Test af Fiskeolie fra eskimo-3 – Testfamilien
Ugens børneværelse hos Smilla og Bertram - uge 20

Test af Fiskeolie fra eskimo-3

Fem af vores testfamilier har testet fiskeolie i form af tyggetabletter fra eskimo-3. Produktet er kåret som en af de reneste og mest stabile fiskeolier i flere undersøgelser. Derudover er fiskeolien fremstillet af ansjoser, der ikke ophober tungmetaller og pesticider i kødet. Desuden er det miljøcertificeret og sikrer et bæredygtigt og miljøvenligt fiskeri. Produktet kan anvendes fra 3 år og op – det er også velegnet til voksne.
Testfamilien fra Aalborg:
fiskeolie1
Nadja fortæller:
“Jeg blev begejstret, da  vi skulle teste fiskeolie til børn – særligt fordi min yngste, Buster på 4 år, er meget kræsen og aldrig rører fisk.
Det sjove er, at da jeg tilbød alle tre drenge en “pille” den første morgen, kunne Arthur på 7 og Louie på 5, som ellers spiser det meste, ikke lide dem, mens den kræsne Buster var helt vild med dem. De dufter kraftigt af appelsin, og han kalder dem “gummivitaminer” fordi han synes, de smager af vingummi 😉
fiskeolie2
Dermed er det blevet sådan, at det nu er Busters, de orange vitaminer… og han spiser dem med glæde hver morgen. Jeg er virkelig glad for at have fundet ud af, at man kan få fiskeolie på denne måde. Jeg tager selv fiskeolie, selvom jeg egentlig er ret god til at spise fisk, men de tabletter er jo ret store og slet ikke børneegnede. Når man er så kræsen, som Buster er, er man nødt til at være dækket godt ind vitaminmæssigt på anden vis, og nu får han ud over sin multivitamin også fiskeolie. Jeg er fast kunde fremover!”
fiskeolie3
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD. Vitaminer er ikke et must, hvis man spiser en sund og varieret kost, men ingen af os kan vel egentlig vide os sikre på, om vi hver dag virkelig FÅR alt det, vi har brug for? Fisk og fiskeolie er sundt, og det gør mig glad, at min kræsne dreng nu er dækket godt ind på det område. De kan bruges til børn fra 3 år og opefter og er også velegnede til voksne.
Holdbarhed: MIDDEL. I en pakke er der 27 tabletter. Når tabletten er trykket ud, skal man ikke vente flere timer, før den spises, da den så bliver hårdere og uappetitlig.
Pris: MIDDEL. Vejl. udsalgspris 98,- for en pakke med 27 tabletter. Har dog set dem helt ned til 78,- Det vil sige, at der er til knap en måned i en pakke, og har man mere end et barn, der skal have dem, kan det jo hurtigt løbe op. Dog er det jo godt givet ud.
Kvalitet: MEGET GOD. Produktet er kåret som en af de reneste og mest stabile fiskeolier i flere undersøgelser. Derudover er fiskeolien fremstillet af ansjoser, der ikke ophober tungmetaller og pesticider i kødet. Desuden er det miljøcertificeret og sikrer et bæredygtigt og miljøvenligt fiskeri.
Familien fra Give:

billede-1

Pernille fortæller:

“Willian og jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig, at få lov til at teste fiskeolie tabeletter til børn, et helt nyt produkt for mig som har været et meget positivt bekendtskab.

Vores første håndsindtryk af tabeletterne har været meget positivt, jeg var ikke klar over at der fandtes fiskeolie tabeletter til børn og slet ikke nogen med en anden smag end fiskeolie. Willian vil ikke spise kød, det har været en stor frustration for mig, at vide at han ikke har fået de vitaminer igennem hans kost som han har brug for. Der har fiskeolie tabeletterne lettet en smule på min hverdag og på min dårlige samvittighed, da han nu får hans ugentlige indtag af fiskeolie igennem dem.

Et plus for mig er at de er dejlig bløde og smager sødt, de har ikke en gennemtrængende smag, men dufter super godt og har ikke den gennemtrængende fiskeolie smag som jeg er vand til. Willian spiser dem som slik, det kræver ikke en lang kamp for at få ham til at spise dem, som det gør hvis han skal spise almindelig fisk. Virkelig dejligt og lettere lidt i hverdagen, da kampen nu ikke er helt så nødvendig som den før har været.

billede-2billede-3

Det eneste minus er at fiskeolie tabelletterne pt. kun kan købes meget få steder, for mig skal det være nemt at komme til, jeg glemmer at få det bestilt hjem og vil heller ikke køre langt for det. Dvs. at det enten skal kunne købes på et apotek, i dagligvarer butikker eller i f.eks. matas.

Den samlede vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – For mig er det vigtigt at Willian får alt det hans krop har brug for, for at vokse sig stor og sund, det kan fiskeolie tabeletterne hjælpe med.

Holdbarhed: MIDDEL- En pakke indeholder 27 tabeletter svarende til 27 dage, hvilket i og for sig er fint nok, når man kun har et barn. Men der skal ret ofte købes nye og skiftes pakke hvis man har flere børn.

Kvalitet: GOD – Tabeletterne virker til at være i en god kvalitet og i en indpakning der ikke sådan lige går op, så de falder ud eller ligger og bliver dårlige.

Pris: MIDDEL – Der er ikke så mange steder man kan købe tabelletterne, men de steder man kan, kan de købes til omkring 100 kr. hvilket jeg syntes er i den dyre ende, men selvfølgelig pengene værd for at Willian og hans krop får hvad der er brug for

billede-5

Alt i alt giver jeg mine anbefalinger til eskimo-3 – connectcommunications fiskeolietabeletter, de har lettet hverdagen en smule hjemme hos os og Willian elsker den tid på dagen, hvor han må få sine vitaminpiller og fiskeolie tabelet.

Familien fra Sindal:

Vores tester Stephanie, har sammen med datteren Emmalie på 3 år testet Kids Chewable fiskeolie fra Eskimo-3,

Stephanie fortæller:

“Jeg var meget spændt på denne test – Emmalie har siden hun var helt lille været helt utrolig kræsen. Hun spiser meget få ting, og stort set aldrig grøntsager, kød eller fisk. Derfor syntes jeg det var rart, hvis hun kunne få lidt omega 3 indenbords gennem disse tabletter.

Pakken er meget børnevenlig i design, Emmalie syntes det var meget sjovt med fisken udenpå pakken, og især da hun fandt ud af, at maven på fisken var magen til tabletten.

billede-1

Emmalie var heldigvis fra starten frisk på at være med til at teste tabletterne. Selvom hun normalt er meget skeptisk ved nye ting, så var indpakningen meget lokkende. Da vi fik åbnet op for pakken, var hun endnu mere frisk på at teste dem. Tabletterne er lavet af en gelé, der minder om vingummi, og så dufter de meget sødt. Tabletterne er med appelsinsmag, og Emmalie mener helt bestemt det er “slik-vitaminpiller”.

billede-4

Emmalie har lige fra starten af denne test været helt vild med tabletterne, og hun har selv bedt om at få dem, og dermed selv husket os på, at hun skulle have dem.

Vi har helt sikkert tænkt os at fortsætte med kosttilskudet, så længe Emmalie spiser så få ting.

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: GOD – med kræsne børn vil man gerne sørge for de får nogle af de nødvendige vitaminer, her er kosttilskud gode, selvom de selvfølgelig ikke kan erstatte varieret kost.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – pakken indeholder 27 tabletter, så der er til en lille måned. Vi har ved én af tabletterne oplevet, at den var blevet lidt mørkere og hårdere i kanten – der har måske været et lille hul i emballagen, så lidt luft er trukket ind, men ellers er tabletterne lette at få ud, uden at de andre tabletter bliver berørt.

Pris: MINDRE GOD – i forhold til mange andre varianter på markedet er dette i den dyre ende. Det koster omkring 100 kr pr. barn om måneden at få denne slags kosttilskud.

Karinas 2 piger har testet kosttilskudet eskimo-3 (omega-3)
Karina fortæller:
Mine piger, Amanda på 6 år og Ella på 3,5 år, har testet fisketabletter fra eskimo-3
skaermbillede-2017-05-23-kl-08-02-27
Herhjemme spiser vi egenligt ret sundt og varieret. Vi får fisk hver mandag til aftensmad, men derudover spiser vi ikke andet fisk i løbet af ugen.
Ella er inde i en periode, hvor hun er ret kræsen, så selvom vi andre spiser fisk om mandagen, så er det sjældent at hun får fisk og derfor er hun desværre ikke dækket ind med de rigtige vitaminer.
Jeg selv prøver på at spise vitaminer ved siden af, men jeg har dårlige erfaringer med at spise tilskud af omega-3. Enten så lugter pillerne ret meget af fisk og ellers så syntes jeg at de giver mig et surt opstød.
Derfor har jeg slet ikke tænkt på, at mine piger skulle have tilskud af omega-3, da jeg ikke selv spiser det.
Men da vi fik tilbudt denne test, takkede jeg selvfølgelig straks ja, jeg var spændt på at se hvordan mine piger ville tage imod dem.
Indpakningen er virkelig fin og mine piger, gik straks igang med at ville spise dem, så snart de kom med posten.
En pakke indeholder 30 tyggetabletter og det er nok at indtage 1 tablet om dagen. Tabletterne er ret gummiagtige og ligner lidt en lille diamant eller en fisk. De smager af appelsin og mine piger er ret vilde med smagen.
skaermbillede-2017-05-23-kl-08-02-41
De har dagligt indtaget en tablet og har selv husket på at de skulle have en, for de er nemlig tosset med smagen.
Ella blev faktisk ret ked af det, da hun fandt ud af, at æsken var tom.
Jeg har lovet hende, at jeg nok meget snart skal købe en ny omgang af de skønne tabletter.
Så tabletterne er et mega hit herhjemme og noget vi fra nu af, har liggende i huset, sammen med den almindelige multivitaminpille.
skaermbillede-2017-05-23-kl-08-02-54
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – tabletterne har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer, som er vigtigt for børn.
Holdbarhed/kvalitet GOD – tabletterne er pakket ind, enkeltvis.
Pris: MIDDEL – en pakke med 30 tabletter koster 90 kr, hvilket jeg syntes er lidt meget.

Melike har også testet fiskeolie tygge tabletter ‘eskimo-3’ og afslutter kort:

Indpakningen er fin og børnevenlig og selve tyggetabletten ligner slik! Det bedste ved dem er at de også smager af slik! (jeg har smagt en).
image1

På min datter kunne jeg ikke mærke nogen forskel men min søn, fik mere energi og føler faktisk også han blev gladere ved ikke om det bare er mig.

Ihvertfald er de super gode og dem vil vi bruge fremover! Det værste jeg kan sige om dem, er at min dreng blev tosset når han ikke måtte få flere.
   

8 kommentarer

 • Pernille Meldgaard Jensen

  Hvor er det godt fundet på! Helt sikkert noget jeg vil overveje til min kræsne søn. Fedt med sådan et alternativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Rigtig fint test – har ikke prøvet produktet men godt set dem nogle gange uden at tænke videre over hvad det var.
  Tænker at det er et rigtig godt alternativ til at børnene får den fiskeolie som de har godt af, hvis man ikke får fisk jævnligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Tja mine børn gider ikke tyggetabletter men elsker i stedet at spise en ske ren fiskeolie (og de er ellers mega kræsne… men lige det ryger ned :)) Og så har den fordel, st den kan også gives til mindre børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ditlev

  Hjemme ved os får vores datter på 3 år også disse. Hun har døjet en del med lungebetændelse, og en del indlæggelser, så det er vigtigt for os at give hende det hun har brug for, for at undgå dette igen. Hun elsker dem og kalder dem også for Ella’s orange. Jeg er enig i at de er en kende dyre, men i forhold til at hun ikke fik vitaminerne, så synes jeg det er helt ok 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Vi har prøvet at give dem til vores søn, og han kunne rigtig godt lide dem. Men jeg synes simpelthen at de er for dyre at købe i længden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L.

  Det er virkelig smart. Vi har ikke prøvet dem, men jeg kunne gelt sikkert godt finde på det. Begge mine børn kan godt spise fisk, men hverken jeg eller min kæreste spiser det ikke, så vi er desværre ikke gode til at få det med i hverdagens måltider. Her kunne disse tabletter hjælpe på den dårlige samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hold nu op hvor er de smarte. Vi ved alle børn ikke synes dets vitaminer er særlig fedt. Men her vil det være nemt at få børn til at spise flere vitaminer 🙂
  De må bestilles til min dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke S. Larsen

  Super test, ærgerligt, at prisen er i den høje ende. Der er lige nogle år til, at det er aktuelt for os, men fedt at vide, at der er et alternativ til børn, hvis man nu har lyst til, at de skal have et ekstra skud af det gode fra fisken…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens børneværelse hos Smilla og Bertram - uge 20