Made By Nardie gipsafstøbning – Testfamilien

Made By Nardie gipsafstøbning

Vores tester Julie har sammen med kæresten Anders og deres datter Carla på 13 mdr. testet en håndafstøbning fra Made by Nardie.

Julie fortæller:

“Vi havde glædet os til at kunne lave et personligt minde af vores hænder. Jeg havde aftalt med Nardie, at afstøbningen skulle laves hjemme ved os selv, da jeg var sikker på, at vi ville få det bedste resultat af Carlas hånd, når vi var i de trygge rammer derhjemme.

Vi havde efter at have set hendes facebookside besluttet, at vores hænder skulle vise et hjerte, og at Carlas hånd skulle placeres på mit håndled. En svær afstøbning, da vi blev nødt til at lave Carlas hånd separat, da det var svært at holde hende i ro. Et lille tip, som hjalp os, var at have en kiks eller andet klar, som kunne aflede Carlas opmærksomhed.

Billede 3 Naride

Afstøbningen laves af aftryksmasse, som bliver hældt over vores hænder. Efterfølgende placeres der gips på aftrykket, så det er mere stabilt, og derefter hældes gipsen i afstøbningen.

Havde vi vidst, at denne afstøbning var svær at lave med en babyhånd, havde vi valgt en anden. Dette ville have været rart at vide. Samarbejdet med Nardie gik rigtig godt; Carlas hånd var lidt en udfordring, men efterarbejdet fra Nardie var supergodt, og vi er rigtig tilfredse med resultatet.

Billede 5 Naride

Alt i alt er vi rigtig glade for resultatet, men vil anbefale til andre at have en ekstra hjælper til stede, hvis man skulle have lavet en god afstøbning af jeres babyers hånd. Processen er en smule besværlig for mindre børn. Det krævede lidt ekstra tid for os, men ellers er det supernemt og hurtigt.”

Nytteværdi: GOD. Et dejligt minde at have!

Holdbarhed: MEGET GOD. Afstøbningen har fået en god overfladebehandling, og jeg er ikke i tvivl om, at den vil holde i rigtig mange år.

Pris: GOD. Det er mange penge, men mindet er fantastisk og uforgængeligt.

Kvalitet: MEGET GOD. Fin kvalitet og flot efterbehandlet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk & Co. - Little Green Bean - Shampoozle + conditioner, Spotty Tots, Beauty Wipes, Ultra Light Moisturiser, Invigorate Me Body Lotion og Hand Quench.