Test af My Moments By Matas – Testfamilien
Test af HAPPY little FACE

Test af My Moments By Matas

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

4 af vores testfamilier har testet produkter af mærket My Moments By Matas

Pernille fortæller:

Jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig, at få lov til at teste seks lækre produkter fra serien “My moments”. Serien kan købes hos Matas.dk og er 3 serier bestående af 13 lækre produkter. Hver serie har sin egen farve, farven indikerer hvor på kroppen produktet skal bruges, dejlig nemt at finde ud af.

Jeg har fået lov til at teste produkter fra 2 serier.

“Relaxing Body Care” bestående af:

No stress shower gel: En blid shower gel der plejer tør hud og tilfører huden beskyttende antioxidanter samt mineraler.

Oil therapy body scrub: Tilfører huden en masse gode vitaminer og gør huden blød og smidig.

Mindful deluxe body oil: En blød og luksuriøs olie der forkæler huden og giver den elasticitet og forebygger ældningstegn.

“Face Care” bestående af:

Silky softening cleaning foam: En blid renseskum der giver din hud fugt og render huden effektivt uden at lade den udtørre.

Boosting vitamin gel mask: Som har en dybdevirkende effekt, tilfører din hud en masse gode vitaminer, modvirker ældningstegn og booster din hud.

Rich hydrating face cream: En fugtgivende creme der modvirker ældningstegn, beskytter og beroliger stresset hud.

Mit første håndsindtryk af produkterne var meget positivt, designet er meget stilrent og elegant. Et produkt man virkelig får lyst til at bruge med det samme og så pynter det også rigtig fint når man ikke bruger det.

Et plus for mig er at produkterne ikke indeholder en masse parfume, phthalater og parabener og er rig på naturligt indhold. Produkterne kan bruges med god samvittighed, med fokus på at give huden den bedst mulige pleje.

Ansigtscremen var den der overraskede mig mest, normalt er jeg ikke til fede cremer da de tit fedter meget og gør at der går lang tid inden man kan lægge make-up eller røre ved sit ansigt uden at blive helt fedtet ind. Men cremen er trods den er meget fed hurtig til at trænge ind i huden og på bare få minutter efterlader den huden super blød og klar til at få lagt make-up.

Generelt for produkterne er at de alle dufter rigtig godt, er lette at anvende og er noget man kan gøre på få minutter. Et stort plus for mig, da jeg i en travl hverdag ikke har tid til at stå foran spejlet i flere timer.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Min vurdering af My moments serien bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – for mig er det meget nødvendigt med nogle gode plejende produkter til min hud, der får du med My moments serien.

Holdbarhed: GOD – produkterne er forholdsvis drøje i brug, der er derfor til mange gange i en bøtte/ tube.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er super god til prisen og efterlader ens hud betydeligt mere blød og sund, lige som det fremgår af produktet beskrivelsen.

Pris: GOD – produkterne er i en prisklasse hvor de fleste kan være med, de sælges både i fysiske butikker og på nettet og er derfor nemt tilgængelige.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale My moments serien uanset om du skal bruge en værtindegave, fødselsdagsgave eller bare trænger til at forkæle dig selv, så er det et super lækkert produkt til pengene.

Rikke fortsætter:

Den lækreste pakke fra Matas ankom og jeg pakkede det ene fine produkt efter det andet ud.

Det første der slog mig, var de lækre farver produkterne var i, og at alt virkelig var relevant i min hverdag.

Jeg fik en total luksus følelse og kunne slet ikke vente med at komme igang med at teste.Det første jeg testede var SILKY SOFTENING CLEANSING FOAM, den var dejlig frisk og fjernede min make up inkl. tårefast mascara så let som ingenting.

Efterfølgende lagde jeg en ansigtsmaske med BOOSTING VITAMIN GEL MASK, som jeg lod sidde i 15 min. inden jeg hoppede under brugseren.

Jeg rensede ansigtsmasken af og sæbede hele kroppen ind i NO STRESS SHOWER GEL, og skrubbede efterfølgende OIL THERAPY BODY SCRUB på lår og overarme med en hamp skrubbesvamp.

Efter badet smurte jeg mig ind i MINDFUL DELUXE BODY OIL.

Sjældent har min hud føles SÅ blød og lækker, og det fedeste af det hele – min hud blev ved med at føles blød trods dage uden brug af MY MOMENTS produkter.Til at toppe den total velværes følelse sluttede jeg af med RICH HYDRATING FACE CREAM.

Det var simpelthen en fantastisk følelse, og meget luksus-agtig på en helt almindelig onsdag på mit helt eget badeværelse 🙂

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en god ide at passe godt på sin hud, især i den kolde tid.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg oplever produkterne som drøje i brug, og du løber ikke tør sådan lige med det samme.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes kvalitet og produkt i den grad hænger godt sammen her, og jeg føler virkelig man får noget hverdags luksus for pengene 🙂

SÅ alt i alt, jeg kan VARMT anbefale Matas´ MY MOMENT serie – og jeg kommer helt klart til at bruge det fast fremover!

Mia har også haft fornøjelsen af at teste produkter fra serien MY MOMENTS fra Matas.

Da jeg først så produkterne, glædede jeg mig til at komme igang med at bruge det. Produkterne stråler af feminitet og selvforkælelse og indholdet levede også op til sit ydre. Fik en brochure med, om produkterne da jeg modtog dem, men der er også en fin beskrivelse på hvert enkelt produkt om anvendelse og om hvad det indeholder. Mange af produkterne er økologiske og jeg har følt mig tryg ved at bruge dem. Duften er utrolig skøn, hverken for kraftig eller for mild og kan duftes flere timer efter brug. De er også nemme at have med på farten, har f.eks. haft nogle af produkterne med til babysvømning til at vaske mig og smøre mig i creme bagefter.

Efter de her 3 ugers brug, er min hud blevet blødere og glattere og det er dejligt behageligt at benytte. Serien er perfekt både til dagligt brug, men helt bestemt også hvis man har brug for lidt selvforkælelse (i mit tilfælde mortid), hvor man bare kobler af og forkæler sig selv.

Min vudering af “MY MOMENTS” bliver:

Nytteværdi: GOD. Passer perfekt til daglig brug, men også til en lækker omgang selvforkælelse 1-2 gange om ugen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Alle produkterne kan holde sig 6 mdr. fra åbning og der er ikke behov for at bruge meget af gangen, da det er nemt at smørre ud og/eller skummer nemt.

Kvalitet: MEGET GOD. Der står på hvert produkt hvor mange procent der er i af naturlig oprindelse og hvor mange procent der er økologisk dyrket.

Pris: GOD. Priserne er overkommelige for alle og i mine øjne får man det, som man betaler for.

Alt ialt er jeg meget tilfreds med produkterne og kunne sagtens finde på at fortsætte med at benytte det.

Karina har som den sidste testet de 6 produkter fra serien MY MOMENTS BY MATAS.

Karina fortæller: det har virkelig været en fornøjelse at teste de meget lækre produkter. Jeg har kigget på dem længe, men har ikke rigtig fået dem købt, så da jeg fik tilbuddet om at teste produkterne var jeg ikke længe om at sige JA. Jeg har i alt testet 6 produkter, fra 2 forskellige serier: RELAXING BODY CARE og FACE CARE.

Serien FACE CARE består af i alt 5 produkter, jeg har været så heldig at teste 3 af dem. serien er rig på naturlige aktiver, der forebygger ældningstegn og styrker huden. Den indeholder b.la. vitaminekstrakter, alger, aloe vera og rosen – kamilleekstrakt.

Alle 3 produkter dufter virkelig godt, på en måde så det ikke er helt overvældende. Jeg har nu brugt serien i ca. 3 uger og kan tydeligt mærke en forskel på min hud, den holder sig fugtig hele dagen og føles mere “glat” og lækker.

De 2 af produkterne fra FACE CARE serien har været en del af min aften/morgen rutine.

SILKY SOFTENING CLEASING FOAM, er en lækker og meget blød skum, som kommes på fugtet hud, det føles rigtig lækkert at vaske make up af hver aften, da den dufter skønt og er silkeblød på huden. Det giver en stor følelse af rent velvære og jeg er nu begyndt at glæde mig til jeg skal i seng.

RICH HYDRATING FACE CREAM har jeg brugt hver aften efter jeg har renset min hud. Den er meget nærende og indeholder hvedekim- og rapsolie, sheanødsmør, mandelolie, ekstrakt fra alger og meget mere. Jeg har normalt ret sart og tør hud, men den har givet min hud den fugt den har brug for. Jeg er fan af at den trænger hurtigt ind i huden, så jeg kan lægge make up, kort efter jeg har brugt cremen.

BOOSTING VITAMIN GEL MASK har jeg brugt ca. 1 gang om ugen, jeg har brugt den på renset hud og har ladet den sidde I ca. 10 minutter, hvor efter jeg har skyllet den af med lunket vand. Det føles virkelig lækkert når den er på huden og man føler faktisk den giver et ekstra pust af energi til huden, da den virker en anelse kølende.

RELAXING BODY CARE serien, består af i alt 4 produkter, hvoraf jeg har testet 3 af dem. kendetegnene for serien er at den skal give ro og afslapning til krop og sind, hvilket jeg bestemt har følt medbrug af produkterne.

NO STRESS SHOWER GEL er en luksuriøs gel, som b.la. indeholder havtang, honningekstrakt. Den er meget fugtgivende, jeg har meget tør hud på benene og om morgnen har jeg desværre ikke altid tid til at smøre mig ind i en body lotion efterfølgende, men det har heller ikke været nødvendigt, efter jeg er begyndt at bruge denne gel. Den giver virkelig meget fugt til huden.

OIL THERAPY BODY SCRUB, har jeg brugt ca. 2 gange om ugen, allerede når man åbner låget, kan man se hvor lækker og blød den gør huden. Den er nem at have med at gøre og den skrubber huden, uden det bliver alt for ubehageligt. Efterfølgende er huden mega lækker og blød. Et produkter jeg kommer til at have fast på hylden.

MINDFUL DELUXE BODY OIL, er en let olie, der virkelig forkæler huden, jeg har især brugt den efter badet på fugtet hud, den trænger hurtigt ind I, og efterlader huden lækker blød og skinnende.

Jeg er vild med emballagen og vil meget gerne have dem stående fremme på badeværelset, de minder mig om lækker forkælelse og ro/afslapning, samtidig med de ser eksklusive ud, uden at koste en formue.

Min vurdering bliver.

Nytteværdi: GOD -for at passe på sin hud, er det vigtigt at man bruger hudpleje produkter, der kan mere endbare at give fugt til huden.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD -kvaliteten er i top og produkterne er meget drøje i brug.

Pris: MEGET GOD – Jeg er dybt imponeret over hvor meget luksus man får for relativt få penge, produkterne koster fra 99 kr. og op til 199 kr.

15 kommentarer

 • Camilla

  Det var egentlig helt tilfældigt at jeg kom til at prøve dette mærke. Jeg var løbet tør for ansigtscreme og måtte ty til en af de mange små tests jeg har i skabet (dem der ofte følger med i gaveæsker når man går en gave fra Matas). Det viste sig så at være netop Rich hydrating face cream af My Moment By Matas. Jeg oplevede til stor glæde, at der ikke var nogen forskel på effekten af den og min normale ansigtscreme som koster 3 gange så meget. Cremen havde en skøn sart duft, en god konsistens og så trængte den lynhurtigt ind og fugtede min tørre hud helt perfekt. Samme dag blev produktet købt og jeg bruger det nu dagligt. Jeg vil klart anbefale den til andre og har også selv tænkt på at prøve mærkets andre produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Lausten

  Jeg skal vist i Matas i morgen!
  Det er et vildt stilrent design, så jeg har lyst til at lade det stå fremme! Glæder mig til selv at prøve , efter de gode ord det har fået med på vejen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maj-britt

  Jeg har prøvet nogle af dem. de er virkelig nogle gode produkter. oli therapy bidt scrup er min ynglings man for en rigtig dejlig blød hud bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har trofast brugt Matas Natur serien i ca et år og har været super glad for den. Vi lever 99% parfumeftit i vores hjem og har derfor været glad for det parfumefrie i Natur serien. Af samme grund var jeg skeptisk omkring parfumen i denne My Moments serie, men blev positivt overrasket over at duften er meget mild.
  Jeg vil fremadrettet bruge bodyscrubben som en lille treat i en travl mor-hverdag men bodylotion og ansigtscremen forbliver uden parfume.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har ikke hørt om detteprodukt før, men vil godt køre i Matas og prøve det, da vi er nogle stykker der døjer med tør hud/eksem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  En lækker opgradering af matas produkter. Lækkert og effektivt indhold i fin emballage. Dufter diskret, feminint og lækkert og man får følelsen af luksus til en fornuftig pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har brugt nogen af disse produkterne, dem til kroppen vil jeg klart anbefale. Jeg har ofte tør hud på mine ben og som skrevet i denne test, holder fugten hele dagen og dagen efter, skal helt ud og ha noget mere. Vil dog sige at min meget fedter hud i ansigtet tog ikke godt imod den lidt fede creme, så der holder jeg mig til den jeg plejer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Bruger engang imellem MINDFUL DELUXE BODY OIL, Og jeg syntes den er skøn efter man har været i bad… Syntes den gør huden skøn og blød 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Jeg har døjet rigtig meget med tør hud i denne graviditet, og derfor har jeg brugt “Feeling Beautiful Face Scrub Mask” og “Rich Hydrating Face Cream” og jeg kan kun give min varmeste anbefaling til mærket 👌🏼 Huden bliver simpelthen så lækker bagefter, og så er det jo kun et plus at det dufter dejligt og har en pæn emballage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Har aldrig hørt om serien My Moments før, men bliver nød til at tage en tur i Matas for at få fingre i nogle af disse lækre produkter. Har dog lidt svært ved at gennemskue om der er parfume i produkterne, da det er svært at læse sig til. Men en rigtig god test, hvor man hører om både lidt om produkterne og teksterne mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Har aldrig hørt om denne serie før, men tænker at jeg er nød til at komme i matas og få fingrene i nogle af disse produkter. Jeg kan ikke tåle parfumeret cremer så det er jo virkelig en bonus, at dette produkt ligger i en su-venlig prisklasse. Rigtig god test, hvor man ikke blot hører testernes mening, men også lidt om produktet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har længe overvejet om man skulle prøve denne serie fra Matas og efter at have læst denne anmeldelse er den klart rykket noget højere op på ønskelisten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Jeg har ikke prøvet serien men efter at have læst testen her vil jeg helt sikkert prøve næste gang jeg skal have nyt til ansigtet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Jeg har ikke selv prøvet produkterne men godt set dem hos Matas. Har dog flere gange overvejet om jeg skulke kaste mig ud i at prøve dem. Det vil jeg helt sikkert nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  My Moments fra Matas er det bedste skifte af hudpleje jeg har gjort ikke alene er de prisvenlige men de er simpelthen så skønne.

  Jeg bruger alle produkterne i ansigtsserien og de er så lækker og min hud er flot og ren. Jeg har også prøvet relaxing shower gel og den er også helt fantastisk.

  Så ikke nok med at de er goden for mig hud så har de en dejlig mild duft, pæn emballage som er pæn at have stående fremme så er de også prisvenlige.

  Jeg anbefaler My Moments produkterne til alleje 😊👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af HAPPY little FACE