MOVEit – Testfamilien
Gamcha

MOVEit

Tre af vores testfamilier har testet den nye MOVEit højtaler fra SACKit. 

Første tester Anette fortæller:

Jeg havde længe ønsket mig en lille handy og smart højtaler, til brug inde og ude, på Ødegården, på camping, på vejen etc. og det har jeg fået i MOVEit ? jeg er helt vild med det enkelte design, den passer perfekt ind i vores hjem.

billede-1-1

Fronten på MOVEit højtaleren kan udskiftes ? den fødes med en grå og ekstra front kan tilkøbes til kr. 299.- (eller til 199.- hvis den købes sammen med højtaleren) der kan vælges mellem 9 lækre farver, – jeg havde meget svært ved at vælge ? hos mig faldt valget på Mustard. Jeg skifter fronten alt efter hvor i huset, jeg har den stående, – den grå er neutral og passer i alle rum, hvor Mustard passer perfekt til vores stue.

Jeg er vild med, at en højtaler med god lyd ikke længere behøves at være et stort sort monster men kommer i en skøn og feminin udgave.

Højtaleren er super let at betjene ? man skifter let mellem Wi-fi og Bluetooth. Der medfølger oplader og holder ca. 12 timer på en opladning.

Jeg startede med gratis at hente SACKit Player app?en og så var jeg i gang. Jeg spiller mit eget musik fra Itunes eller gennem Spotify.

Vi har brugt højtaleren i stort set alle rum, den er nem at tage med, så der er musik i badet, rolig musik i soveværelset inden sengetid, Willas har haft den med på hans værelse til disco og vi har brugt den meget på terrassen til havearbejdet eller sommeraftenerne.

I weekenden havde vi den ligeledes med på camping og på stranden.

billede-9-1
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Den er så fantastisk, let at have med på farten og flytte fra rum til rum hjemme samt super brugervenlig.

Holdbarhed: GOD ?Jeg har haft radioen til test i 3 uger og mit indtryk er, at den er robust, det er let at skifte fronterne og jeg har intet problem med at min søn benytter den på værelset, det kan den sagtens holde til.

Pris: MEGET GOD ? Højtaleren koster kr. 1.699.– med en front, med 2 fronter koster den 1.898.- – derudover kan der tilkøbes ekstra fronte til kr. 299.- pr. stk. ? jeg synes, at du får en god og handy højtaler til prisen ? hvor både design og lyd er i top.

Kvalitet: MEGET GOD ? Man får uden tvivl kvalitet for pengene ? lækre materialer og design og rigtig god lyd.

Camilla fortsætter:

E og jeg har testet MOVEit Wifi og Bluetooth højtaler fra SACKit. Denne højtaler er af lækkert dansk design, den kan tages med over alt og så kan man gøre den lidt mere personlig, ved hjælp af den udskiftelige front ? som fås i 10 forskellige farver, så der er til alles smag. Den indeholder alt vi personligt selv ville lede efter i en højtaler.

billede-1

Da E og jeg modtog denne højtaler, var vi meget spændte. E pakkede den ud og vi var allerede glædeligt overrasket, den er jo super smuk. Vi kunne ikke vente med, at komme i gang med at bruge den og høre hvad den kunne. Vi læste instruktionerne igennem og installerede SACKit player appen, og fulgte instrukserne til, at opstille højtaleren korrekt. Lige denne proces gruer jeg altid for, fordi jeg ofte oplever det rigtig besværligt og indviklet. Men til min store glæde var det ingen af delene, det var nemt og hurtigt overstået. Nu kunne vi komme i gang med, at afprøve vores nye lækre højtaler.

Når det drejer sig om små højtalere, var vi begge lidt skeptiske omkring lyden og hvor godt den nu ville spille. Vi tændte for den, tilsluttede telefonen og satte en sang på. Lyden var super god, vi skruede højere og højere op indtil vi nåede max, hvilket er mere end rigeligt. Vi blev meget hurtigt enige om, at vores skepsis omkring små højtalere og deres lyd, blev gjort til skamme. Denne højtaler spiller nemlig upåklageligt, den kradser ikke i sin lyd, den spiller rent og klart og ikke mindst utrolig højt. Det der også er utrolig smart ved denne MoveIt højtaler er, at den har multi-room system. Du kan koble flere MoveIt højtalere sammen, her kan du så fx spille den samme sang i hele dit hjem. Det er en garanti herfra, at vi må eje endnu en!!

Denne højtaler er helt sikkert, en højtaler vi selv ville have købt.

Nytteværdi: MEGET GOD. Den kan alt, hvad en højtaler skal kunne. Herhjemme har vi intet, at sætte en finger på.

Holdbarhed: MEGET GOD. Hvis man vægter det højt, at kunne tage sin højtaler med på farten, er dette virkelig en højtaler man stærkt burde overveje. MoveIt højtaleren besidder nemlig denne portable funktion. Når den er fuldt opladt, kan den holde op til 12 timer, hvilket er helt fantastisk.

Pris: Meget god. Prisen er 1699kr, og det er i vores optik en helt fair pris. MoveIt højtaleren er helt klart prisen værd!

Pia afslutter:

Vi har testet denne lækre MOVEit WI-Fi højtaler fra Sackit. MOVEit er en lille og funktionel højtaler som kan bruges i hjemmet men også på farten.

Ved første øjekast skabte højtaleren stor begejstring hos mig, kæresten var dog lidt skeptisk overfor om den lille sag nu også kunne noget.

Jeg synes designet er i topklasse og skulle straks igang med at afspille musik på den.

img_2604

Førstehåndsindtrykket af højttaleren er rigtig godt, idet den er pæn samt har udskiftelig front, hvilket vi finder meget smart så den er nem at få blendet ind i den øvrige indretning.

img_3082

Den er smal i designet, hvilket gør at den passer ind alle steder. Højtaleneren er let at flytte rundt på, med dens greb bagpå er den let at have med på farten. Vi har brugt vores højtaler meget inden for i huset samt haft den med i haven samt på terrassen. Vi har nydt at kunne have musik og radio med os rundt på hele vores grund uden at skulle tænke over om vi have et stik i nærheden.

Jeg er typen som ofte springer brugsanvisningen over, da jeg er af den holdning at ting skal være lige til at gå til – og det må man sige denneMOVEit højtaler er. Højtaleren er med sine knapper på toppen af sig, meget nem at gå til. Ved at tænde for tænd-knappen på højtaleren,  dukkede MOVEit frem i min bluetooth indstillingen på min iphone, og ved et enkelt klik var der forbindelse mellem disse to enheder.

Jeg er vild med enkeltheden i højtalerens design, knapperne oven på højtaleren er med symboler vi allerede kender fra andre produkter, og dermed tager det ingen tid at sætte sig ind i hvordan den virker.

img_2958

Kæresten går meget op i lyd, og har kun tidligere erfaringer med B&O, og derfor var han lidt skeptisk over for et nyt mærke. Men efter kort tids afspilning af musik fra MOVEit var han overbevist. Denne lille funktionelle højtaler spiller med overraskende god lyd som vi alle herhjemme er fint tilfreds med. Lyden kan både justeres på selve højtaleren samt på din smartphone. Når man ser på størrelsen af højtaleren samt tænker over at det er en lille højtaler og ikke et anlæg, levere den er overraskende god lyd.

Højtaleren har både Wi-Fi og bluetooth tilkobling, hvilket betyder at man kan have den med rundt omkring og stadig hører musik hvor det ikke er muligt med Wi-Fi tilkobling. Ved et enkelt tryk på højtaleren skifters der let mellem dette.

Bluetooth-funktionen er rigtig smart, idet musikken stopper, når man modtager et opkald. Opkaldet vil blive vist på din smartphone og lyden vil ikke komme ud gemmen højtaleren. Modtager man en mail eller sms vil din beskedtone lyde ud fra højtaleren og efter modtagelse af opkald mm vil musikken forsætte lige efter.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Den er nem at transportere med dens håndtag på bagsiden. Vi har brugt den i hele huset samt i vores have og på terrasen, og børnene har selv kunne flytte rundt på den grundet letheden samt det gode greb på bagsiden af den.

Holdbarhed: MEGET GOD. Højetaleren virker slidstærk og solid, samt man er ikke bange for at tage den med sig grundet valg af materiale. Vi har testet højtaleren i 1 mdr, og den har været med over alt på vores grund, og man kan slet ikke se den er blevet brugt.

Højtaleren har et indbygget batteri, hvor man får ca 12 timer på en opladning.

Pris: GOD/MEGET GOD. MOVEit højtaler koster 1699 kr med front efter eget ønske og 299 kr for tilkøb af front, vælg mellem 9 forskellige farve fronter. Prisen for højtaleren synes jeg er helt fair.

Kvalitet: GOD. Kvalitet og design er god. Dog føles højtaleren lidt plastikagtig men dette er en bonus når der skal flyttes rundt på den og dermed har en let vægt.

Næste indlæg

Gamcha