PRIK & STREG – Testfamilien

PRIK & STREG

4 af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra PRIK & STREG.

Maria fortæller: Vi har modtaget de fineste plakater fra PRIK & STREG. Jeg havde både valgt nogle til pigerne og en stor plakat som først var tiltænkt vores soveværelse, men som nu har fået plads i stuen i stedet.

PRIK & STREG laver nogle rigtig fine plakater og det var svært at vælge på deres side. Men jeg valgte disse fire plakater i forskellige størrelser.

Til de ?voksne? bestilte jeg plakaten Feathery i farven grå med pudder fjer i størrelse 50*70cm. Til pigerne bestilte jeg ABC sæt 30*40cm, som består af en ABC plakat i grålige nuancer med hvide og pudder bogstaver. Og med i sættet flugte også en sky plakat, med en grå sky på pudder baggrund. Farvekombien i de to plakater passer perfekt sammen. Den sidste plakat er Vandmelon, en super sød og fin plakat af en skive vandmelon med ansigt på en pudder bagrund, den bestilte jeg i størrelse 21*30cm.

Jeg er vild med, at man på deres side kan vælge forskellige ?pakkeløsninger? og dermed få mere for pengene. Særlig ABC plakaten er jeg helt vild med, da man med den, samtidig også er lærerig.

Farverne på deres plakater er meget afdæmpet og rolige at se på, de forstyrrer ikke ens syn, men pynter i stedet for rigtig rigtig flot, hvor end de hænger.

Jeg vil dog lige pointere, at de også har nogle rigtig rigtig flotte navnetavler, som jeg også var ved at vælge til pigerne. Det var faktisk meget svært at beslutte sig for, hvad der skulle klikkes hjem under bestillingen. På hjemmesiden kan man også bestille invitationer og milestenskort.

Plakaterne er trykt på lækkert tykt papir og fremstår som rigtig god kvalitet. Selv skriver de ? Vi samarbejder med et af landets førende trykkerier inden for printudstyr, og du er derfor altid sikret et fantastisk resultat, når du handler hos PRIK & STREG.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Pynter og skaber god harmoni med deres rolige og glade udtryk

Holdbarhed MEGET GOD ? Her har jeg ikke kunnet sætte en finger på noget.

Pris: MEGET GOD ? Priser i flere klasser, så alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD ? Kvaliteten lever op det skrevne på hjemmeside

——————————————————————————————————————————————–

Tine har testet en A4 plakat, en A3 Navneplakat, Wallstickers og pyntekaktusser fra PRIK & STREG.

Tine fortæller:

?Det første der faldt mig ind, da jeg modtog min pakke fra Prik & Streg, var måden den var pakket på. Plakaterne var forsvarligt pakket, så de var forskånet for buk og bøj?.

Det næste som slog mig, var den ?helhed? som pakken udstrålede. Der var virkelig kræset for detaljen, tingene var var nøje afstemt i farve og stil, og bag på nogle af produkterne var der desuden ideer og billeder til hvorledes, at man kan bruge tingene i sit eget hjem. Disse detaljer gav hele forsendelsen et eksklusivt og gennemført look.

Selve plakaterne er trykt på forholdsvist tyndt papir med en lækker halvmat overflade. Den halvmatte overflade er med til at sikre, at plakaten også kan ses i fuld solskin, da overfladen ikke danner genskin, som kan være svært at abstrahere fra, når man betragter plakaten. Stilen er ?skæv?, farverig og sød, og mange af produkterne vil passe ind på både børneværelset samt i stuen eller kontoret. .Papiret er, som nævnt ovenover, forholdsvist tyndt. Tykkelsen sikrer, at plakaten kan sendes på bedste vis i et paprør, samt at det gør plakaten nem at montere i alle slags rammer.

Wallstickerne klistrede fint på vores savsmuldstapet, og de kunne endda tages ned og flyttes til et nyt sted uden problemer. Alba havde en fest med at flytte rundt på de søde is, og hun brugte lang tid med dem. De er søde, har fine farver og de kan snildt fylde en væg ud, hvis man overvejer placeringen.

De fine laserskårede kaktusser, som vi også var så heldige at teste, er ikke blot fine at se på, kvaliteten var bestemt i top. Et fint print, lækker indpakning og den fineste gaveide.

Vi har været meget glade for vores fine pakke fra Prik og Streg, da der virkelig er kælet både for det grafiske udtryk men også for detalje og det samlede design.

Alle vores test på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Prik og Stregs produkter oser af sans for detaljer og glæden ved design.

Holdbarhed: GOD. Dette baseres på papirets tykkelse, som gør det en anelse sårbart over for stød og buk.

Pris: MEGET GOD. Hos Prik og Streg kan du finde produkter i flere prislejer, så alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD. Der er kræset for detaljen og designet i alle henseender.

——————————————————————————————————————————————–

Tina fortsætter: “Vi har fået lov at teste nogle lækre produkter fra Prik & Streg, som er en online shop, der sælger (personlige) plakater og tilbehør.”

Førstehåndsindtrykket på webshoppen var rigtig positivt. Designet af hjemmesiden er let og luftigt, og hænger fint sammen med de produkter, der sælges. De enkelte varer fremstilles flot, og hjemmesiden er brugervenlig og let at navigerer rundt i.

Der sælges plakater ? særligt navneplakater og milestenskort ? hvilket er rigtig fine til fx. dåbsgaver mm. Af andre produkter kan nævnes personlige invitationer, knager og kaktus figurer til fx. Planter. Netop disse faldt vi for med det samme. Vi modtog tre kaktus figurer i alt. Mathilde vores datter faldt straks for den lyserøde og plantede den sammen med hendes kastanietræ.

Figurene er lavet af finer og giver et ekstra touch til enkelte planter, som fx. kaktus. De fungerer både på børneværelset og i hjemmets øvrige rum.

Vi prøvede en smuk Elsk dit barn plakat som dagligt kan minde os travle forældre om at huske at give vores børn masser af kys og kram I hverdagen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Et hvert hjem har brug for noget smukt at se på. I dette tilfælde også personligt ? hvilket er et ekstra plus.

Holdbarhed: GOD ? Plakaterne er lavet på eksklusivt, tykt papir som oven i købet er miljøvenligt. Hvad angår kaktus figurerne kan der dannes skjolder fordi vandet fra planten, trækker op i dem. Det er lidt en skam, men ses dog kun på bagsiden af figuren.

Pris: GOD ? Man får kvalitet for pengene særligt ift. Tryksagerne.

——————————————————————————————————————————————–

Trine har sammen med drengene Huxi og Louie testet de smukke navneplakater fra Prik & Streg.

Trine afslutter:

Prik & Streg er et lille firma drevet af Ewa og Angel. De designer selv de smukke plakater og jeg var meget spændt på at modtage dem til testning. Man taster nemt data ind for barnets fødselsdato, vægt, osv. ? og så går der ikke længe inden man har de smukkeste navnetavler leveret.

Jeg blev virkelig positivt overrasket over det super flotte design og den lækre papirkvalitet. Jeg havde nøje udvalgt mig hvor plakaterne skulle hænge og pryde drengenes værelse og når de bliver ældre fortælle dem lidt info om dem selv som små. Jeg tænker at designet og farverne gør, at begge drenge nok tager dem med i næste design af værelse samt videre i livet.

Nytteværdi: MEGET GOD. Synes det er sjovt, sødt og brugbart med sådan en tavle og begge mine store børn ønsker sig også en.

Pris: GOD. Prisen ligger fra 250,- og sammenligner man med kvaliteten er det en ok pris, men i den dyre ende ift. hvad der ellers er på markedet.

Kvalitet: GOD. Kvaliteten er super god.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL DE 20 BEDSTE WEBSHOPS INDENFOR LEGETØJ / INTERIØR TIL BØRN IFØLGE JER <3