Lanacara uldprodukter – dyne, pude og futter – Testfamilien
UV pop up seng / aktivitetstæppe fra Babymoov

Lanacara uldprodukter – dyne, pude og futter

Vores tester Mie har sammen med sine to børn på hhv. 4 og 8 år testet lækre uld produkter fra LANAcare.

LANACare blev skabt i 1990 af den danske sygeplejerske Jeannette Almstrøm. Jeannette er selv mor til 3 og har udviklet en række produkter til mødre og babyer i økologisk ren merino uld.  I dag er LANACare et velkendt brand og deres produkter sælges i 28 lande i verden.

Vi har testet en uld dyne og pude samt Futters fra LANACare.

Dyner og puder

Dynen og puden er fyldt med økologisk ubehandlet merino uld. De er ekstremt lette og bløde, hvilket giver ultimativ komfort og sovemiljø. Uld-dynen er især velegnet til allergikere – det er en forholdvis tynd dyne – men vi har nu brugt den både på varme sommerdage og kolde efterårsdage og den er hverken for kold eller for varm, den er lige tilpas.

Priserne er i den dyre ende – men ikke dyrere end andre kvalitetsdyner der ellers findes på markedet.

En pude (i voksen str.) koster 102 EUR = ca. 750 kr. og dynen (i voksen str.) koster 470 EUR = ca. 3.500 kr.

Dynen var egentlig tiltænkt til vores søn Magnus på 4 år, da han lige var hoppet op i voksendyne. Men det er faktisk alle i familien der bruger den på skift. Man kan sige, at der faktisk er lidt kamp om den. Puden er ikke så fyldig, så hvis man er mest til store fyldige puder, så er det måske ikke denne man skal vælge. Men det siges jo, at det faktisk slet ikke er særlig sundt at sove med pude – så denne model er sikkert ret ergonomisk pga. dens ret så flade struktur.

Futters

De små uldstrømper er simpelthen så fine – og de findes til både børn og voksne. De koster 24 EUR = ca. 180 kr. for et par, og det er egentlig en ganske rimelig pris, for et par super lækre strømper, der også kan bruges som sutsko. Vi er alle sammen rigtig glade for vores små futter. Da de er lavet i uld, kan de godt have tendens til at suge fnuller til sig og man skal huske at vaske dem på uldprogram. Vi glæder os til den kolde vinter, hvor man snildt kan sove med uldfutterne på.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: God. I et land som Danmark har man brug for en god dyne. Vi bruger den selvfølgelig hver dag.

Holdbarhed: Meget god. Ingen tegn på slid og er stadig flot i stoffet efter vask. Vi har vasket dynen og puden to gange i vores testperiode og den er stadig super fin og flot.

Pris: God. Man får et super lækkert produkt i meget god kvalitet.

Kvalitet: Meget god. Der er brugt de absolut bedste materialer. Rigtig god kvalitet og lækre matrialer – valgt med omhu.

 

Næste indlæg

UV pop up seng / aktivitetstæppe fra Babymoov