re:mark:able smykker – Testfamilien
Immiflex - Styrk barnets immunforsvar

re:mark:able smykker

Vores tester Jelena har sammen med bonusdatteren Matilde testet et smykke fra re:mark:abel

Jelena fortæller:

“Som Kirsten Springer, ejeren af re:mark:able, selv skriver på hjemmesiden, vil vi kunder i dag gerne have noget unikt. Det laver hun i form af håndlavede smykker, hvor det er kunden selv, der sørger for motivet.

Rent praktisk foregår det således, at kunden vælger mellem en række produkter som f.eks. halskædevedhæng, manchetknapper og armbånd, som vedkommende ønsker at få sit motiv på. Derefter indsendes motivet, som kan være en tegning eller et hånd-, fod- eller poteaftryk, på mail eller som kopi i almindeligt brev til re:mark:able. Når motivet er rentegnet og godkendt, går produktionen i gang og tager ca. 14 dage.

Smykkerne laves i hånden af bæredygtigt genbrugssølv, som er renere end sterling sølv.

I vores tilfælde var det min bonusdatter på knap 10 år, der designede motivet. Hun tegnede den fineste lille sommerfugl og valgte, at det skulle være et ‘art: organic’ vedhæng, dvs. et, som er formet efter motivet. Smykket kom som lovet efter ca. 14 dage i den fineste lille æske.

billede 1

Mit første indtryk var, at det var nydeligt, bortset fra nogle små ujævnheder i motivet. Og jeg var lidt skuffet, fordi jeg syntes, at det så lidt sjusket ud, at motivet ikke var graveret lige dybt over det hele. Men min skuffelse var kortlivet, da jeg fandt ud af, at ujævnhederne skyldes det, at smykket er håndlavet. Det synes jeg er fantastisk, da det gør smykket endnu mere unikt.”

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

Nytteværdi: MEGET GOD. Det er et smykke, og det gør det, som smykker skal, perfekt 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD. Sølv er et holdbart materiale.

Pris: GOD. Vores smykke har en værdi af 749 kr. Sølvets kvalitet og det, at smykket er håndlavet gør, at prisen er ganske rimelig.

Kvalitet: MEGET GOD

Vores tester Anders har testet et læderarmbånd fra Re:mark:able

Anders fortæller:

?Jeg havde glædet mig meget til at modtage læderarmbåndet fra Re-mark-able med et aftryk af vores datter Carlas hånd.

image2-15

Jeg modtog et aftryknings kit fra Re:mark:able, som vi skulle bruge til at lave et aftryk af Carlas hånd. Jeg blev overrasket over, hvor nemt aftrykket var at bruge, nu hvor Carla kun er 14 mdr.

Jeg har været glad for armbåndet. Det sidder godt på hånden og gnaver ikke. Armbåndet er 1,2 cm. bredt og vikles to gange rundt om håndleddet. Det åbnes og lukkes med trykknapper, hvilket fungerer rigtig fint. Jeg skulle lige ?lære? at gøre det selv, men når man først har fundet fidusen, fungerer det super.

image1-16

Materialet på charmen er 999 finsølv og er 100% bæredygtigt. Det er et unikt og personligt smykke, der aldrig forældes. Jeg valgte at få min datters håndaftryk på, men der er masser af muligheder. Et aftryk af en fod og et udsnit af en tegning kan også laves. Jeg kan blive lidt i tvivl, om læderet på armbåndet kan komme til at se nusset ud med tiden.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Et unikt smykke både til mænd og kvinder.

Holdbarhed: GOD. Et smykke, der aldrig forældes, men der vil altid forekomme alm. slidtage.

Pris: GOD. En god og fornuftig pris i forhold til kvalitet og affektionsværdi.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er god, men jeg kan blive i tvivl, om læderet vil blive nusset med tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Immiflex - Styrk barnets immunforsvar