HUBELINO kuglebanesæt – Testfamilien
Giv drømmene vinger - Design by Anna David

HUBELINO kuglebanesæt

Vores tester Helene har sammen med sønnerne, Wilbert, 4 år, Frederik, 10 år og Anton, 13 år, testet HUBELINO kuglebanesæt fra Vingbum-leg.dk

Helene fortæller:

“Vi har testet et for os helt nyt produkt. Vi kender fint til kuglebaneleg både fra børnehaven og gammelt legetøj, som nu er kasseret, fordi det knækkede i samlingerne. Jeg var derfor spændt på at modtage pakken fra Vingbum-leg.dk og finde ud af, om HUBELINO kuglebanesættet kunne noget nyt og samtidig kunne give nyt liv til vores DUPLO klodser. Med tre børn i huset har vi alligevel fået samlet en del med årene, og selvom Wilbert også leger med de klassiske LEGO-klodser nu, så bruger han også tid med DUPLO.

Vi modtog hurtigt testpakken, vedlagt en fin lille malebog med reference til Vingbum-universet. Wilbert blev super glad og kunne slet ikke vente med at få åbnet kassen, da han så den. Nogle dage forinden, havde jeg vist ham nogle af de mange HUBELINO videoer, der ligger på Youtube.com og som Vingbum-leg.dk også selv har lavet og linker til fra webshoppen, og det fængede med det samme: ?Den ønsker jeg mig!?

Straks gik vi i gang med at bygge, og han hentede DUPLO-klodser på værelset for at bygge så stort som muligt. HUBELINO-klodserne kan også bygges sammen med små LEGO-klodser, men det kræver lidt mere af barnet, der bygger, da klodserne er samme størrelse som DUPLO.

Efterfølgende har vi testet sættet kun med indholdet fra pakken og på trods af de 106 dele, er det en del nemmere for en 4-årig at bygge, når der suppleres med ekstra byggesten fra vores DUPLO-samling og vores store DUPLO-plade. Klodserne passer 100% sammen, så det føles ikke som ?et dårligt kopiprodukt?, tværtimod en viderebygning på LEGOs gode idé. De store drenge kan bedre gennemskue 3D-byggeriet og forholde sig til at ?bygge tæt? i stedet for at brede sig.

Vores drenge på 10 og 13 år synes, at det er sjovt nok at bygge sammen med lillebror, men de ville ikke selv gå i gang med at lege med det uden min eller lillebrors opfordring. Det har Wilbert på 4 år til gengæld gjort mange gange allerede. Han har også lavet både små og store projekter, minibaner og togvogne med opbevaring af kuglerne og tilføjet togstation og transport uden om banen. Jeg har virkelig nydt at se ham udfolde legen med de nye baner, og HUBELINO-banerne er virkelig stabile i modsætning til mange andre kuglebaner. Eneste udfordring, som vi har fundet, er, at banen skal have ?passende fald?, da kuglerne ellers løber baglæns på nogle strækninger, og det er jo også nødvendigt, når man ellers bygger kuglebaner. Det kan godt være lidt svært at bygge banerne i højden, når man er 4 år, så jeg har hjulpet ham, når banen skulle være ekstra stor.

En rigtig god detalje ved kuglebanen er også, at der er en tilhørende ?HUBELINO App?, hvor man med udgangspunkt i sæt med 45, 85 og 106 dele, kan finde forslag til byggeri ? og følge en byggevejledning i 3D, der kan drejes i alle vinkler. Denne mulighed gjorde legen mere spændende for de store drenge, da de via App?en fik hjælp til at gennemskue nye byggemuligheder, for de er mest optagede af selve byggeprocessen og ikke så meget den efterfølgende leg. Til gengæld er de ret vilde med lillebrors tydelige begejstring, når kuglerne suser igennem banen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege- og nytteværdi: MEGET GOD

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: Prisen på 699 kr. vurderes som GOD ? i forhold til kvalitet og holdbarhed samt legeværdi.

Kvalitet: MEGET GOD ? som med DUPLO-klodser vurderer jeg, at klodserne kan anvendes i mange år og stadig fungere ?som ny?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv drømmene vinger - Design by Anna David