UV pop up seng / aktivitetstæppe fra Babymoov – Testfamilien
Ammepude Done by Deer

UV pop up seng / aktivitetstæppe fra Babymoov

To af vores testfamilier har testet UV pop up seng / aktivitetstæppe fra Babymoov i samarbejde med Babyengros.

Charlotte har testet UV pop up seng / aktivitetstæppet med Baby N på 10 måneder.

IMG_3045

Vi modtog teltet med stor glæde. Det er pakket så praktisk, at vi kan have det med alle steder uden at det fylder, teltet ligger i en lille taske som medfølger.

Materialet som teltet er lavet i virker robust og det er nemt at rengøre.
FullSizeRender-151
Teltet er UV beskyttet 50+, det er dejligt når baby N. sidder i det, dog skulle vi lige være OBS på baby N., når teltet står i solen og man har lagt myggenettet over, da temp. stiger inde i teltet.

Det er rart at der er skygge på ham selv der hvor solen bare står og bager.

Man kan også bruge det som en sjov hule/aktivitets tæppe indenfor på de dage hvor vejret ikke er til at være udenfor. I teltet medfølger der 3 stk legetøj, som man evt. kan hænge oppe i toppen af teltet, baby N er vild med at lege og rasle med legetøjet.
FullSizeRender-152
Middags luren kan baby N. også nemt tage i teltet, da der i bunden af teltet ligger et fint underlag/madras så selv på de hårde flader ligger/sidder baby N. komfortabelt. Madrassen/underlaget er aftageligt og vaskbart.
IMG_3248
Nu kan baby N. endnu ikke kravle så vi har ikke haft nogle udfordringer med at han kravler ud over kanten, men til de babyer der kan, skal man lige holde et ekstra øje, for nogen vil de måske ikke være i det før de bliver lidt ældre.
IMG_3242
Teltet er nemt at slå op, selv baby N’s storesøster på 8 år kan nemt slå det op. Det kan være lidt svært at slå sammen igen, lige indtil man finder fidusen.
Hvis man er på stranden er det super godt med de høje kanter, så når folk går forbi teltet så ryger sandet ikke bare hen på tæppet.
IMG_3392

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger fem ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – da man kan tage det med hvor man nu har lyst, babyerne kan sove og lege i teltet. Det vejer ikke så meget og fylder heller ikke så meget når det er foldet sammen.

Holdbarhed: Meget god – da teltet virker robust og smudsafvisende i stoffet. Men kommer der en skarp genstand kan det selvfølgelig ikke holde.

Pris og kvalitet: God – prisen ligger på 749,95 kr. Som for os er lidt i den dyre ende, men hvis vi kigger på de muligheder som teltet byder på og kvaliteten af det er det den korrekte pris.


Camilla har sammen med hendes datter Fleur ligeledes testet den kombinerede UV pop up seng og aktivitets tæppe af mærket Babymoov fra BabyEngros.dk

Camilla fortæller ?Da vi blev spurgt om, om vi kunne tænke os at teste det smarte UV pop up telt, var vi ikke et sekund i tvivl. Jeg havde bestemt at vi ville investere i et telt som dette, da vi er store udendørs mennesker og bruger størstedelen af sommeren udendørs. Fleur skal ikke eksponeres for direkte sol, så et UV telt er en nødvendighed for os.

Det smarte ved dette UV pop up telt, er at det har flere funktioner. Teltet kan både bruges som:

  • Seng
  • Kravlegård
  • Aktivitetstæppe
  • Solbeskyttelse med UV beskyttelse 50+
  • Afskærmning for kastevind / sand på strained
  • Afskærmning for insekter og lign med myggenet

img_2912

Nede i teltet er der en dejlig blød madras, så Fleur kan ligge og lege på. Med teltet følger små aktivitetsdyr som kan hænges i ?loftet? på teltet, og på madrassen er der diverse legetøj, som barnet kan lege med. Teltet er derfor anvendeligt både til børn som leger på maven og på ryggen.

Det gode ved at der er kant hele vejen rundt, er at kastevinde på stranden ikke kan kaste sand op i hovedet på Fleur. Det er ofte et problem når man er på stranden, især i udlandet, hvor der ofte er tæt befolket på stranden.

Derudover modvirker kanten også at barnet ikke får træk. Derudover kan barnet også skærmes ? og derved skånes for alverdens inputs.

img_2908

Fleur er begyndt at møvre sig frem, og det kan derfor somme tider være svært at holde styr på hende ? så derfor er det rart at hun ikke kan komme ud af teltet, uden at hun bliver løftet op.

I ?loftet? af teltet er der et myggenet som kan trækkes ned over, så barnet ikke bliver et nemt offer for diverse insekter.

Vi har testet UV pop up teltet både i park og på strand ? vi har endvidere også haft det pakket op indenfor, da Fleur har synes det har været hyggeligt at lege i teltet som en hule.

Der er UV beskyttelse 50+, hvilket gør det til et perfekt strandtelt. Til teltet hører en taske, hvori du nemt kan pakke teltet i. Jeg har tidligere forsøgt at samle en weekendseng, og kan derfor skrive under på, at dette telt er langt nemmere og sætte op og pakke ned, end de weekendsenge jeg tidligere har bøvlet med.

Alt i alt, har vi været super tilfredse med teltet. Det har levet op til vores forventninger og vi har brugt det utrolig meget til diverse arrangementer allerede.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD ? Fleur har leget meget i teltet, på trods af det har hun ikke formået at møvre sig ud af teltet, så det er solidt.

Kvalitet: MEGET GOD ? UV teltet er lavet af polyester og er af god kvalitet.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD ? Vi har ikke kunne undvære dette telt her i sommeren og Fleur elsker at lege i det.

Pris: GOD ? Prisen er UV teltet er 749,95 kr, hvilket jeg synes er en god pris, nu hvor det indeholder alle disse funktioner.

 

 

Næste indlæg

Ammepude Done by Deer