæg

Gåvogn