Test af Braidpillow fra Livink – Testfamilien
Test af Fiskeolie fra eskimo-3

Test af Braidpillow fra Livink

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

4 af vores testfamilier har testet Braidpillows fra Livink.

Frederikke fortæller

“Vi har været så heldige at skulle teste en Braidpillow fra Livink. Puden er består af 70% uld og 30% viskose. Viskose er kendt for at være et endnu blødere materiale end uld. Især dette fandt jeg spændende, da de puder vi pt. har i vores sofa ikke er særlig behagelige men derimod pæne at se på. Vi valgte farven ?Dusty Green?, da vi vurderede at den ville passe bedst hjemme hos os. Vores stue indeholder ikke mange farver, og jeg er generelt ikke så vild med for mange pangfarver samlet på et sted. Derfor var jeg spændt på, hvordan denne pude ville passe ind hos os.

Vi modtog puden i en fin indpakning sammen med en æske chokolade. Allerede her blev man mødt af en vis form for kvalitet, hvilket gjorde forventningerne endnu større. Den medfølgende chokolade var også god, og blev spist samme dag.”

Med en lille én på 6 måneder i hjemmet er det ikke kun os voksne, der har haft glæde af puden. William har også brugt den bl.a. til at træne sin nakke.

Alt i alt har vi været meget begejstret for puden i testperioden, og vi er nok nødt til at eje et par stykker også i andre farver. Da puden er meget mere funktionsmæssig og behagelig at bruge i forhold til dem vi har i forvejen, kan de virkelig anbefales. Designmæssigt er de lækre at se på, på grund af det flettede look. Det giver et fint spil til en ellers småkedelig grå sofa.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

Rating

Lege/nytteværdi: GOD ? Kan bruges af alle i familien, også til sjov og leg. Samtidig enormt fin med dens flettede detaljer, som pynter flot i stuen.

Holdbarhed: MEGET GOD ? Vi har brugt den meget i løbet af testperioden, både i ryggen, under nakken og bare til at flyde på. Puden har stadig helt samme pasform og lækre udseende.

Pris: GOD ? Prisen er fin og ligger sig meget op ad andre designerpuder der findes på markedet. Med den kvalitet som puden har, synes jeg prisen er fair.

Kvalitet: MEGET GOD ? Blandingen af uld og viskose er super lækker, og via den skjulte lynlås bag på puden, har man endda mulighed for at vaske betrækket

Trine fortsætter

“Jeg modtog en super fin pakke med posten fra Livink. I pakken var en smuk Braid Pillow i dusty green med sort silkebånd bundet omkring den som sløjfe. Virkelig fint og meget indbydende at modtage. Og som prikken over i’et, lå der også en æske med de lækreste små chokolader der smagte himmelsk. Det er længe siden jeg har modtaget så fin en pakke som denne.”

Puden blev med det samme slæbt med ind i stuen af mine børn, der alle gerne ville sidde med den, hvilket man jo godt kan forstå.

Jeg lagde ret hurtigt mærke til at kvaliteten var helt i top. Den er lavet i nogle meget lækre materialer, hvilket tiltaler os i et hjem med meget aktivitet og leg. Her skal tingene gerne kunne holde til lidt af hvert med 3 børn og en hund.

Efter nu 3 ugers brug herhjemme er puden stadig pæn og vi har snildt kunne tørre den af med en fugtig klud, hvis der skulle have været kommet en lille plet. Puden har desuden en lynlås, hvilket gør det meget nemt at tage betrækket af og på ved en evt. vask. Den har en smuk farve og passer godt ind i vores stil. Vi er meget glade, og vil bestemt ikke afvise at der kunne flytte et par stykker til ind hos os af samme slags!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdig: GOD – Det er noget vi bruger meget. Både visuelt som pyntegenstand i seng/sofa mm. Men også fysisk når man ligger med den og ser fjernsyn f.eks.

Holdbarhed: MEGET GOD – Kvaliteten gør at puden holder sig pæn og kan tåle at blive brugt.

Pris: GOD – Igen syntes jeg at kvaliteten og ikke mindst udseendet gør den alle pengene værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Materialerne denne pude er lavet af er helt i top.

Tessa fortæller:

“Vi har her i hjemmet haft fornøjelsen af at teste Braid pillow i farven dusty Green fra Livink. Da jeg modtog puden blev jeg glad. Den var pakket super flot ind med en sort silke sløjfe omkring, og så var der et sødt kort og lidt sødt til ganen. Farven var som jeg havde forventet og som set på billeder ? støvet grøn, rigtig fin og passede lige til hjørnet i vores sofa.”Puden har en dejlig blød overflade og kradser eller klør ikke. Den er rar at ligge med hovedet på, hvilket jeg har gjort en del siden jeg modtog den, hehe. Kunne dog godt have ønsket at den var noget større, specielt når man sidder med ryggen op af den.

Endnu et plus er at betrækket kan lynes op og tages af og vaskes. Herhjemme med 2 små på 1,5 år, er det næsten et must. Der er allerede kommet lidt baby-snask på ? har dog ikke haft betrækket vasket endnu, så det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke komme med en tilbagemelding på, men tænker at det sagtens kan tåle en tur på uldprogram.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. En ?pynte-pude? i sofaen er for de fleste nok ikke en livsnødvendig ting og slet ikke når man kommer op i de højere prisklasser. Men når det er sagt, så synes jeg at denne her pude er lækker og meget brugbar. I en sofa hører der puder til, så man kan ligge godt og se TV og der er den her pude fra Livink et godt bud! Jeg har i hvert fald brugt den siden den kom ind af døren ? og man ligger bare skide godt med hovedet derpå.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD. Ingen tvivl om at puden er af super lækker kvalitet og min umiddelbare vurdering er at den holder til ret meget ? selv med to små i huset. Udover lidt pletter fra babyfingre, kan man slet ikke se at den er blevet brugt ? og det er den! Faconen holder og ja, så kan betrækket vaskes.

Pris: GOD. Det er ikke en billig pude (549 kr.), men det er ingen puder hvis man vil have en ordentlig kvalitet. Når man sammenligner med kvaliteten af puden, er prisen helt klart fair.

Synes at puden lever op til ens forventning og hvad den ?lover?. Det er helt klart en pude af lækker kvalitet, men prisen er også derefter. Vil klart anbefale andre at købe den.

Nina afslutter:

Vi har testet den meget fine og populære Braid Pillow fra LIVINK, som jeg har luret lidt på, på Instagram siden den kom.

Vi modtog pakken fra LIVINK og det hele var simpelthen så gennemført! Fin indpakning, brochuren, chokoladen og den store sorte sløjfe om puden, som virkelig fremhævede den flotte gule farve. Jeg kunne med det samme se og mærke, at der var tale om god kvalitet.Den passer perfekt ind i vores hjem og den bliver flyttet rundt på jævnligt, fordi den pynter alle steder og det store farveudvalg hos LIVINK gør, at den snildt kan passe ind i alle hjem. Her står den både i stuen, spisestuen og i sofaen. Vores søn elsker at bruge den som hovedpude, når han ligger og slapper af med sin iPad – og selvom den primært er lavet af uld, kradser den absolut ikke.Puden er blød, utroligt flot lavet og der er tænkt over detaljerne – jeg kan virkelig anbefale andre den og har også allerede lokket et par veninder til at investere i den.

Da jeg i starten så prisen, tænkte jeg at det var mange penge for en pude (i forhold til dem fra H&M Home jeg har smidt i min sofa) – men det trækker jeg i mig igen. Både på grund af design, kvalitet og holdbarhed! Man kan sidde op af den i timevis uden at den mister formen, hvilket jeg altid synes at mine puder gør.

Vi har både en hund og en kat herhjemme, så jeg var nervøs for om den ville suge alle hårene til sig. Det gør den IKKE. Vores hund Wilma, har det med at tippe den ned på gulvet for at ligge på den (når vi ikke ser det) og det kan man ikke hverken se eller mærke på den. Jeg var ellers pænt nervøs for, om den blev fuldstændig behåret og uformelig.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – den er alle pengene værd og den kan holde i MANGE år – og så er designet tidløst.

Holdbarhed: MEGET GOD – den holder formen og suger ikke støv og hår til sig.

Pris: GOD – prisen kan måske for nogle være ret mange penge, men i forhold til de andre punkter, synes jeg at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er lavet af 70% uld og 30% viskose, så den kradser ikke og viskose er et lækkert naturprodukt. Så kun de bedste materialer er brugt her.

 

   

8 kommentarer

 • Pernille

  For os herhjemme, er det vigtigt at kvaliteten er i top – For med to børn skal de kunne holde til lidt af hvert. Udfra anmeldelserne vil jeg klart overveje disse. (Også er de jo SUPER flotte ☺)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Lindbæk

  Oprindeligt fik jeg øjnene op for denne skønne pude hos en veninde. Den er blød og skøn når man har brug for at slappe af (hvilket jeg fluks udnyttede da jeg ikke havde min datter med 🙂 ) jeg er vild med designet og farverne de findes i, så jeg måtte fluks investere i en selv som nu bor fast i sofaen. Desværre for mig har min mand kastet sin kærlighed på den, så jeg får den sjældent for mig selv… jeg bliver nok nødt til at investere i endnu en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  De er så fine, man kunne næsten håbe, at de havde fået dårlige anmeldelser så man ikke var nødt til at eje dem, men tydelig vis ikke 😉 Så lækre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  De er virkelig fine. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af dem i den virkelige verden, men jeg tænker at de bestemt kunne være et bud når vi skal have skiftet de nuværende ud. Både fordi det i høj grad tiltaler mig at de er bløde og lækker kvalitet, og fordi jeg synes de er virkelig fine. Og da vi heller ikke har et hjem fyldt med farver, ville det være fedt at kunne spæde op med et par forveksleligt flotte farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Har desværre ikke selv denne pude selvom jeg har plaget manden om den i længe 😏 Den er simpelthen bare for find og virker til at det er en lækker kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg har to af disse puder fra LIVINK og jeg ELSKER dem! For det første er de vanvittig lækre og bløde at sidde med og for det andet synes jeg designet er SÅ flot!
  Det eneste minus disse puder har, er prisen. Til 549,- er det ikke lige en pude jeg går ud og køber fire af. Så det er en pude der står på min ønskeseddel så jeg forhåbentlig kan nå op på de fire jeg gerne vil have 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Har desværre ikke selv fået inviteret i disse puder endnu, men det kommer.
  Efter at have set og prøvet en af de fine puder, hos en veninde, fandt jeg hurtigt ud af hvor dejlig den var at sidde med. Den har et super flot udsendelse og holder formen, hvilket er et problem med de puder jeg har herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Synes simpelthen de er fineste puder der er på markedet lige nu. Er helt vild med “flettet” og den lækre bløde kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Fiskeolie fra eskimo-3