Gamcha – Testfamilien
Parcellet - CAMA pusletaske

Gamcha

Vores tester Karina har sammen med sine to piger testet produkter fra Gamcha.

Gamcha er håndlavede filtprodukter til børn. Filtprodukterne kommer fra Friend Handicrafts nær Kathmandu, en halv time fra Gamcha Organic Farm. For 10 år siden startede Shanti og Nirjala med at lave filt, og siden hen er det gået stærkt for de to kvinder. Først lavede de alt selv, og nu er der 125 medarbejdere; mest kvinder og meget kreative af slagsen. Gamchas mål er at sælge filt i Danmark, så de kan skabe flere arbejdspladser til kvinder i Nepal, som sjældent har de samme vilkår som mænd.

Karina fortæller:

“En ny og ikke mindst anderledes test! Jeg kan rigtig godt lide, når der ligger en historie bag et firma, og det må man bestemt sige der gør hos Gamcha.

Jeg har fået lov til at teste to fine produkter: Et flamingotrofæ og fine kaninsutsko.

1

Produkterne er lavet i 100 % uld, som kommer fra New Zealand i meget høj kvalitet. Der bliver ikke anvendt affaldsuld; ulden virker lækker blød, men stadig solid og kraftig, og den bliver farvet med farver, som er 100 % AZO-fri.

2
Flamingotrofæet er virkelig fint og passer perfekt ind på et yndigt pigeværelse. Derudover kan man også få et svanetrofæ i enten hvid eller sort, som jeg lige har overbevist mig selv og mine piger om også skal herhjem og bo. Jeg blev nemlig meget positivt overrasket, da jeg modtog trofæet, fordi det er så fint og gennemført. Kvaliteten må siges at være 100 % i top og med mange virkelig fine, små detaljer, såsom små klokker på kronen og fine perler som øjne. Trofæet kan hænges fast på væggen med et enkelt lille søm eller en krog.

Jeg håber sådan, de med tiden også udvikler trofæer, der er lidt mere drengede i det, for jeg er sikker på, de ville kunne pynte lige så fint på et sejt drengeværelse.

5
Sutskoene faldt min datter Ella på 2 år pladask for. Søde små yndige kaniner med ører, der stritter lige op i luften. Den fine blå, dusede farve har ramt total plet hos Ella; blå er nemlig hendes yndlingsfarve.

Også her vil jeg gerne nævne kvaliteten og håndarbejdet, der er udført yderst professionelt og meget fint og detaljeret. Enhver syning sidder helt perfekt!

Sutskoene sidder rigtig fint på Ellas fod, dog er de en lille anelse små i størrelsen. Bunden er lavet af ruskind, men i en lækker tyk kvalitet og virker ret skridsikre.

Jeg elsker den fine, lille detalje med en filtkugle som hale bagpå. Sutskoene fås desuden også som ugle, får og hund, så der er lidt for enhver smag.

8
Gamcha laver mange andre fine ting, bla. legemad og tasker, som selvfølgelig også er lavet af filt.

Jeg syntes bestemt, de fortjener et lille besøg www.gamcha.dk.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – sutsko har alle børn brug for, når de starter i vuggestue/børnehave. Trofæet er rigtig fint pynt på børneværelset.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – jeg er meget tilfreds med kvaliteten; et meget fint og yderst gennemført stykke arbejde.

Pris:  MEGET GOD – meget rimelige priser på så fine kvalitetsprodukter.

 

Næste indlæg

Parcellet - CAMA pusletaske