TIP: Særlig weekendrabat KUN til jer

UGENS MADPLAN UGE 22 HJEMME HOS FAMILIEN ESKEHØJ FRA MUNKE BJERGBY

Køkkenet hvor alt maden bliver forberedt/lavet.

 

billede-2 billede-1

At finde på aftensmad er tit en udfordring for os og det er en af grundene til vi laver madplan hver uge.

Vi handler som regel ind til ugens retter hver søndag og supplerer med frisk brød, frugt og grønt et par gange om ugen.

Vi lever 90% økologisk og spiser meget forskelligt og elsker at opdage nye retter.

Vi er ikke så gode til at spise det samme to dage i træk så vi forsøger at begrænse mængden så vi på den måde mindsker madspild og ellers er pigerne meget glade for at have rester med i madpakken.

Madplanen for ugen:

Mandag: Rejetamtam med hjemmebagt naanbrød

Opskrift på rejetamtam har jeg fundet hos www.juliebruunsblog.dk hvor jeg meget ofte finder nye lækre retter.

Tirsdag: Kyllingetærte, hvor bunden er lavet af kyllingekød, med tomatsalat.

Opskriften på tærten er fra www.madbanditten.dk

Onsdag: Grillede Kyllingespyd med vandmelonsalat.

Kyllingefilet, champignon, rød peberfrugt og løg skåret i tern marineret med barbecue.

Salaten er lavet af frisk spinat, vandmelon, fetaost og ristede pinjekerner.

Torsdag: Grillede hakkebøffer med vindrue/melonsalat

Salaten er lavet med frisk spinat, honningmelon, vindruer, peanuts.

Fredag: Tapas.

Her laver vi altid en masse forskelligt, det kunne feks. være wraps med laks, spanske spegepølser og fetaost, tunsalat, kogte æg, flutes, kiks, pesto, almindelig ost, gulerødder skåret i stave med dip og frugt.

billede-7

Lørdag: Mad udefra

I dag skal vi i Knuthenborg Safaripark og derfor kan vi ikke nå hjem og lave mad men tager noget mad med hjem – når vi henter mad udefra er det oftes fra noget der hedder Green Kitchen som ligger i Slagelse.

Her kan man få de mest lækre sandwich samt en masse forskellige salater og skal det være hurtigt på vejen er det Burger King der står for tur.

Søndag: Hjemmelavet minipizza.

Her laver vi igen altid nogen forskellige så der er lidt at vælge imellem.

Der er altid de klassiske til børnene med skinke og ost samt peperoni – til os voksne er der tit parmaskine og mozerella, kylling stegt på panden m.m.

billede-8

 

   

2 kommentarer

  • Lækker madplan 👌🏼 Klar inspiration og så ELSKER jeg jeres køkken 😃 Dejligt lyst ☀️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-kristina

    Lækker madplan – Tak for inspiration
    Så fint at opleve/læse forskellen – Herhjemme elsker vi restemad, det er så nemt og giver os plads til kvali- tid med ungerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Særlig weekendrabat KUN til jer