Pusletasker fra Babymoov dyr vs. billig – Testfamilien
Knuthenborg Safaripark inkl. picnic poser

Pusletasker fra Babymoov dyr vs. billig

Vores tester Maria har sammen med sin kæreste og søn Konrad på fire måneder testet to pusletasker af mærket Babymoov fra babyengros.dk. Der er blevet testet en dyr model, ?Pusletaske City sort? til 1199,95 kr. og en lidt billigere udgave, ?Stor pusletaske/Essential Babymoov” til 699,95 kr.

Maria fortæller:

“Babyengros.dk distribuerer produkter, som gør livet nemmere for børnefamilier, og forhandler blandt andet mærket Babymoov, hvis sortiment inkluderer et bredt udvalg af pusletasker, alle med livstidsgaranti. Vi har testet to forskellige Babymoov pusletasker med henblik på at sammenholde pris og kvalitet for de to tasker. Inden vi modtog de to pusletasker, havde vi de første måneder af vores søns liv brugt en almindelig taske, når vi skulle pakke til vores ture ud af huset. Vi havde derfor glædet os meget til at få pusletaskerne hjem og få afprøvet, om det ville gøre det nemmere at have vores søn med på tur, både på de kortere hverdagsture og på de længere weekendture.

Vores førstehåndindtryk af begge pusletasker var rigtig godt – taskerne fremstod meget forskellige, men begge var superlækre, og kvaliteten virkede umiddelbart til at være i top. Min kæreste tog med det samme ejerskab over den grå (?Stor pusletaske/essential Babymoov?) og tildelte mig den sorte ?Pusletaske City?. Han mente, at den grå var maskulin nok til, at fyre også kunne bære pusletasken, og jeg må give ham ret i, at den grå minder meget om en unisex sportstaske.

pusletaske billede 3

City pusletasken fremtræder derimod meget mere feminin, hvilket jeg vil fremhæve som en af topkvaliteterne ved denne pusletaske. Pusletasken har et elegant look og ligner mere en almindelig håndtaske end en pusletaske, hvilket for mig er et stort plus, da jeg indimellem har brug for at bryde ud af babyboblen og morrollen og pleje min feminine side.

Det har været en fornøjelse at få lov til at teste disse to pusletasker, og begge er blevet brugt flittigt. Det blev hurtigt tydeligt, at de to pusletasker hjemme hos os har hver sine kvaliteter og bliver brugt ved forskellige lejligheder. Den store grå pusletaske har været rigtig god til vores weekendture og familie-sleepovers, hvorimod city sort har fulgt os rundt i vores hverdag.  I dag vil jeg ikke kunne undvære nogen af dem og er ikke i tvivl om, at vi fortsat vil komme til at bruge begge pusletasker – det er en fornøjelse, at det ikke altid er mig, som skal slæbe rundt på pusletasken, men at min kæreste også kan komme på banen og bruge mullerne.

Begge pusletasker har en god rumopdeling, hvilket jeg virkelig savnede, da vi brugte en almindelig taske. Når man er på farten skal ?puslingen? indimellem gå stærkt, og det er derfor afgørende, at man hurtigt kan finde frem til alle de forskellige puslesager, hvilket fint lader sig gøre med de mange forskellige rum. Begge tasker indeholder desuden en ?sutteflaske-termotaske?, hvilket vi har haft større gavn af, end jeg umiddelbart havde forventet. Termotasken kan snildt holde sutteflasken tempereret i et par timer, og man slipper derfor for at skulle belemre diverse cafeer ved at bede om adgang til deres mikroovne. Jovist kunne man bruge en almindelig termotaske, men vi ved alle, hvor hurtigt pusletasken bliver fyldt, og hvor meget plads en almindelig termotaske tager. Begge tasker er desuden udstyret med et separat pusleunderlag, som begge er fin af størrelse, vandafvisende og let at rengøre.

pusletaske billede 4

Det er ikke vores oplevelse, at den dyre pusletaske er af bedre kvalitet end den billigere, men der er derimod er tale om to forskellige pusletasker, hvor der ved pusletaske ?City sort? er kræset om looket og detaljerne, mens man med “Essential babymoov” får en mere casual og rummelig pusle/weekendtaske.

Vi er hjemme hos os blevet utrolig glade for begge pusletasker og må konkludere, at vi ikke ønsker at undvære nogen af dem. Vi oplever ikke, at der er den store forskel på kvaliteten af den dyre og den billige pusletaske, men at de derimod adskiller sig på design og er egnet til hvert sit formål.”

pusletaske billede 5

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

?Pusletaske City sort?

Nytteværdi: GOD – som mor kan man ikke forlade huset med baby uden at have oppakning og udstyr med til bleskift og eventuelt madning. Pusletasken med tilhørende pusleunderlag giver en mulighed for at pusle sin baby hvor som helst og at pakke til det mest nødvendige.

Holdbarhed: MEGET GOD – tasken har været med ude i alt slags vejr, men fremstår stadig som ny. På trods af, at diverse rum har været godt stoppet, holder den stadig i syningerne.

Pris: GOD – pusletasken er i den dyre ende, men til gengæld får man en utrolig lækker pusletaske, som mere fremstår som en lækker håndtaske end en typisk ?mor-taske?.

Kvalitet: MEGET GOD – både design og kvalitet fremstår utrolig lækkert, og Babymoov tilbyder desuden livstidsgaranti på deres pusletasker.

 

Stor pusletaske/”Essential Babymoov?

Nytteværdi: GOD – med denne pusletaske får man, hvad man har brug for til at kunne pusle sin baby på farten, og den er tilmed stor nok til også at kunne rumme oppakning til mindre weekendture.

Holdbarhed: MEGET GOD – tasken har været med i al slags vejr og fremstår stadig som ny. På trods af, at de diverse rum har været godt proppede, holder den stadig i syningerne.

Pris: MEGET GOD – man får rigtig meget pusletaske for pengene, og kvaliteten er i top.

Kvalitet: GOD – pusletasken har et afslappet look i slidstærkt materiale, og Babymoov tilbyder desuden livstidsgaranti på pusletasker.

 

Trine har testet de samme pusletasker for at se, om hun er enig med Maria.

Trine fortæller:

“Herhjemme har vi testet to lækre pusletasker fra BabyMoov. Henholdsvis en dyr (1199,-) versus en billig (699,-).

Billede 2

Vi har set frem til at modtage taskerne og komme i gang med at teste. Vores egne erfaringer med pusletasker har mildest talt været dårlige. Udgangspunktet for vores oplevelse var en meget billig model fra Basson (349,-). Den blev købt i forbindelse med anskaffelse af barnevogn og uden de store overvejelser med hensyn til kvaliteten. Det viste sig hurtigt, at man får, hvad man betaler for. Det varede ikke lang tid, før den første lynlås gik. En lille ting, men til stor irritation.

Billede 3

Førstehåndsindtrykket af begge tasker var godt.

Pusletaske sort, model “City”

Ved første øjekast kunne det være en hverdagstaske for langt de fleste kvinder. Tasken fremstår rigtig flot og udstråler kvalitet. Den er rummelig uden at virke klodset. Den er nem at have med på farten. Med rum på for- og bagside som er ideelt til mobiltelefon og nøgler, som ellers ville forsvinde i det store rum. Remmen kan nemt justeres, så den kan hænges på barnevognsstyret. Desuden kan den klikkes af, hvis man ønsker. Det gør ikke tasken mindre smart! Indvendigt er der fire rum. To med lynlås og to åbne. Den er udstyret med pusleunderlag, suttetaske, lille termotaske samt en lille sort taske med lynlås til diverse.

Vi har haft tasken med til “alt” de første 14 dage af test-forløbet. Mange bemærkede den hurtigt og syntes, at den var et godt alternativ til en traditionel “kedelig” pusletaske. Vores eneste bemærkning er, at stoffet indvendigt virker en anelse tyndt. Det gør det lidt besværligt, når man eksempelvis får hevet en ble for meget op af det åbne rum og efterfølgende skal have den stoppet tilbage igen. Jeg (Trine) har haft stor glæde af tasken hvorimod Mads har fundet den en anelse for feminin til at gå med på skulderen.

Tasken vinder klart på førstehåndsindtrykket i forhold til den grå!

Billede 4

Pusletaske grå, model “Essential”

Her er det straks andre ting end udseendet, der er i fokus. Der er lagt vægt på volume og hverdagsbrug. Tasken fremstår praktisk, rummelig og til trods for størrelsen mere overskuelig. Den store lynlås i toppen gør det nemt at danne sig et overblik af taskens indhold. På ydersiden er der fire store rum. Et med lynlås og et andet med elastik i hver sin ende. Der er også rum på for- og bagside. Indvendigt er der 8 rum med forskellige muligheder for opbevaring. Også her medfølger tilbehør såsom vandtæt pusleunderlag, termoisoleret madkasse, suttetaske, gennemsigtig lynlåstaske samt en lang bæresele. Igen nem at justere/montere på barnevogn. Tasken vil sagtens kunne bruges som weekend/rejsetaske, når pusletiden er forbi. Med endnu en lille på vej vil denne taske kunne rumme nok til begge børn, når den tid kommer. Alt i alt en dejlig og praktisk pusletaske, som er gået hen og blevet vores klare favorit samt “Daily Driver”. Til prisen får man en virkelig lækker pusletaske!”

Billede 1

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – en ting, alle småbørnsfamilier har brug for.

Holdbarhed: MEGET GOD – ingen af taskerne bærer efter en måned præg af brug.

Pris: MEGET GOD (Essential) samt GOD (City) da den ligger lidt højt i forhold til funktionalitet.

Kvalitet: MEGET GOD – begge tasker er virkelig lækre!

Næste indlæg

Knuthenborg Safaripark inkl. picnic poser