Test af termotøj og termostøvler fra Dansk Outlet – Testfamilien
Test af Snackmovers sunde snack - Signatur boxen og Mini boxen

Test af termotøj og termostøvler fra Dansk Outlet

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Flere af vores testere har testet termotøj med fleece samt termostøvler af mærket Steenholt fra Dansk Outlet.

Pris: 225,- for termotøjet og 300,- for termostøvlerne (på tilbud til 150,- lige nu).

Helene fortæller:

“Vi modtog et lækkert termosæt og tilhørende støvler til test. Farven (mørk grå) var flot og det umiddelbare indtryk af varen var godt. Det overraskede lidt, for priserne på både termosæt og støvler var bestemt i den lave ende i mine øjne. Termojakken var foret med fleece i selve kroppen (ikke ærmerne), havde en høj hals, og der var gode forstærkninger på knæ og bag samt refleks på bukserne. Støvlerne føltes lette i forhold til øvrige forede termostøvler fx Trigger, som vi ofte har brugt.

Wilbert brugte først sættet hjemme. Størrelsen var almindelig, og han havde god bevægelsesfrihed i sættet. I første omgang ville han ikke bruge støvlerne. Han er lidt følsom med nyt tøj og sko, som han ikke er kendt med, og den manglende ejerfornemmelse giver nogle gange protester, trods mine overtalende ord som ?fint? og ?nyt?. Så efter et par uger var han klar og tog glad de nye støvler på. Der har ingen protester været sidenhen. Han nyder stadig støvlerne og de er ikke klodsede og hæmmende, som jeg synes, at nogle termostøvler virker. Det er lidt ærgerligt, at de ikke har en sål, der kan vaskes, for med varme fødder og mange timer ude i børnehave har det sat støvlerne på prøve. Wilberts fødder har været svedige og nogle gange sure, fordi støvlerne er så tætte og varme. Til gengæld har de så god pasform, at der ikke er fundet meget sand og da slet ikke vand nede i støvlerne, hvilket jeg ellers synes er en stor udfordring med børnehavebørn. Jeg kunne selvfølgelig vælge at tilkøbe en sål, men den ville så ligge ovenpå det lækre uldfoer, som gør støvlen dejlig for barnet.

Især termobukserne er udsat for hårdt slid i børnehaven, og efter skiftende brug gennem to måneder er der da også slidt små huller, hvor anklerne mødes. Derimod er der intet mærkbart slid at spore på de effektive forstærkninger på knæ og bag, og det er ret imponerende i forhold til, at Wilbert ofte kravler gennem sandkasse osv., når han leger både i børnehaven og hjemme. Efter gentagen vask af især bukserne mister sættet lidt af glansen i stoffet, men jeg synes ikke, at det gør noget. Alt i alt er vi meget tilfredse med sættet.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MEGET GOD

Kvalitet: GOD

Anette fortsætter:

Jeg kendte ikke mærket Steenholt inden test men kan virkelig lide det.

Termosættet har en super pasform og det er så lækkert med fleece foer i ? det passer perfekt til foråret og efteråret i institution og samtidig er det meget slidstærkt – bukserne har ekstra polstring og vandtæt forstærkning på knæ og numse og der er eleastik i ved hænder og fødder, så der ikke kommer kulde og snavs ind ? bukserne kan reguleres i taljen med en elastiksnor, helt perfekt til en slank dreng. Både jakke og bukser har reflekser.

Tøjet tåler 40 grader og kan tørretumblers ved lav temperatur, – vi har ligeledes tørret det i tørreskab.

Willas er en dreng med krudt i røven, tøjet er på de seneste uger kommet meget snavset hjem fra børnehave ? her er det blevet testet helt optimalt ? han har rullet ned af kælkebakken i det ? en kælkebakke uden sne men med mudder og det holder sig flot trods det vaskes ofte og endnu ingen tegn på slid.

Vi bruger også ofte jakken alene, jeg synes det er ret cool, netop fordi der er foer i den, bliver WB lidt buff at se på ? og den er perfekt som kørejakke til bilture, hvor vinterjakken bliver for varm og uden jakke for koldt.

Willas elsker støvlerne, de er hans foretrukne, da de er lette at hoppe i og foeret af uldblanding holder sammen med uld strømper hans fødder varme og tørre. Er der kommet vand i støvlerne ? når barnet hopper i vandpytter, så tørre de hurtigere end tidligere termostøvler vi har haft.

Støvlerne har boet i børnehaven siden modtagelsen ? og de er konstant snavset ? så det har ikke været muligt for mig, at få taget et anstændigt billede af dem ? men vigtigst for tøj og sko til vores unger er vel også at det bruges ? og at det kan holde til brugen.

Steenholt Termotøjet og støvlerne har i den grad levet op til forventningerne ? super kvalitet til en super pris.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Både termotøj og støvler er uundværligt til børnehavebrug.

Holdbarhed: MEGET GOD – Både termotøj og støvler holder sig flot ? ingen tegn på slid, trods det er brugt og vasket mange gange.

Pris: MEGET GOD ? 225,- for termotøjet og 300,- for termostøvlerne (på tilbud til 150,- lige nu). Jeg er meget imponeret over hvad man får for prisen.

 

Kvalitet: MEGET GOD ? Man får uden tvivl kvalitet for pengene.

Nadja afslutter:

“Herhjemme var det Buster på 3 år, som skulle teste tingene fra Dansk Outlet, og han er den perfekte testperson, da han ulig mine andre drenge har en meget stærk mening om, hvad han gider at have på – og det drejer sig både om udseendet og om han synes, det er behageligt at have på eller ej.

Da pakken ankom, blev han noget så glad, da han så, at de fine sager indeni var til ham, og han insisterede på at prøve det med det samme!

Han var yderst tilfreds med både termotøjet og støvlerne, og han bemærkede selv, hvor dejligt bløde, støvlerne var indvendigt. Det er her efter testperioden stadig dem, han vælger, når han skal have fodtøj på. Mor her kan tilføje, at støvlerne både er meget lette og dejligt varme, og ud over at de altid er fyldt med mudder (som jo er et godt tegn på skøn udeleg), er der intet slid at spore på dem, og de holder også Busters fødder dejligt varme.Termosættet er lækkert, både fordi der er fleece i, så man sagtens kan bruge det her i den kolde årstid, men også fordi det faktisk er rigtig pænt. Samtidig er det i en lækker, slidstærk kvalitet.

På grund af den gode kvalitet samt virkelig rimelige priser kan vi bestemt godt finde på at handle hos Dansk Outlet på egen hånd i fremtiden!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – herhjemme kan vi i hvert fald ikke undvære hverken termostøvler eller termotøj til drengene.

Holdbarhed: MEGET GOD – virkelig slidstærke produkter, der virker til at kunne holde længe selv ved megen brug.

Pris: MEGET GOD – utrolig fornuftige priser for så lækre ting.

Kvalitet: MEGET GOD – efter testperioden er der intet slid at spore.

2 kommentarer

 • Trine Nordentoft

  Åh det lyder klart som noget der skal kigges nærmere på.
  Min ældste har selv efterspurgt termostøvler, så der må indkøbes så der er til efteråret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg har købt to sæt til min børnehave dreng og jeg er så fan af det. Det fåes i nogle fede farver, prisen kan alle være med på, det er faktisk utroligt god kvalitet i forhold til prisen. Jeg har en meget aktiv og udeglad dreng der kravler og klatrer i alt, så var i tvivl om sættet overhovedet ville holde denne sæson. Men sættet er så holdbart at selv lillebror kan komme til at bruge det. Absolut ikke sidste gang vi køber det mærke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Snackmovers sunde snack - Signatur boxen og Mini boxen